76

ген. Радев

преди 5 години

Гнусна и долна лъжа е, че поп Киро ми е изтеглил ушите... - беше само едното...

75

Анонимен

преди 5 години

Като му гледам ушите, ако се засили достатъчно ще литне без проблем.

74

Анонимен

преди 5 години

Май в Радев ще е спасението.

73

Герге Шопо

преди 5 години

Никога не могат да ми платят толкова малко, колко я съм изработил.

72

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

- Алооо, генерал Радев- Аз, слушам... кой се обажда...- *** Нинова... - искаш ли да те направя президент - лично таварисшч Решетникав гарантира за теб.- Съгласен, но какво се иска от мен...- Същото, на което си свикнал... - ще казваш само "да" и "слушам" - освен това ще си вдигнеш малко и пенсията...

71

До 41

преди 5 години

Да говориш за срив ти който си оставил нашите баби и дядовци със 30 до 80 лева пенсия и те за 29 години да стигнат до 250и да обвиняваш днешните управляващи за това е срамота и цинизъм.Да докараш хазната само с 300млн.,и заплатите 5-10 долара,да допуснеш корупцията и разграбването на стотици милиони от външнотърговсите дружества и раздадени на ,,наши хора"/вж в Гугъл/ ,да наречеш положениего ,,ужасяващо и катастрофално",след това срамен мораториум и да няма 1 виновен е каква сметка дириш Радев??

70

Ядосан

преди 5 години

Не си свършил работа и за два лева, а си назначи любовницата за ПР без конкурс! Два лева не сме видели да си дарил! Защо? Генерал Решетников ли не разрешава?

69

До 81

преди 5 години

То на 1 + 1 равно на 2 (което обикновено казва Радве) няма какво да му разбираме

68

Анонимен

преди 5 години

Голяма, голяма колко да е голяма, след като шефовете и заместниците им на БНБ и КФН вземат доста по големи заплати. Що?

67

Анонимен

преди 5 години

Баджанака на Славуца, работят в синхрон срещу Борисов

66

Анонимен

преди 5 години

Вярно,че парламентът му определя заплатата,но Радев не е стъпил даже и един път там.За работата,която върши:-връчва медали- връща законопроекти,които парламентът пак си ги приема- чете изявления,писани от някой друг,от които нучаваме,че водата е мокра- обикаля с Десито света с държавни парии за този тежък и изтощителен труд получава 11 000 лева.Никак не е зле.Някой да е чул да е дарил някаква сума за благотворителност?

65

Василев

преди 5 години

Такава е системата, че няма политик, който да не е корумпиран или да не е лобирал за някакви компании, банки или корпорации!!!Това е истината бе селяни прости!!!Радев и Борисов не са изключение, въпроса е друг, какви са намеренията на компаниите ,които искат да стъпят ба българския пазар, и сега няма да ви обеснявам, за стратегии и национална сигурност!!!Афент Джон Бламон!!!ЦРУ!!!

64

Tangra

преди 5 години

Лошо удря Президента. Депутат ще остане на заплата, но трябва да се казваме Швеция или Дания, или Япония.Българския депутат е като мечка стръвница. Опита ли един път месце краай. Прилепи вампири.

63

Анонимен

преди 5 години

Ето колега тя Ко е развила бизнес в Германия че щерките на шефа де лиса някъде там перат пари бро за тия трябва не протест а доживот смучеики от наш гръб ги храним цял живот

62

?!?

преди 5 години

Не ми дреме колко вземат стига да си ги заслужават, но на Тоя и дава скъсани лева са му много!

61

Цочо

преди 5 години

***. Безмислен. Компрометиран и назначил любовницата за ПР. Какво повече.

60

Анонимен

преди 5 години

Тя краде от зората на демокрацията коли камиони мъже ти колега си мислиш че отсегакраде не сее наяла цял живот въпреки че нищо не става и от БСП краде и от ГЕРБ тя партиите са неини

59

Урко

преди 5 години

Румен Радев за заплатата си: Не аз я определям, а парламентътА защо не даряваш половината от тази заплата на сираци бе г-н Президент?

58

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не само, че не трябва да получава заплата... - ами и да си плаща наема, тока и водата... - и телефона...

57

Анонимен

преди 5 години

А Баце харчи заплата и офшорки за мис ***. Ми не само харчи заплати ами и къщи по Испания купува. Щото ни е смъкнал по три кожи от гърба да могат разни ку...ветини да раждат незаконни деца. За острови да не споменаваме, че не е прилично.