95

Анонимен

преди 5 години

Статията е много вярна в частта за необходимостта от подобряване на бизнес средата, иновациите и повишаване на кфалификацията на работещите като задължително условие за по-добри доходи, но...Много българи работят уж на минимална заплата, но в същото време получават доста повече. Това изкривява статистиката неимоверно много. От ситуацията с гигантските задръствания в София по посока на моловете и препълването с клиенти на тези молове, съдя, че българина не е толкова беден, колкото се изкарва.

94

Анонимен

преди 5 години

Защо протестирате пред Министерстия съвет бе будали , адреса на управляващите е посолството на САЩ.. Точно за това отказвам да протестирам , това поредния майдан на организиран от ЦРУ , след всеки майдан идват по изпечени соросояди и шпиони на САЩ

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен98Верно си зле! Чети за живота на обикновените хора в С. Корея, а не само са въоръжението. Откъде ви намират такива тъ.пи в ГЕРБ, бе? С конкурс по ограниченост и природна тъ.пота ли ви назначават?

92

до 92

преди 5 години

Комунизъм никога не е имало, имаше социализъм и беше много по добре от сега, 100 пъти по добре от днешната мизерия. Но това беше преди 30 години, повечето хора дори не са родени, но още оправдават сегашния провал на демокрацията и еврпатлантизма със социализма и комунизма.

91

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 90 Че кога не сме били колония? При соца кво бяхме и на кого?

90

Анонимен

преди 5 години

То и Иран са зле , ама имат космическа програма , изпратиха горила в космоса , а ние комар не можем да изпратим..

89

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Като е толкоз добре тук, защо Западна Европа ни праща летовници социалтуристи, алкохолици и *** ?!

88

Обективен

преди 5 години

"Живея в Русе и действително през последните 5 години става все по-трудно да отидеш на ресторант, автосервиз, фризьорски салон без да направиш резервация"Кажи им го бе, човек. Кажи им го. Те си го знаят защото са платени мрънкала. Колкото пъти отида по т.нар. "западнала провинция" и виждам една и съща сцена - кръчмите пълни с безделници, които пият и се препичат на слънце. Живееят много по-добре от много хора в "Западна Европа". Това е платено мрънкане. Виж само какви хора водят тези протести.

87

ха ха ха

преди 5 години

Това не са техни пари.КОЙ ИЗРАБОТВА ПЕЧАЛБАТА НА ТВОИТЕ МИЛИ РАБОТОДАТЕЛИ, ДЕТО ГИ НАРИЧАШ БИЗНЕСМЕНИ?ЦЯЛОТО ИМ БОГАТСТВО Е СМЪКНАТО ОТ ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ. Ограбват труда на хората, плащайки им МРЗ. Ти си подписал договор да работиш за определено заплащане, парите които изкарва собственика не ти влизат в работата защото са си негови. Ако не си съгласен не подписвай договор за работа, заминавай на друго място да работиш където ще ти подарят фирмата защотпе твоя.

86

Анонимен

преди 5 години

До Обективен 92Некомпетентният и мързеливият си ти. Защото без ГЕРБ да те подпират си кота нула. Без партийна протекция няма да оцелееш и 2 месеца. Загубиш ли държавната си службичка- загиваш. Капитализмът не е за теб. Свикнал/а си на комунизъм.Даже да изразяваш собствени мисли не можеш- пишеш платени постове. Ти си жена?

85

Инспектор

преди 5 години

До Обективен 92 Ако работиш в държавния сектор и да мааш крачоли по студа за 600 лв. основна заплата , друга песен ще запееш. Хабер си нямаш. Големите пари ги вземат по министерствата. Там са и големите далавери.

84

Обективен

преди 5 години

Комунизъм, комунизъм, още имате в главата си комунизъм. Чакате някой да ви даде заплати, само защото сте се родили и ви има. Няма да мръднем и 1см с този манталитет. И най-интересното, че тък някой реве срещу държавната работа, а точно тази логика е присъща за държавните служители. Пак ще ви го кажа - и като ниво на безработица, и като покупвателна способност, и като условия на живот, и като брой емигранти ако щете, България в момента е по-добро място за живот от "Западна Европа".

83

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСеверна Корея въпреки санкциите на които е подложена произвежда ядрени централи, има космическа програма и изстрелва спътници, произвежда междуконтинетнали балистични ракети което е високи военни технологии, произвежда автомобили, дори смартфони и таблети собствена марка, разправяй на друг, че това става с хора които гладуват и живеят зле. А България, членката на ЕС и НАТО партньорката на САЩ дори и гвоздей не може да произведе а пенсионерите и роват в кофите за огризки от храна.

82

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен Борисов той е обикновен предател.. Виновен е окупатора САЩ , той назначава правителството в колонията.. Ако се борите срещу някой , то това трябва да е окупатора.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен79Това не са техни пари.КОЙ ИЗРАБОТВА ПЕЧАЛБАТА НА ТВОИТЕ МИЛИ РАБОТОДАТЕЛИ, ДЕТО ГИ НАРИЧАШ БИЗНЕСМЕНИ?ЦЯЛОТО ИМ БОГАТСТВО Е СМЪКНАТО ОТ ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ. Ограбват труда на хората, плащайки им МРЗ.

80

Анонимен

преди 5 години

Живея в Русе и действително през последните 5 години става все по-трудно да отидеш на ресторант, автосервиз, фризьорски салон без да направиш резервация няколко дни предварително. Оня ден като си сменях гумите, и в гумаджийницата ми се мръщиха, че съм без час. Теорията ми е, че просто засега влизат повече външни пари от емигранти, но икономиката не се разширява защото бизнес средата е лоша. Въпреки пълните ресторанти, не виждам да се откриват нови, само се закриват.

79

Анонимен

преди 5 години

Скоро окупатора САЩ ще почне да се прави медицински опити с вас като в Грузия и Пуерто Рико.. Защото и без за нищо не ставате на никого не сте нужни..

78

Обективен

преди 5 години

"Не знам защо някои като теб продължават с лъжата за хранилката и държавните служители?"Хахаха, продължават оправданията - държавни хранилки, куфарчета, как не ви омръзна да се оправдавате?! Истината е, че сте некомпетентни и мързеливи. И тук ще живеете зле, и в чужбина ще живеете зле. Това е истината. Защо не работиш в частна фирма? В София не могат да намерят хора и се търсят младежи за 1500 стартова заплата, къде сте? Спите и се замозаблуждавате. Чакате точно държавата да ви подари нещо.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Общото е в ПРОПАГАНДНАТА ПОЛИТИКА.Сев. Корея не е добре за живеещите там.Добре е за партийните функционери.Поинтересувай се за живота в С. Корея! И не се излагай по форумите.

76

Анонимен

преди 5 години

Бедни защото сме окупирани от САЩ , Бедни сме защото сме колония .. Колониите нямат право на образование и наука, високотехнологични производства .. образование колкото да си броят парите и да бъдат потребители.. Телефонистите и софтуерния аутсорсинг , правенето на веб сайтове в София не са висока технология ..