20

noFreeman

преди 5 години

ама не пишете, че има споразумение между Китай и Русия да воюват срещу общ враг... и кой е той - хамериканистан, страната на смешниците и техните недоносени оръжия - Томакок - пълен смях!

19

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 7 Алооо , тази лъжа че САЩ печатат не обезпечени долари не върви.Ако беше така долара щеше да се девалвира.А става все по стабилен.Икономическите закони важат и за САЩ.

18

Анонимен

преди 5 години

В Ирак руснаците и руските генерали предадоха втората поп въоръженост армия в източния блок за бутилка водка на Путин. Цялата старателно подготвяна и скупа армия бе унищожена на магистраата след като руския генерал нареди тя да се придвижи по нея.Защо се случва все на руските съюзници?

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ако е пич ще закрие отживелицата НАТО и ще си купи С-400. По-евтино ще му е да си купи руски оръжия отколкото да произвежда непотребни тенекии и бракми струващи трилиони.

16

NOSTRADAMUS

преди 5 години

Ще ми повярвате накрая ...

15

Анонимен

преди 5 години

Дори неграмотната Рижава перука разбира, че цялото НАТО може да се превъоръжи с Руска техника за някоко милиарда и да вземе Путин на своя страна, отколкото да харчи трилиони долари за неефективна отбрана и пак да трепери от страх пред Самая могучая.

14

Анонимен

преди 5 години

Само руснак може да направи танк с броня пълна с пясък и от ламарина за да лъже съюзниците си.Военна тактика на руснаците през студената война: На всеки проход на България нападателлите ще унищожът българските Т-55 с екипажите им, а горящите машини ще са барикади.Поддържай после Т-55 , прави му учения, обучавай екипажи и купувай части.

13

Василев

преди 5 години

В Русия няма средна класа!!!В Турция има средна класа!В Китай има средна класа!В САЩ има средна класа!В Грмания има средна класа!Въпросът е отворен!!!Агент Джими Колинс!ЦРУ!!!

12

До 11

преди 5 години

Толкова са некачествени, че даже САЩ се возят на Руски ракети и обитават Руските космически станции! Не говори глупости! Неадекватен си! Ако си купим оръжия от Русия ще имаме възможност да договаряне какви си искаме цени на газ, петрол и какво ли не, но ние сме много богати и не ни трябва! Ние сме *** на някакви изкукали пияндета! Кой как ни хване и ни еб.. защото управляващите ни са марионетки, поради едно хубави компромати!

11

Анонимен

преди 5 години

Индия си купи качествени и красиви руски оръжия, краварите нямат пари и не могат да си купят качествени руски оръжия.

10

Анонимен

преди 5 години

Като се сетя в казармата, че 30% от 10 годишната тогава военна техника не можеше да излезе от поделението при тревога не вярвам и на последната клечка на руснаците С 400 и Су. Свалиха си по погрешка разузнавателния самолет в Сирия, а Ердоган им изкопира всичко. Китайците ги задминаха като поддържат копия на западна, съветска техника и купиха последната руска за копиране.

9

Анонимен

преди 5 години

Искам моментално цялата пост преходна номенклатура (гербери, бесепри, депесари, рф, оп и т.н. ) моментално да бъдат разкарани и забранени!

8

инж Цветанка Владова

преди 5 години

Тръмп ми е симпатичен- а гневът разболява. Огорчавам се за здравето на Тръмп... който не умее да приема чуждите успехи. Той продаде толкова много на Саудитска Арабия, а Путин е здрав ... или не се оплаква.

7

Анонимен

преди 5 години

Значи няколко комплекса С400 и 24 изтребителя 4++ поколение Су 35 струват 5млрд долара, но ние ще си купим за близо 2 млрд долара само 8 изтребителя Ф16 (смотан самолет за въздушен бой само!!!). Та сещате ли се къде са комисионните?!

6

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е гневен Русия прибра още 5 млрд $$$$, със тази сдека Русия вече има най-големият запас от долари в света. САЩ трябва да печатят пари отново и отново колкото повече печатят толкоз повече пари има Путин краварската печатнница работи за Путин.

5

Анонимен

преди 5 години

Бай *** пак политикнства и обсъжда големите играчи, абе намеретe си нормална работа на някой строеж от вас тъй или иначе нищо не зависи

4

Василев

преди 5 години

Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Дейвид Монро!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интересува нас това нормалните хора.

2

арбайт махт фрай

преди 5 години

разбраха в Китай

1

Православен

преди 5 години

На Сащ годишния бюджет за отбрана е по голям от събраните бюджети за отбрана на всички останали страни по света. Та питам кой е агресора, другите какво да правят да подвият коляно или и те да се въоръжат за да пазят територията си?