91

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали иванчева е виновна за нещо! Има си съд да каже! Лошото е, че герберската манипулативна машина раздава присъди и епикризи по телевизора! Типично за Цветановата малоумшина! Надявам се парите за обезщетения за съдебен и полицвйски произвол да бъдат плащани от заплатите на съответните виновни, а не от МОЙТЕ ДАНЪЦИ!

90

Анонимен

преди 5 години

Това е някакъв коптор. От тавана течали *** води. Остава да плъзнат и зарази, червеи, епидемия. Прилича на развалините от Латинска Америка или Мексико.Да дойдат от Брюксел и ООН да видят "нормални" европейски арести в Бг!

89

Василев

преди 5 години

Герберският изманипулиран мозък не може да прави разлика между данни за извършено престъпление, нарушаване на гражданските права,свободи и достойнство , при арестуване,съдебен процес,осъдителна присъда , и излежаване на наказанието!!!Обяснете им на селяните прости , че когато се нарушават гражданските права и ссвободи само на един човек, това трябва да е червена сигнална лампа за всички хора!!!Гербери, разбирате ли какво искам да ви кажа!!!???Агент върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

88

истина е

преди 5 години

Оприличавам България със снимката на тоалетната в ареста !!

87

Цачева пак не пра-

преди 5 години

..ва и компетентна... И забележете това е най-доброто в следствения арест , или каквото и да е учреждение...Ще ни съдят ,та ще ни скъсат ,приели сме доста европейски практики ,който трябва да си ги изпълняваме и крайно време е ръководителите на такива институции да започнат лично да ги опитват ,защото чрез тяхното бездействие се нанасят безброй финансови щети за Б.я който са в особено голям размер и ги плаща данъкоплатеца...

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71 Ти да не четеш от учебника по стругарство на червената бабичка завършила рабфак, че се полага толкова я *** в Брюксел и питай колко се полага и какви са изискванията.

85

срам

преди 5 години

Цачева , като част от управляващата клика , трябва да се срамува от подобни въпроси . Защо в европейска България , която цъфти / според ББ и ГЕРБ / , има хора , които живеят в подобни мизерни условия

84

Анонимен

преди 5 години

Прочитайки ***.от.измите на Странджата , разбирам нивото на гласоподавателите на ГЕРБ от Столипиново и Факултета !

83

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАСТРАНДЖА, ти си сериозен човек и затова не трябва да приемаш едно обвинение за окончателна присъда. Темата тука са условията на предварителен арест, а в него всеки може да попадне. Достатъчно основание, че си блъснал неволно някой, който е излязал неволно из между паркираните коли !

82

Анонимен

преди 5 години

Ами условията по принцип не трябва да са добри все пак е затвор не е 5 звезден хотел. Ако е искала добри условия да беше си седяла на село при кравите. Защо е дошла в София и на всичкото отгоре и за кметица се е цанила. На село да не би да е имала по добри условия. Забравила е че тоалетната и е на двора и лятото гъмжи от мухи. То човек като се ояде и забравя от къде е дошъл и как е живял. Човек никога не трябва да забравя корените си за да не прави грешки.

81

Анонимен

преди 5 години

до СтранджатаТолкова ли е зле положението у вас,че предпочиташ тая дупка,където е настанена недоказано виновната жена?Знам не е лесно с външна тоалетна.Съчуствам ти!Под коментара ти прозира,че като пишеш " някои хора" имаш впредвид себе си!

80

интересно

преди 5 години

До БАШ майстора 80 лаптоп и мобилен имала Иванчева ????????сериозно ??????стига де , мислиш ли го , ако да - да не си на 5 ????

79

Анонимен

преди 5 години

50 години българите ще плащат за безумието на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и Цвъки за действията на милицията им ! От утре започва новото плащане !

78

Бау

преди 5 години

Добре си е там. Да е мислила преди да иска подкупи.

77

амиииии

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 75 Ами да , уж я хванаха с парите в колата!!! Свидетели и т,н има , защо не започва съдебният процес ????????????? ВЯрно броила паричките с носа си , ама всеки си има странности ....Нали всичко е изпипано , 7 месеца е вече в предварителния арест .....

76

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Има хора, които ще предпочетат ареста, вместо дома си... - топла храна, течаща вода, вътрешна тоалетна, парно - и всичко това без пари...

75

БАШ майстора

преди 5 години

интересно защо разполага със лап топ в килията и мобилен телефон чрез който са направени снимките?

74

Цачева пак не е пра-

преди 5 години

... и компетентна.......Като влезеш в затвора те лишават от свобода -- на книга ! Свободата е башка работа-- бита там ще те ликвидира и превърне в пълен..... и като излезеш ще си пълен ....... а не трябва да е така. Някой ще каже нека им ,то там не е курорт ,но не е и място което да произвежда..... който като излязат за няколко месеца да ви хванат някъде и да ви....... и пак да ги върна обратно и пак вие да ги издържате .

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Те така ги набиват, че народа плаща може дори да е постановка за източване на бюджета осъждат някой неправомерно той ги съди в Страсбург и после делят парите оня ден един един бивш военен министър осъди държавата заради един прокурор за 100 хил лв.

72

бай ганю

преди 5 години

ами влез ти и постой за да разбереш от какво се оплаква,сравнението е абсолютно арогантно и освен роми други сънародници не живеят в подобни условия но на живеещите такива извън затвора им е личен избор до като в затвора им е наложено и ако някой е правил ремонт наскоро означава че е откраднал едни пари и не е свършил нищо и сега трябва да влезе също във затвора,никой в затвора не очаква или търси лукс а условия като във 21-век в страна член на европейски съюз,тва не е руски затвор в сибир