490

До rusnak

преди 5 години

Русия е най-пиянската нация в света ,както и с най-деградиралите хора.

489

Анонимен

преди 5 години

Викаш руснаците бедни скотове. Половин милион руснаци имат СОБСТВЕНИ къщи и/или апартаменти в България. 5 пъти по толкова имат в Италия и още 20 пъти по толкова имат из цяла Европа. Я кажи, колко българи имат къща някъде там? Ти некъпан ли си или енцефалита не е то това, че не можеш да си позволиш да си включиш бойлера?

488

extremist

преди 5 години

ТИЯ РУСНАЦИ НЕЩО СМЯТАТ ЧЕ ПАК СА ВЪВ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, А НА ИЗТОК УПРАВЛЯВАТ КАДАФИ , САДАМ, И ИРАН

487

rusnak

преди 5 години

Спрямо глава от населението, на първо място по *** са Българките. Колкото до алкохолизма, Русия не влиза и в Петицата на Европа. Процентно в БГ не се пие по малко мухъл.

486

Бибиткаджия

преди 5 години

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯОт теб не можем да се вредим! Налапал си ... кокала и не пускаш!

485

armenia pop

преди 5 години

някой пак е прекалил с руския самогон.... ей тия нещастници пак бленуват за руска империя. комплексари!

484

Анонимен

преди 5 години

Русия може да заплашва с каквото си иска. Фактите са, че рускините са проститутките на запада а руснаците са алкохолиците на Европа.

483

extremist

преди 5 години

До Анонимен 537: РУСКИ ОБЯСНЕНИЯ НЕ МИ ТРЯБВАТ, А РУСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ОТДАВНА ГИ ИЗХВЪРЛИХ. А В МОМЕНТА В КОИТО ЕВРОПА ЗАТВОРИ КРАНЧЕТО С НАДПИС "РУСКА ГАЗ", РУСИЯ ЩЕ ФАЛИРА БЕЗНАДЕЖДНО

482

Анонимен

преди 5 години

Вафен, не можеш да знаеш нещо със сигурност, ако не си в състояние да го измериш. Да, това, което си писал го пише в Уикипедия. Аз ти казвам какво меря. Аз ако ти кажа, че от нас до магазина е 20 метра, дали е така? Още повеч, не вярвам да си способен да различиш кои сателити позлва GPS - a ти ;))) иначе можеш да четеш Уикипедия ;)))

481

extremist

преди 5 години

До Анонимен 533 : НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА ВИКАШ, И ЗА ТОВА ОРЕВАХА МЕДИИТЕ С РЕД СЪЛЗИ, СОПОЛИ И ЗАПЛАХИ А

480

Анонимен

преди 5 години

Екстремист, ти си екстремно неук. Русия не залплашва. тя обяснява. То не че има нужда де, понеже Европа знае какво следва твърде добре. Екстремист - ***, ти ли си *** ;)))

479

extremist

преди 5 години

До rusnak 531 : ЕЙ НЕАДЕКВАТЕН РУСНАК, Я СЕ ОБРАЗОВАЙ ИЗВЪН РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, И ТОГАВА СЕ ОПИТВАЙ ДА МИСЛИШ

478

Waffen SS

преди 5 години

До ssssss//За "специалистите":Към септември 2012 г грешките при навигационното позициониране на ГЛОНАСС възлизат на 36 m при използване средно на 78 спътника (в зависимост от точката на приемане).В същото време грешките на GPS възлизат на 24 m при използване средно на 611 спътника (в зависимост от точката на приемане).Към 2015г. точността на позициониране е доведена до 1,4m,към 2020 г. се планира тя да стане до 0,6m,с по-нататъшно усъвършенстване до 10 cm.С по-малко спътници съща точност

477

Руска кочина

преди 5 години

Не знам, българските ***-русосифилисти, какво си отварят бедняшките усти... Все за Русия говорят, докато половината подмиват *** на германци и гърци. Русия е нищо повече от бананова република. Вместо банани изнася ресурси и женска плът. Ама, какво да разбира българският русосифилист, който не е излизал от селото си....

476

Анонимен

преди 5 години

Ако едната страна излезе от договора другата не може да остане, понеже няма договор. Руснаците имат разработена контейнерна система Клуб - М, представляваща контейнерни пускови установки за ракети, като контейнерите се качват на какъвто и да е кораб. Същата система може много лесно да се монтира на камион или на влак. Така че, напрактика имат технологията и производствените мощности много бързо да разгърнат система от ракети със среден и малък обсег. Излизането от договора не ги притеснява.

475

extremist

преди 5 години

НЕ РАЗБИРАМ САМО ЕДНО:ЗАЩО РУСИЯ ЗАПЛАШВА ЕВРОПА ??? ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ И ТЕ ЛИ СА РУСКИ ВРАГ ??? ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, НОРВЕГИЯ КАКВО СА НАПРАВИЛИ НА РУСИЯ

474

extremist

преди 5 години

До Анонимен 522: ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА; ЩЕ БЪДЕШ ЛИ ТАКА ДОБЪР ДА МЕ СВЕТНЕШ, ТА И АЗ НЕЩО ДА НАУЧА....ЧЕ ЯВНО ВСИЧКИ РУСКИ РАДАРИ ДЕТО СЪМ ГИ РАЗГЛОБИЛ И ОБРАТНО НЕ СА УСПЯЛИ. АЙДЕ ПОЧВАЙ

473

Европеец

преди 5 години

Няма как Европа да се превърне в пустиня. Децата на руските политици и "бизнесмени" живеят в Европа, защото могат да си го позволят. Както едно време децата на нашите соц лидери. Пък нека *** психопати да си ***.

472

Анонимен

преди 5 години

Глонас има ТОЧНО 26 стелите В МОМЕНТА на орбита и всичките са използваеми. Точността на GPS Днес след обяд в 2 часа северноамериканско време варираше между 3 и 12 метра. За цивилна употреба. Смесено GPS и ГЛОНАСС беше 2 метра.

471

Анонимен

преди 5 години

Мога да ти спомена няколко технологични ГРУПИРОВКИ, които са си изцяло руски-Е, па, спомени ги ако не те е срам?