16

Анонимен

преди 5 години

Някой упорито се опитва да вкара Русия в Трета световна война, а това няма да е никак здравословно за човечеството. Мисля, че е време на НАТО да бъде поставена усмирителна риза преди да се прекрачи границата, от която няма връщане назад.

15

Анонимен

преди 5 години

еврееите искат пак да направят войнаи да забогатеят бързоа глуппаците като вас ще измрат на фронтаа еввреите с жълтиците ще ви таковат жените а децата Ви ще им работят във фабриките имтова е *** натовцилека нощ

14

Аман

преди 5 години

До Анонимен 20 - пише - сили за реакция на НАТО. Нещо за съюзници и за солидарност да си чувал.Само пари плащаме на тези международни организации да членуваме в тях, а народът така и не се научи, че от членството и ползи има.

13

Анонимен

преди 5 години

Белгия няма излаз на Балтийско мореКакво правят там тия

12

Анонимен

преди 5 години

Ердо като свали Суто, на Ердоган му спраха само рузките туристи. Белгийците ще преживеят и без тях. Следващият път да опукат 1-2 руски хвърчила!

11

Анонимен

преди 5 години

"Не исках аз да съм човекът, причинил Трета световна война поради грешна преценка", казва капитанът пред телевизия VRT."За целта следващия път не навлизай в руски териториални води. Не знам какви заповеди си получил от командването на НАТО, но точно ти ще влезеш в историята като човекът запалил Трета световна. Опичай си акъла, вместо сляпо да следваш заповеди. Когато заповедите са неприемливи, не си длъжен да ги следваш. Мисли бе човече!

10

месара

преди 5 години

Който си го търси, ще си го намери. Белгийците не могат да се оправят с арабите в столицата си, тръгнали да се закачат с Русия!?

9

до 9

преди 5 години

Това вече не е проблем на Мечо. Но ти като член на НАТО, за всеки случай целуни майка си и децата си ако имаш такива, и отиди на църква. Защото като почне големия ядрен кьотек, ще осъзнаеш проблема тогава колко е бил сериозен, в мига преди да се изпариш...

8

Анонимен

преди 5 години

До ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАЯвно не пречи на НАТОвските гемии да потъват до дъно при облъчване от руска чиния на Булсатком.

7

Анонимен

преди 5 години

Ах, да Балтийско море, на границата с Белгия. Руснаците пак провокират на другия край на света.Това за *** ли е предназначено ? Даже 5-годишният ми племеник няма да клъвне.

6

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше да ръчкате Мечо. Мечо вече е ядосан!

5

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Вижте какво можем...с 50 годишен, ръждясал таралясник Су-24! Руското джудже - най-голямото джудже!

4

Kr

преди 5 години

НАТОвски ***

3

Анонимен

преди 5 години

"Това е ясна демонстрация от страна на руснаците: вижте какво можем, вижте какво смеем", е цитиран да казва капитанът на "Годетия" Петер Рамбоер."Ясно е само едно- че сте прекрачили границата, заради което руснаците са предприели предупредителни мерки за да ви изпъдят. За толкова прости ли ни смятате, че да повярваме как мирно и кротко сте си изпълнявали мисия в натовски води, когато видиш ли дошли руснаците да ви заплашват?

2

Алов

преди 5 години

Пускайте катюшите и да се свършва с тоз Крим и тоз ЕС

1

ТHE Патриот

преди 5 години

натовски фашунгери и провокатори на бесилото!