29

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа ама руска...Ако руснаците ги биваше в детайлите щяха да правят Мерцедес или Ролсройс, а не Лада и Москвич. Ама от дървари толкова...

28

антиджендар

преди 5 години

До 24Абе кви евроатлантици са тиа с о р о с о и д н и жендари ?

27

Шопо

преди 5 години

ГЕРБерски глупости !!!

26

Анонимен

преди 5 години

Данданията най-вероятно е заради някакво негласно споразумение да не се действа така ,защото и западните служби имат хора за диверсии--полковници от войни по целия свят не по-малко страшни от руснаците , а че руснаците дали са те или не ще отричат и това е ясно, и на англичаните е ясно .

25

Анонимен

преди 5 години

Путин:- А, намерихме Чепика, ама той си е обикновен руски ботуш...уверявям ви !

24

:):)

преди 5 години

и най неуките диверсанти няма да тръгнат заедно да се движат по летища и гари, на всички е ясно че Великобритания е държава с огромно видеонаблюдение къде ли е...смешни постановки на жалък сценарии

23

до 15

преди 5 години

Никой евроатлантик не е дръзнал да прочете биографията на тоя ***. Защото може само предполагам, че може да си зададе вупроса,"Абе тоя лежа 13 години в строг пандиз в Русия и нищо не му се случи. Защо ще го търсят чак в Англия. Евроатлантика също не коментира веществатс BZ и BX. Българският евроатлантик никога няма да признае, че IQто му не трябва да надвишава 74.

22

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 10 А според теб какво е трябвало да направят? Да глътнат шишенцата , за да няма следи...Малиийй!

21

Анонимен

преди 5 години

До До 17Няма никакъв смисъл.

20

:):)

преди 5 години

абе малко са младички за полковници или така по интересно звучи. Поредната партенка, елитна академия и дръндрън ако можеше и афганец биха го изкарали единия...

19

До 17

преди 5 години

Аз да не съм от англииските служби да им знам всичките отдели --смисъла е важен ..

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Със всички разузнавателни служби е така. Но сега се правим на чавдарчета.

17

Анонимен

преди 5 години

*** изпей Ми-6 в Русия и издай някакви важни тайни и се надявай ,че няма да ти дойдат на гости.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Ми-6 се занимава с външно разузнаване. Контраразузнаването се нарича Ми-5. И нищо не са открили. Тая "информация" идва от някакви онлайн вестници, а не от контраразузнаването. Те си имат друга работа и не се занимават с глупости. Вчера имаше статия как могат да те направят да си говориш каквото не си казал чрез софтуер. За снимките как мислите че стоят нещата ?

15

****

преди 5 години

Последните две изречения,казват всичко.А като знаем при претърсването около пейката в парка,как ингилизите бяха облечени,като извънземни в тези защитни кустюми,много ми е чудно как са били облечени отровителите на Скрипал ?

14

Анонимен

преди 5 години

Ми-6 не са селскостопанска организация ,как само им го доказват по часове от датата на раждането навсякъде къде са били... само ги настъпи-- а Скрипал си го е очаквал това нещо при дейността която е развивал в Лондон.Тои е предал гереуто и бяха писали ,че е обучавал британски агенти / ако е вярно/

13

Анонимен

преди 5 години

Ба то повечето кУментатУритутури изобще не си дават зора за прочетат какво пише, а веднага на амбразурата и плюват ли плюват. Много смешно изглеждате отстрани бе.

12

Gun4o

преди 5 години

V desiatkataNiakoi da o4akva Russia officialno da potvardi ???Az ne

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Даже и не четеш текста. А втекста е упоменато само "двете онлайн медии" и друго нищо. Чукча писатель.

10

Анонимен

преди 5 години

Според наглосаксите двамата са супер обучени, а не знайно защо са направили детски грешки изхвърляйки шишенцето с отрова в тревата така. че един влюбен англичанин да го намери. Това направо е смешно !