276

Анонимен

преди 5 години

Радев е проект на Ротшилд и масоните за такива Путин е подготвил цяла флотилия Су-та и МиГ-ове в Крим. В тази държава всички са спасители и работат само за народа прзе последните 30 години ама Видов ден настъпва Системата убива всички дори олигарсите и техните васали.

275

Анонимен

преди 5 години

"Страх ме е вече от приказките на Радев,той се превръща в българския Пиночет"Юлий Москов!!Какъв Пиночет може да бъде един комунист бе господине Москов?Пиночет комунистите много ги е "обичал",да, бил ненужно брутален ама сега ЧИЛИ Е ЕДИНСТВЕНАТА НОРМАЛНА ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА СТРАНА.Гадев е като Берия,верно кутре на Сталин Корнелова и ще бъде похарчен по стара комунистическа традиция!Той затова напиня да МУ правят партия,сам и това не може.Може само да говори като партизанин на два дни на 09.09.1944.

274

Винету

преди 5 години

До така е. Ами така е, защото нищо не прави и няма как да дразни хората.

273

Изнервен

преди 5 години

До 285. Обясниха ти по-долу, че не са 80%, а горе-долу 30%. Иначе 80% е друго - питай Иво Христов, дали не са същите, които го одобряват?

272

за Р.П.

преди 5 години

Кога ще видим Роската Плевнелиев в затвора???За подкрепата му за крадливите олигарси, за сметките му в офшорни зони, за подкрепата му за неофашагите в Киев и НЕОФАШИСТКИЯ режим на Петро Потрошенко!!

271

Анонимен

преди 5 години

с кеф псувам генерали ... това е приказка

270

Анонимен

преди 5 години

До до тонката,абе монка жовотът ще си го подобриш ТИ,никой не ти е длъжен.Отвратителни цинични демагози,74години дрънкат за "всичко в името на народа'"А И СЕ ЗНАЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ МУЛТИМИЛИОНЕР КОЙ Е НАРОДА!!Нали дрогари!Я си погледнете главните дрогари КОЙ НЕ Е МИЛИОНЕР?

269

Смях

преди 5 години

До аау. Точно така, най-добрият пРезидент на всички времена от ерата на маймуните досега и по всички земни кълбета.

268

Анонимен

преди 5 години

Гордея се с президента Радев..............................голям мъж, истински генерал и патриот!!!!А предишният .......Роската Плевнелиев беше пълна трагедия.............слуга на олигарсите, освен това подкрепяше фашисткият режим в Киев на алкохолика Петро Потрошенко!!!!

267

Така е

преди 5 години

Радев заслужено има най-високия рейтиг

266

Бай Тошо

преди 5 години

Румен червеният кога ще коментира нещо и за БСП. Пленум, разправии, алтернатива ли са, настъпаните олигарси техни хора ли са, защо повечето в тази социална партия са милионери и т. н. Та за неправдата де, радефф, става дума, ама не така избирателно да критикуваш. Нали си на всички.

265

Анонимен

преди 5 години

Президентска република.....................и всички предатели на България и крадливи олигарси в затворите!!!Време е...............................80 % от българите подкрепяме президента Румен Радев!!!

264

до тонката

преди 5 години

Тонк,а животът ни няма да подобри нито НАТО, нито САЩ. Май не вдяваш, че сегашната власт също нищо няма да промени освен да си напълно джобовете с моите и твоите пари. Тонк,а ако поддържаш тиквениците значи и ти си такъв.

263

Анонимен

преди 5 години

Браво на президента...................истински мъж, генерал и патриот!!!!!

262

Анонимен

преди 5 години

Президентът пак е прав................100 %!!!

261

ауу

преди 5 години

Най -добрият президент на всички времена

260

Анонимен

преди 5 години

Радев главо евроатлантическа тези грипени да не летят със палмово масло бе дрогарю ако беше тъй да прегръщаме Тръмп и Африка накъде да се подмазваме кажи.

259

Валери

преди 5 години

Хм, насила не можеш да изкараш хора на протести, но срещу определена сума май да.

258

Решетников

преди 5 години

Радефф, радефф не можеш да бъдеш обединител на народа, защото поне половината не те харесват, да не кажа мразят. Отделно, не изразяваш точно болките на хората, а писанките на Иво Христов и на БСП, и поне 80% от това, което си казал не е вярно. И за свободата на словото (всеки си пише и казва каквото си иска), и за демокрацията, и за партията-държава (нали и той е част от държавата, ама не е от същата партия) и др.

257

Анонимен

преди 5 години

Този е кукла на конци !