31

ЦРУ

преди 5 години

Или Северна Македония...или Северна Корея + Раша + мизерия и др. екстри

30

cky2kbg

преди 5 години

Ако не мине референдума ... ще си я разделим - Сърбия, Албания, Герция и България.

29

Анонимен

преди 5 години

До 43Тази Македония и хората там нямат абсолютно нищо общо с Александър Македонски...

28

Анонимен

преди 5 години

Желю Митев Желев, 1992 година вместо да ги признава за република, трябваше да постави условие като гърците: "Признаваме ви, ако си уредим проблемите с езика (няма македонски език, а това е български диалект)"

27

Ха ха

преди 5 години

До Анонимен 32Мини курс по правопис, преди да се мъчиш да "разсъждаваш"!След "Аха" трябва да има запетайка, Между изреченията се поставя разстояние. Усети, а не Осети. Австро - Унгария, а не австро Унгария. Пред "който" винаги има запетайка. Тоталитаризъм,а не тотслираризъм...Е, успех с мисленето!

26

CIA&KGB&EP

преди 5 години

Западна Албания?!?Тези мизepници не разбраха ли, че като имат по 5-10 деца, винаги ще живеят бедно. Ако не бяха хамериканците, да си направят база в Косово, досега да са им видели сметката. Това се отнася и до наш'те "черни" (и зелени) хроники.

25

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Ми тя шиптаризацията вече е факт - в Тетово и Гостивар се говори само на албански, включително по държавните институции. В Скопие е 50 на 50. Абе свършили са македонците отвсякъде.

24

Куманово

преди 5 години

Сакаме си го делот от Бугариja - Пиринскиот дел на Македониja.

23

До 10

преди 5 години

И Украйна нямаше кой да я напада.А Македония, точно между Сърбия, Косово и Албания...нямало кой да я напада. Русофолска логика. Да не говорим, че членството в нато е знак и за пред света. Но за русофилските мозъци...това е извън мисловните възможности.

22

Сакам да факам

преди 5 години

Пет пари не давам какво се случва в Република Северно от Македония. Дегенератите които живеят там нямат нищо общо с македонските българи от преди 100 години. Повече от половината са със сръбска кръв и с югославско самосъзнание. Останалите са албанци и гюпци. Щом навсякъде тръбят че вземат български паспорти единствено по икономически причини, значи за тях не е проблем да сменят и името си по сметка.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе кой я пита Македония - бита карта са. Гърците и сърбите най-много взеха - едните територия, другите им промиха мозъка и ги направиха сърбомани.

20

Анонимен

преди 5 години

Kлекнаха макетата. Вече са колония и те като нас.

19

Таню

преди 5 години

Ами, за тях си е исторически момент. Днес имат правото на заявка към демократична и правова държава, право на съвременна история и дългосрочни перспективи. Ако днес се случи друго, то на мен лично спира да ми дреме за тях и ще ги имам за заден двор, за европейското бунище, независимо дали Заев ще направи и невъзможното. За мен са важни народните нагласи, нека имат бъдеще, а не да връзват ден с предния и следващия или дребни тарикатии като "бугарскиот пасош". Пожелавам им успех на референдума!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Ей това Сърбите как са ги обработили яко :))

17

СатаНАТО

преди 5 години

Никой нормален човек не иска Македония да стане плячка на руския фашизъм. Освен полусръбчета като бай Миленко Неделькович, пардон - Неделкоски.

16

ЦРУ

преди 5 години

Или Северна Македония....или Северна Корея + Раша

15

Анонимен

преди 5 години

Абе те държава нямат тръгнали име да избират...

14

10

преди 5 години

Хайде стига с тази измислена държава и народ!Територията й -едномагаре да се търкулне и опашката му ще остане отвън,както се казва.Да дойдат в ЕС и НАТО,че цъфнат и вържат като нас.Всичко е пропаганда на лъжата.Тук са заложени чужди интереси.Струва ли си и докога ще понасяме робства?Не можем ли най-после да бъдем свободни и независими!То бяха римляни,византийци,турци,германци,руснаци,американци...Докога?Писна ни!Оставете ни на мира!Или се вдигаме!Идете си-имате достатъчно големи и богати страни!

13

Zoko Zec

преди 5 години

Нема дръжава Македониjа

12

Анонимен

преди 5 години

Макетата не ми пука за тях, невежи хора живеещи в заблуди и твърдоглавие.