18

Анонимен

преди 5 години

Няма български нормативен документ, в който да се споменава за "експоатационен срок" на битова сграда, в това число и панелни жилища или епк!

17

Burzum

преди 5 години

Гласувайте за ГЕРП...ГЕРП ще ви санира...

16

zeus

преди 5 години

От няколко дена се говори за панелките, скоро очаквам да ни задължат да им направим паспорти за една торба пари ;)

15

Анонимен

преди 5 години

Поредното завоалирано внушение, че панелките скоро ще паднат. Защото нищо друго съществено не се споменава в статията. Лобирането в полза на гипскартона и стиропора става вече прекалено. Панелките няма да паднат.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ми те имаха пари за подръжка, ама всичко змаина за апартамента :D

13

Анонимен

преди 5 години

До 1Точно това отношение е проблемно. Правиш се на "чужд" и "над нещата". Спокойно - и другите 14 годишни минават през подобна фаза. Все пак, трябва да се започне отнякъде, иначе ще страдаме ...

12

Анонимен

преди 5 години

Нали струва 1200 евро квадрата в Люлин 1 и Обеля 2, а в "елитните" квартали и по 2000 евро се предлага. Това собствениците им би трябвало да са много богати хора, толкова ли не могат да си ги поддържат?

11

АнонимеН

преди 5 години

УМНИЯ АВТОР НА СТАТИЯТА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ КАТО ПЛАЩА ДАНЪК СГРАДИ ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНА ДА МУ РЕМОНТИРА ПАНЕЛКАТА :D

10

Анонимен

преди 5 години

Няма вече достатъчно л.паница и се чудят как да изкарат, че жилищата са опасни и да ги съборят или поне да принудят хората да ги санират. Самото саниране не е лошо като идея въпроса е, че ако за пример ползват извършеното досега лепене на стиропор то няма нищо общо със санирането.

9

Анонимен

преди 5 години

"като от тях 20 хиляди са стари панелни жилища."Тоест, 2% от жилищния фонд има нужда от подмяна ... Но чакай 0 няма нужда, защото никой не го ползва :DА това с данъците ... Извинявай, ама дори и малкото, което се прави на улицата (почистване, рязане на клони, засаждане на дървета" идва от тези данъци. Това не е застрахователен фонд.

8

Анонимен

преди 5 години

У Америка нема панелки. Сичко е в къщи. Ама са немали клоунизъм.

7

Анонимен

преди 5 години

"Самоорганизацията" на хората беше тогава, когато раздаваха куфарчетата и т.нар. пазар на недвижими имоти се конструира върху тези куфарчета, поставяйки непосилни за обикновения човек условия за придобиване на ново жилище. "Самоорганизацията" я има и сега, когато един определен контингент използва недвижимите имоти, без да декларира някакви задължения към обществото. Каква "самоорганизация" трябва да се очаква от обикновените данъкоплатци в панелките?

6

Анонимен

преди 5 години

Ще стане като със старите самолети в Русия, никой не ги бракува, летят си до последно и като паднат започват да се търсят причини, я пилота бил пиян, я нещо пистата крива, а това, че самолета е на 65 г. няма значение.

5

АнонимеН

преди 5 години

И В САЩ ПЛАЩАТ ДАНЪК СГРАДИ НО ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ Е ДЛЪЖНА ДА И РЕМОНТИРА СГРАДИТЕ!!!ВСЕ ЕДНО ДА СИ НАПРАВИТЕ КЪЩА ПАЛАТ И ДА ОЧАКВАТЕ ДЪРЖАВАТА ДА ВИ Я РЕМОНТИРА!!! :DГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!

4

АНТИ

преди 5 години

Ето и днес предиобед,със инфо готово,пак ме омайват приятно.Тресне ли як земетръса,вашто строителство ново,си е отишло безвъзвратно.

3

Анонимен

преди 5 години

всички плащаме данъци ,но едни ги санираха а други не

2

Анонимен

преди 5 години

В 21-ви век да живееш в панел, таванска стая или партер е пръсъщо само за хора от третите страни, за съжеления нашите сънародници масово живуркат в подобни условия !

1

Един

преди 5 години

"Пътят е самоорганизацията на хората" - искате самоорганизация от хора, които така са си организирали живота, та живеят в панелни жилища? Oh, well ...