120

Тъй вор тъй армянин

преди 5 години

Ами вижте какъв е продуцента на предаването и си правете изводите...

119

asd

преди 5 години

Кофти професия. Дано децата ми не станат журналисти

118

Бой по журналиста

преди 5 години

Топ Жорналята в БГ са хипер корумпирани - вземат кинти от партии и организации, за да им лъскат имиджа. Дори когато ги бият на истински (не на ужким) нямам жал.

117

Надзорникът

преди 5 години

Как само изпружил ръцете, като надървен ***, и стиска микрофоня!

116

Анонимен

преди 5 години

Ами тя България, Бог да я прости,от 2009 година си се управлява по тАлАвизорУ.

115

Анонимен

преди 5 години

ТЕ СА ЗА СЪДЕНЕ ЗА ВЪЗПРЕПИЯТСТВАНЕ НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА ИЗВЪРШВАЩИ ПРОВЕРКАТА!!

114

Анонимен

преди 5 години

Можеше е и да му се размине, обаче това че е подвел ЛИЧНО ГОСПОДИН БОРИСОВ,нали се сещате че няма как да му се размине.Все пак цялата държава и институциите й са в ЛИЧНА УСЛУГА НА Г-Н БОРИСОВ.До там сме се докарали ...

113

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Нормално,шопски ценности

112

Анонимен

преди 5 години

Цялата история мирише много. Отново имаме операция под прикритие, целяща да замаскира друга. Прекалено нескопосано е режисирано всичко. И двете камери са чисти все едно 20 мин. преди това ги е бърсал някой. А и е вярно че журналист не е еквивалент на гениалност, но все пак...много слаб сценарий.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112Видеото е само от удобните камери. От неудобните не се показва.

110

Пародия

преди 5 години

Бойко няма ли да заповяда да се атестуват джурналягата и редакторът на предаването от Нова или джурналята като се осрааме с фалшивата новина шъ съ мълчи. Време е да вземе отношение и да разпореди арести за да раздаде справедливост

109

Борисчо

преди 5 години

Ама *** от МВР моментално арестуваха УЖ нападателите. А аз ако отида в Младен Маринов у тях да снимам с камера дали ще ме пуснат? Или в сградата на МВР да отида да разследвам нещо да задавам въпроси??? Ще ме пуснат ли?

108

Анонимен

преди 5 години

Камерите са от Бога! Те пазят всички! Харесвам Господарите но не виждам явно насилие към журналиста! Пак ще гледам видеото. Който лъже трябва да отговаря както и този склададжия за стоките за брак. Всекимо според ЛЪЖАТА!

107

П.Петров

преди 5 години

Театралността е явна, но ако прокуратурата се е "разгневила" на Върбаков, не е заради внесения драматизъм, а заради това, че се е задействала " с цялата строгост" заради обаждане от Борисов, който с тази си "загриженост" към свободата на словото и журналистическата гилдия искаше да замаже случая с арестуваните от полицията журналисти в Радомир по нареждане от София, за да се попречи на журналистическо разследване за корупция и злоупотреба с еврофондове от близкия му(и до руската олигархия) личен приятел - Валентин Златев.

106

:)

преди 5 години

Репортерчето се учи от батковците - Белите каски на Сорос. Знаете го онова клипче, в което един "ранен сириец" лежи безмълвен, оператора го обикаля за да си хване кадрите и когато е готов му нарежда да започва да пищи.. уж наистина е ранен и актьора започва да крещи да се превива. Около него през цялото време статисти от Белите каски стоят и симулират спасяване.

105

Анонимен

преди 5 години

От Господарите,ако са пичове ще го запуснатапак да направи репортаж.Тогава смехът на публиката ще е истински.

104

До 104

преди 5 години

Много си умен!Тъкмо за телевизията на БСП,там между Дърева,Симов и други кухороги,ще разцъфти литературния ти гений....

103

Борисчо

преди 5 години

Преди да коментирате изгледайте внимателно репортажа им.Там един директор от БАБХ обясни, че има разпореждане на ПРОКУРАТУРАТА храните с изтеклия срок да не бъдат мърдани от склада,защото са веществено доказателство.А актьора влиза в частен имот да ги снима?Управителят обясни, че властите са му наредили храните да са там.

102

Анонимен

преди 5 години

По-учтиво изпращане не бях виждал.

101

Помнещ

преди 5 години

АБЕ КАКВО СТАНА С РАЗСЛЕДВАНЕТО НА РАЧКОВ БРАТ МУ ЗА НАРКОТИЦИТЕ?ЗАБРАВЕТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ, ААААААААА?