22

Василев

преди 5 години

Заради Южният Паток фалира КТБ, бяха раздадени предварително над милиард кредити, бяха струпани тръбите на българското пристанище, бяха отчуждени земи, беше направен техническия проект откъде ще минава и колко ще струва, вече потриваха ръчичики и всеки се потеше колко ще гушне я от строежа, я от транзитни такси, я от посреднически услуги и накрая заваляха шамарите от ЕС!Сополите потекоха, като на първолак, който се опитва да хитрува учителя, върнаха ни на поправителен!Селяни???Бенджи!ЦРУ

21

Анонимен

преди 5 години

До c4n0puSМного баир през южна България :)))))))))))))))))))))))))

20

Дениз Ахмедов - БЧ

преди 5 години

Братския народ вместо да направи Южен реши да прави ТУРСКИ поток, всичко е интереси, няма близки - парата е общия език и религия в света гладни българи !

19

Анонимен

преди 5 години

Добре де,нека се обясни на хората:като се дадат примерни едни 2млр.за да се направи трасето,колко или какво ще ни е печелбата от цялата офанзива и т.н.?

18

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Най добре е тръбата да свършва в алчния герберски гъъзз на Тиквата. Да видят руснаците че тая дупка няма запълване поради безкрайна и безгранична лакомия. Ше наливат до второ пришествие и една капчица няма да излезе.

17

Moghul

преди 5 години

Турската корава тръба ще влезе в България и ще изхвърли руска газ.

16

вай вай ...

преди 5 години

Василев продажно американско ...........а обществени достояние ли са договорите с ВЕЦ -иЗТОК НА кОСТОВ или пък канадската фирма за добиване на злато у нас ,а артист селски?

15

Анонимен

преди 5 години

Za bilgarite hem boli hem sirbi kide shese dupite ili na istok ili zapad

14

c4n0puS

преди 5 години

Едно нещо не разбирам?!?! Защо тръбата идва от Турция, минава покрай Бургас, Варна, и минава през Северна България и излиза към Сърбия = 500+ км.Ако мине през Пловдив София и влезе в Сърбия ще спести между 100-200 км ??? Та въпроса ми е кой печели от този Тегел и щом са тръгнали така аз предлагам да направи един пълен кръг (турция - Бургас Варна враца софия пловдив бургас варна и чак това да излезе към сърбия...)

13

Анонимен

преди 5 години

Оф,като се заговори за такива потоци,направо направо настръхвам и веднага разбирам че тръгнем ли да го правим все ще сме на загуба.

12

Анонимен

преди 5 години

"Турски поток" "се влива" в Турция - фактКакво ще "се влива" в България не е ясно

11

СциганинС

преди 5 години

Нима има някой да се съмнява в ренатбилноста и ползата на Южен поток у нас-ако да ,то или те са американодупедавци или просто деМбили. АЕЦ-Белене също е нужен ,няма още измислена по-евтина енергия-ток от атомната. Днес реших да сметна колко плащам за квт електроенергия като юр лице :нощна -1 квт/18,1 ст,а дневна -26.61 ст при себестоймоста на киловат произведена електроенергия от АЕЦ-5-6 ст !!!!!

10

Василев

преди 5 години

Ако тръбата на българска територия не е българска собственост, това е национално предателство!Агент Джими Галахар!ЦРУ!!!

9

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Pak Rusiya ni dava vtori chans! Nadyavam se TOZI put da ne slushame zapadnite I ameeikanskitr dobrojelateli! Merci Mr.Putin

8

Анонимен

преди 5 години

Никакви сметли, здраствуйте братушки

7

Анонимен

преди 5 години

Колко ще получим не е ясно, но веднага се разбра, че трябва да инвестираме в строеж на газопровод 1.5 млрд. европарици

6

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да се направи хубава сметка какво и колко ще ни струва,и чак тогава да го правим,щото имам неприятно чувство че пак ще има прекарвация за нас.

5

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Радвай се...народе,това ти...остана и побързай,докато не са се сетили от US-посолството да пратят някой емисар...конгресмен.Нашите тук пишман...управници още от летището(без да си е отворил...устата) ще откажат на руснаците за всякакви...газове,под...претекст за геостратегическа...лоялност.

4

Анонимен

преди 5 години

Колкото прибираме от лукойл толкова ще приберем от втората непостроена тръба на turkstream

3

Василев

преди 5 години

Пълна мъгла и засекретени са всички договори, които Булгаргаз сключва с Газпром, како за собствеността, така и за транзита,количества, договорени квоти и цени???Ако България загуби транзита си на газ, който сега минаваше през нейната територия за Турция и Гърция, за да свържем тръбата със Сърбия и Словакия, не виждам реално какво печелим и какво ще спечелим, освен да бъдем троянския кон на руската енергийна политика!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!