35

Щерю

преди 5 години

Провидението ще поднесе на тепсия победата на САЩ...

34

Ели

преди 5 години

Не само, че САЩ щяха да убият политическите затворници, но щяха да убият Иван и да изтрият Балканите с някаква си бомба!В името на "националният интерес" на САЩ.Ла Фин - Първа серия, сериал "ако другите постъпваха като САЩ".Очаквайте втора серия - заплащане и робски труд на азиатските работници за САЩ фирми. работят без почивка 16 часа на крак за 1-4 лв. на смяна. без права и синдикати.защото следват бой, заплахи и други весели работи от банди спонсорирани от САЩ компании.

33

шматка

преди 5 години

Само не мога да разбера защо шепа заслепени от омраза към САЩ и ЕС си мислят че ако Китай станат доминанти в света нещата ще бъдат много по добри.Предвид стандартите на живот в САЩ и Китай си мисля че ще е много по лошо.

32

САЩ СА

преди 5 години

САЩ СА:50 000 000 НЕМЦИ,5 500 000 ЕВРЕЙ,32 000 000 АНГЛИЧАНИ,32 000 000 ИРЛАНДЦИ,12 500 000 VIKINGI(ШВЕДИ И НОРВЕЖЦИ). ПЛЮС УЧЕНИ ОТ ЯПОНИЯ НАД 1 000 000 ДРУГИТЕ ЕТНУСИ НЯМА ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ..!САЩ,ЩЕ ОСТАНАТ ВЕЧНАТА СВРЪХ СУПЕР СИЛА,SORRY НО ФАКТ!!!

31

КАКВО ГОСПОДСТВО???

преди 5 години

До 1940 Ели-"Стратегия на САЩ"! Да владеят всички страни извън немското господство!Ели за какво немско господоство става на въпрос моля поясни???

30

Ели

преди 5 години

Представете си БГ затваря Джон (избран от амер. народ) в Белия дом - незаконно го арестува 2 дни.Иван стреля със снайпер по протестиращи, сто убити.Иван обвинява Джон, че е стрелял.Иван застрелва на стадиона 400 стотин хиляди амер, привърженици на Джон и обявява военната диктатура. Иван преди това е предизвикал финансова криза, залял с ф алшиви долари сащ, и кани завършили в Москва икономисти.Това се случи във Венецуела, но Чавес освободи 70% пол. затворници 2007, САЩ щеше да ги убие. Енд

29

Анонимен

преди 5 години

"Tърговската война е само прелюдия към един глобален сблъсък. Вашингтон се опитва да попречи на Китай да се превърне в суперсилата на 21-и век."Доказателство, че САЩ са пълни комплексари страдащи от мания за величие. Готови са да съсипят всяка държава, която ги догони. Жалки червеи.

28

Факт!

преди 5 години

Китай нищо не може да направи на Сащ нито икономически нито военно.

27

Анонимен

преди 5 години

Китай има демографски проблем от прекалено много китайци. Може да жертват 200-300 милиона, за да спечелят войната. А след това ще се въздигне нова цивилизация на индианците, които ще излязат от резерватите и зоологическите градини и ще си върнат властта.

26

1940 Ели

преди 5 години

"Стратегия на САЩ"! Да владеят всички страни извън немското господство!2001 г. единствената държава, която не подлежи на Международен съд е САЩ.Открито заплаши Холандия с война. Неподписали разпостранение и разработка на биологично оръжие -САЩ.Съкращаване на ядрени оръжие - едностранно оттегляне САЩ.Нова "Стратегия на САЩ" че страни заподозрени в те роризъм могат да бъдат нападнати от САЩ без последствия.Забележете заподозрени - не доказано.Сега ми кажете, кой е ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО ?!

25

Анонимен

преди 5 години

И те са един лидер.Първата работа на всеки китаец е да избяга в САЩ или ЕС.Един студент беше описал животът в китайски завод.Всеки ден по 14 часа без неделя а събота само 8 часа.Живее се в общежитие което прилича на затвор.Всичко се плаща нема като при комунистите в бг "малцинствата" ,многодетните майки и прочее тъпотии.Заплата -600,700 долара на месец.Издържал няколко месеца.Каза че на високите сгради има телени мрежи на прозорците за да не се самоубиват превъртяли от напрежение и умора.

24

Анонимен

преди 5 години

До 20:Китайците в Сибир живеят по законите на Русия. И са там на ротационен принцип. Днес са едни, утре други. И след половин година пак се сменят. Семействата им са в Китай.В т. н. Чайна таун в големите градове законите на САЩ не важат. Китайците там са много и завинаги.

23

До 26 шматка

преди 5 години

Що ми изнивирявъш ?

22

до шматка

преди 5 години

Пич, знаеш ли какво е IBM ? Емблема в компютои и лаптопи (едно време). Знаеш ли как се казват сега, и кой е собственик ? Казват се lenovo,и киттайците са собственици :). Не са решили, не са купили ябълката (елементарно, гонят ги от китай - заводите им, както тръмп иска да се върнат производствтото в щатите, ама така и без това скъпите ябълки ще станат още по скъпи, фалират, и китай ги купува). Няма математически модел, в който Китай да се прецака, краварите сами са си виновни (всички знаеме как)

21

Анонимен

преди 5 години

ФАЩ да вземат до почетат малко и ще разберат че жълтата раса ще завладее света. Ако си мислят че вечно ще създават войни и ще избиват мирни граждани жестоко се лъжат. Времето им изтича идва време за плащане на сметката. Ако си мислят да надуват перки и да заплашват това време отдавна мина. Има по силни от тях. Китай са 1 500 000 000 коя държава има толкова огромен потенциал от народ и армия. А най важното е че разполагат с модерна военна техника. ФАЩ умря да ходят да дробят зеле.

20

До 17 шматка

преди 5 години

Никът ти казва всичко и няма смисъл да ти се отговаря...

19

Анонимен

преди 5 години

До17. Китай е в Сибир. И се чувства добре.Русия мълчи.

18

шматка

преди 5 години

До 19Ааааа ти беше изчезнал няколко дни.Бас слагам.че си на 40+г ерген без деца(и по добре)а жена си виждал само по Тв

17

Ки Тай Че

преди 5 години

Ядем малко оризец и работим много! Върхът сме! Кравешките момчета са на три конски пръдни зад нас! И наближават четвъртата...

16

шматка

преди 5 години

До 5:))) САЩ нямали икономика технологии и ресурси..Още един на транквиланти.