23

V

преди 5 години

Аве ти като не си в затвора как да не се нуждае ве ??? Нали заради тебе не на щат в шенген ??? Хората ни казаха има корупция и Цвъки опъва чадъри ;) Трябва да се смени властта за да се види що не си в затвора ???

22

Анонимен

преди 5 години

Ако герб чакат да изкарат цял мандат означава, че след този мандат няма да има България или герб ще се сгромоляса тотално! Да не говорим за някакви путриотки

21

Защо ли

преди 5 години

много не харесвам хора, при които главата горе (при мозъка) е по-тясна от долу (при челюстите)!Поогледайте добре снимката...

20

Анонимен

преди 5 години

Оилгарсите и мафията изсмукват като гигантски черни дупки всички ресурси на държавите, където им е позволено да виреят. Държави, в които функционират държавните агенции за национална сигурност няма нито мафия, нито олигарси. За да функционират ефективно е необходимо да се приемат съответните закони. Сега действащото законодателство облагоделства мафиотските бизнеси и олигархията, а ние сме на път да изчезнем от картата на света.

19

Анонимен

преди 5 години

По около 12 милиарда годишно "усвояват" , а народът загива в нечовешки условия!

18

Анонимен

преди 5 години

Защо не удариха Делян Добрев? ЗАщо не удрят Доган? Защо не ударят Борисов -който обещава да не пипа? Защото са гангстерска мафия! Тяхната единствена цел е да РАЗГРАБЯТ ЕФЕКТИВНО БЪЛГАРИЯ! Затова са се кръстили така ГЕРБ- Гангстери за Ефективно Разграбване на БЪЛГАРИЯ!

17

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, имате 25% представителство сред избирателите! Как може така нагло да се изказваш! Взимай си мешката и да те нема!

16

Анонимен

преди 5 години

Обърнете внимание, че ГЕРБ целенасочено удря само хора извън самата ГЕРБ. Нали няма човек, който да вярва, че всички гербери на отговорни постове от кмет, областен управител и министри са чисти и некорумпирани? Там се краде на едро с десетки милиони. Да има арестуван така публично с белезници чокек на ГЕРБ във властта? Няма. Те са чисти като сълзи. Това е изпитана марка на управлението на Борисов. Прави показни арести, вдига пушилка и народа простия вярва, че видите ли тези се борели срещу олигарсите и корупцията. Пълна измама. Това още веднъж показва, че нямаме държава. МВР, ДАНС,Прокурат

15

Анонимен

преди 5 години

Лицемер! Махайте се!

14

Victimized

преди 5 години

Имате една "стабилна" фискална политика, като бюджета ви е одобрен ако не даже написан от ЕК, какъвто се мъчат да пробутат вмомента на Италия, заради което се тресе поредния скандал в ЕП, и очевидно все повече правителства в ЕС не намират финансовата политика на ЕС която толерира Германия и Франция.Но в нашите новинарски емисии не се пишат такива статии, всичко е мед и масло в Европа...

13

dido

преди 5 години

"Някой не иска да се решават проблемите на хората, настоя той" а вие г-н Цветанов колко проблема решихте на хората , че ми е много интересно и колко мандата ви трябват да ги дорешите ? Просто питам , интересно ми стана колко си загрижен нещо ,щом се очертава разпад на коалицията и веднага почваме да мислим за народа , да ,но този път не...

12

Ала-Бала

преди 5 години

Нуждае се от изгонването ви от България. Най-доброто, което може да направите да заминете при Братя Галеви.

11

Zabardo

преди 5 години

Simulanti, begom na rabota!...samo sa razseivate po svetovni kobili i koncheta....imate da izpalnite edno tochno opredeleno parche vreme s kolkoto e vazmojno po-goliamo polezno sadarjanie za bg narod suveren! Naprimer 100 metra za 9 sekundi ili za 8...ili?! Pardon, kade vi e nonstop prozrachnia finansov otchet za poluchenite bg levove ot bg narod suveren, iskam da znam kakvo se sluchva s vsiaka bg stotinka ot danacite dds i drugite danaci.......za bg narod i republika bg!

10

Анонимен

преди 5 години

Всеки на власт твърди същото.

9

ПроСоТо

преди 5 години

Щом тоя възпитаник на помощното училище,където са го научили че ако иска да оцелее трябва да лъже на поразия твърди това,значи е "истина".

8

zeus

преди 5 години

На тоя кой му дава право да говори от името на народа и да казва кой какво иска? След последната издънка на ортаците им "патриоти" оставката е единствен изход.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма по-противни, нагли и крадливи хора от Борисов и Цветанов и ортаците им в краденето Каракачанов, Симеонов и Сидеров.Оставка на петимата разбойници и шайката им !

6

sport

преди 5 години

Правят си проучванията посредством скапани социологически агенции. Като цяло проблемът е сериозен и се нарича липса на алтернатива. Ако не е Боко и Чоко, ще е транспартийната лейди, г-жа мНИмНова. Иначе тия харчат като за последно и се хвалят, с това, че щяло да има повече за определени групи. Е, ще има, като започнаха да изтискват посредством налози от всички ни. А раздутата администрация? Докога намръщени гримирани кифли по гишетата. А от тях няма полза, напротив, по-често вредят.

5

Анонимен

преди 5 години

eeeeee тази година не, но догодина в бюджета е заложен нов заем 1 милиард, да кажете за какво точно ви трябвят при супер добрата ни икономика и стабилност??? а другите които взехте кога ще ги връщаме??? вероятно следващите след вас ще го правят и те ще са супер супер лоши, нищо че вие ги изядохте!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Напротив,България се нуждае от предсрочни избори и от изритване на шайката ГЕРБ.И това ще се случи напролет.