32

Боби

преди 5 години

До Анонименвечер не плачем тихо заради такива като теб...

31

Анонимен

преди 5 години

34 Точно...А и аз правя мнооог по-хубава от май лентата си мусака.

30

Анонимен

преди 5 години

Радев отива на среща с английската кралица а Тиквата проста НИКОГА няма да го пуснат в двореца защото е НЕКАЧЕСТВЕН МАТР'РИАЛ!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Защо виним сънародниците си, и на тях не им е лесно?Годините ми в чужбина са ми най-лесните в живота. Бачкаш, взимаш едни хубави пари и си гледаш кефа. Тия лакърдии как друсаш хора, ревеш за мусаката на мама и въобще те мъчи носталгията, само ме карат да се смея.Стоя още тука, защото заплатата ми е наистина добра и грам не завися от държавата за нищо. Винаги мога пак да взема самолета и пак ще съм добре. Ама тия, дето кютат на хилядарка на месец, направо им се чудя на акъла

28

спомени 2

преди 5 години

От онези дни през 3-4 години се връщам като турист и всеки път ми се вижда все по-разтурена Британия. Понякога ми липсва, но не съжалявам, че я напуснах.

27

Новините от Лондон

преди 5 години

"Скандални призиви в Лондон преди срещата на президента Радев с българи в посолството: "Затвор за Бойко Борисов" (СНИМКИ)"ЗАЩО вчера.бг КРИЕ истината?!

26

месара

преди 5 години

и Президента на лов за гласове!

25

спомени

преди 5 години

Не знам как са сега българите в UK, но съм от първите заминали едно време - септември 1989. Мислеха ни за французи, бяха мн мили и общителни с нас. Единственият ни контакт с българи за 5 години там беше на центр. булевард - бутаха сладоледена количка "Аре бе Пешо, дай по-насам!" и като ги заговорихме, веднага подпитаха за колко пари работим и къде сме се уредили да живеем. Не бяха дружелюбни. Бг асоциация нямаше, създадохме си приятелства с местни хора.

24

Анонимен

преди 5 години

Половината Българи в Лондон злоупотребяват със социалните... Ама както и да е.Малката част от "успели" и "реализирали" се, са толкова отдалечени от "българската общност", че само единия език ги свързва.

23

Анонимен

преди 5 години

руското човече, защо не е в москва за инструкции?

22

Анонимен

преди 5 години

Българите в чужбина и особено в Лондон са толкова успешни, че си ходят с кариесите и чакат да се приберат в родината, която постоянно плюят, и да си ги оправят. Масово предатело-емигрантите са едни лицемери. Вечер тихо плачат на възглавницата. Стойте си там.

21

Анонимен

преди 5 години

Еи сега радев умряло е ухото за тъпия ви конунизъм с пари ако ще връщате комунизма защо тогава не направите следното осигорете работа здравеопазване без пари тв без пари интернет без пари данъци малки ток малък да *** не кои краде държавата вие защо се не поемате отговорност

20

Анонимен

преди 5 години

Докато мафията е на власт,няма да се върнат.Избягаха от геноцида,не са мазохисти като нас.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до 18Ами, аз съм живял в Лондон в края на 90-те и началото на новия век.Тогава Лондон не беше чак така маймунизиран и сиганизиран като сега. Представям си сега какво е и как живеете там. Разбира се, ти, може да си от малкото изключения, които харчат парите на мама и тате раздадени навремето в едни червени ккуфарчета... Или пък да си наследник на днешните бизнесмени на ГЕРБ, които сполучливо "усвояват" пари от еврофондовете. За тези казаното от мен не важи.

18

Народна Просвета

преди 5 години

До ДжуджанкаGплакатите са яки, се едно отдел пропаганда и агитация от тошово време е възкръснал. че даже и шрифтовете са същите. пуснах една носталгична сълза и набичих "държава пионерия" да покажем на съседите, че петел пее в тая панелка.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Какво да правим в България. Миналата година на Хелуин един дядо вместо да даде бонбони на детето почна да критикува вика вие младите сте побъркани и не празнувате бг празниците. Аз жена ми и детото бяхме макирани. Така павим всяка година.

16

Ели

преди 5 години

Никой не бяга от хубавото. Защо виним сънародниците си, и на тях не им е лесно?Всеки човек търси доход, сигурност, за здравеопазването им мога да споря - не съм им апологет.Колониална д-ва не уважавамСтарата Госпожа като верен съюзник на САЩ козирува, изпълни заповедите за Брекзит. На САЩ им бяха нужни преференциите на ЕС относно стоки и услуги, но не и забраните.Брекзитът е в полза на големите корпорации. В същото време хората ще страдат, тепърва ще има стачки - бюджетен дефит, заради банки

15

ДжуджанкаG

преди 5 години

Аз се чудя защо толкова дълго подготвяха тази среща, а то било за да изрисуват постерите и плакатите. Деса много ми хареса - с бЕла блузка като ученичка.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако някой казва, че на Запад българите мият чинии, значи наистина си няма на идея какви ги говори. Пълни глупости.

13

доволен селянин

преди 5 години

до 13 дупетата разбирам от юмор ноооооов провинцията и на 400 лв се радват