145

Az

преди 5 години

Пиши Ку.. на бележката и да бегаме

144

Анонимен

преди 5 години

и кво като ми пише разбивката? С тоя номер опита да минеш и при 1-ия мандат, помниш ли кво стана? Пак така беше, онова хасковското недоразумение, дето беше министър на енергетиката , ти го прати при хората и те го замеряха със снежни топки! Пот в го даваха това!

143

Изнервен

преди 5 години

До 133. И кой да ти направи заплатите европейски. Ако не си се събудил да ти кажа, че икономиката в България 99% е частна и заплатата се договаря между работника и частния работодател. Ако чакаш това от държавата заминавай за Северна Корея.

142

оставка!!!

преди 5 години

не се ослушвай!

141

до 152

преди 5 години

35 000 ПЛАТЕНИ ТРОЛА работят за ГРОБ срещу десетки милиони на месец! Повече са от българската армия!

140

Анонимен

преди 5 години

Орешарски го свалиха платените протестъри на ГЕРБ и Олигархията, защото им пречеше да крадат. Същото направиха наскоро и с Иванчева в Младост, като и подхвърлиха кутията с парите по време на Европредстедателтвото.

139

Анонимен

преди 5 години

Герб да не е отворил съпорт кол център! Тези тролчета се сменят на 8 часа!

138

Чиновник

преди 5 години

Протести няма, защото няма за какво да се протестира. Това да се събират групички по 50-60 квартални батки и да се въргалят по кръстовищата не са протести, а партийни мероприятия на БСП.

137

HELL

преди 5 години

Да ви прави впечатление, че като не му изнася на Бойко нещо за 3 мандата управление. Всяка медия пише "Премиера поиска". Аз да не съм в СТАРИЯ КОМУНИЗЪМ все някой искал, а другите щат нещат изпълняват! Другото което медийте са прекалили е с тази "стабилност" на някой индивиди.

136

Бръм

преди 5 години

Ако някой си разбира фактурата за ТОК, парно и т.н. да пише тук разяснение хахаНай-ми харесва реда .... компонент.... еди какво си ....20 години страх за кокала, 20 години нищо конкретно не свършено заради тоя страх.

135

Имигрантъ19973

преди 5 години

Реформа в парламента трябва!

134

B

преди 5 години

Чета във форума как някои си мечатаят за оставка. Мечтайте си, мечтите са безплатни. Бойко ще си управлява още дълго време. Вие лузърчета се налудувайте. Играйте си на протести и на по-бедни от сомалийчета. Чак смешни ставате, но не ни пречите. Ние ще ви се посмеем.

133

Нов

преди 5 години

До Анонимен 139Щ'ото за второто не ни стига акъла!

132

Един

преди 5 години

"Онзи пропускаш една малка подробност, че по времето на Орешарски цената на барел петрол достигна 120$, а сега беше зорлем 89$, а цените бяха кажи речи едни и същи така"За цената на суровия петрол можеш да попиташ кремълското джудже и неговата рафинерия. Там работи и мъжа на Нинова, така че и него можеш да питаш. С едната ръка ви вдигат цените, а с другата ръка ви организират протести срещу тези цени. Толкова сте смешни и наивни, че дори не разнирате от къде ви идва.

131

Анонимен

преди 5 години

Това което не искат и не могат да го направят дупетатите ще го направи народа. Въпрос на време е.

130

Анонимен

преди 5 години

искате увеличение за акциза бензина като в ЕС, ама не искате намаление за ДДС на бензина като в повечето европейски страни, а?

129

Българин

преди 5 години

От комунизма до 2019г. Бойко Методиев Борисов смени филията с мас на филийка с черен хайвер!Е народа и той иска Баце

128

Анонимен

преди 5 години

Искате акциз направете като във Франция и холандия - парите от Цигари и алкохол да отиват за здраве!

127

Анонимен

преди 5 години

Стига с този акциз! направете заплатите европейски - и нека и цените станат европойски!щом ще сравняваме цени в ЕС - ние сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в ЕС, която няма намаление на ДДС за храни, лекарства, фармацевтивни вестници и списания, и книги

126

Змей

преди 5 години

До ?!Не, няма! Нищо не е за пример, освен деградацията на една нация!