97

Анонимен

преди 5 години

VALERKATA E PRAV--BSP FINANSIRA TEZI KRESLIVI KOKOSHKI,OBESHTALI SA IM MNOGO PARI AKO BUTNAT PRAVITELSTVOTO.A POSLE ZA TRI MESEZA SHTE OKRADAT KAKVOTO E OSTANALO DA SE KRADE.ETO I SINA NA NINOVA E V AMERIKA.

96

Важно

преди 5 години

Винаги, като видя физиономията и очите, не можех да реша от кой етнос е този "бележит" вицепремиер, сега от коментарите разбрах. Спокойно ще чакам оставката му.

95

Н

преди 5 години

Бойко е на пързалката. Познати са ми тези дни вече. Хубаво е че имаме валутен борд и курсът на левът няма да мръдне от такива събития.

94

Анонимен

преди 5 години

На държава от ceленетa, естетвено, че ще са начело други ceленета ...Тежко и горко, на норамлните хора в тая страна.

93

избирател

преди 5 години

Пак я докарахме до"всеки народ си заслужава съдбата"!!!А ни учиха,че сме били на три морета.Историята ни ли е лъжлива или толкова сме се изжендрили та позволяваме подобни селяци да ни тъпчат и унижават да са ни управници?!?!?!

92

Анонимен

преди 5 години

Тоя май се опитва, да се изниже от властта, преди да падне правителството...

91

Мнение

преди 5 години

Мисля си че на Бойко му остават броени дни да е на власт.

90

Анонимен

преди 5 години

Заради такива като валерката, не от Европа, ами от Анадола ще ви изгонят!

89

Коментар

преди 5 години

Да речеш, че си загубил човешкото, не е, защото няма как да губиш нещо, дето го нямаш. Властта ли те погуби, глупостта ли, но край, това беше, тихо си вземи дърмите и дим да те няма.

88

Сериозно

преди 5 години

Тоя леко *** и угоен "патриот" що не си е.. м...а? За такова изказване във всяка друга страна вече нямаше да е никакво вице, а изпратен на село да скубе лук и вари ракия! Но едва ли и за това става!

87

Анонимен

преди 5 години

Балевски, черкезино гаден, изчезвай!

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92 Нинова не е страшна, страшен е твоят гуру. И тия около него, които разграбиха страната.Вие не сте патриоти. Вие сте позор.

85

.

преди 5 години

Народе ????

84

Йово

преди 5 години

Бог забавя ,ама не забравя ,БАЛЕВСКИ !!! И Атанас Буров се е отнасял така с бедните ,ама умря като скот ...

83

Хейтър

преди 5 години

Батенце, Валерка, всичко се връща :) Казали са го поетите:"You can run, but you can't hide,time won't help you, cause karma has no deadline.." Кармата няма краен срок, така че ще ти се е*е родителското тяло в този или следващ живот..Казал си, че имаш тежко болен инвалид да гледаш- да съжалявам за теб или пък не? Дали не си си го надробил с решенията и кражбите на живота си? Вместо да хулиш майките, живей в МИЗЕРНИ условия с дете-инвалид на гърба, поне един ден..поне един час..

82

????

преди 5 години

Тези майки нямат ли мъже? Българи спите ли ????

81

Анонимен

преди 5 години

Като гледам колко *** ръкопляскат на тоя смах-нат ***-от ...Природата трябва да вдигне оборотите на прахосмукачката и да изчиства тази генетично сбъркана популация.

80

Анонимен

преди 5 години

Налазиха атакистките *** да венцеславят Валери колко бил прав. Пишат едно и също. В главата на националисти разумни и логични мисли няма. Има само самодоволство и свръх самочувствия без покритие. Затова размахваха хитлеристкия поздрав доскоро.

79

Абракадабра

преди 5 години

Скандала е чутовен.Валерката се самосготви и продължава да подклажда собствения си казан.Сготви и патриотите които няма да помиришат власт никога.Интересно ББ какво ще направи.

78

додо

преди 5 години

Прав е Валери Симеонов точно така ,а *** сте вие, които пишете против него , от къде накъде ще дават от нашите пари на тези майки да наливаш празно в пусто и хукнали да разкарва разни скелети -гнусотия.