83

42

преди 5 години

До АнонименТо сега в германия само заплатите са останали германски. Другото обаче не. Пълно българи, сърби и кво ли не.

82

Един от Северозапада

преди 5 години

Браво на втората учителка, обаче!!!! Преди години, в града ни, през оживена улица преминава детска градина, и една учителка, виждайки че един джигит лети като И-ди-от, докато пресичат децата, стана пред колата му и запази децата, със цената на два счупени нейни крака....За това-не плюйте по учителите, като цяло.Във всяко стадо има ***, даже колкото по-нагоре се отива в обществото, мършата като процент се увеличава.

81

Анонимен

преди 5 години

до Един от СеврозападаКакто става обикновено първо си намираме човек за обявеното работно място и чак след това пускаме конкурс.

80

Анонимен

преди 5 години

УЧИТЕЛКИТЕ НЕ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ НО СА ЗА ДИСЦИПЛИНАРНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРЕДИ УВОЛНЕНИЕ!

79

Анонимен

преди 5 години

До ЧикънЕ кво да направим да затворим училищата ли?Като,че ли преди 30,40 години не са се случвали далеч по големи простотий в У-ще...Ами имаше и бой и в класната стая и в директорския кабинет,колко бой съм ял...лично.

78

Свирчо

преди 5 години

Акта на учителките е ясен. Че не е правилен не е.Обаче човека с телефончето що седи безучастен и точно когато иде влака той се обръща с гръб към децата вместо да отиде и помогне ако има с нещо да обезопаси , да наглежда или там какво може да е полезен....

77

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирате ли защо Германия е Германия и България ще си остане България, и защо заплатите на едните са германски, а на българите - африкански !

76

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ПОРАСНАТ ЩЕ ГО ПРАВЯТ СЪЩОТО С ТЕХНИТЕ ДЕЦА И С КОЛАТА!!ТОВА СЕ НАРИЧА ВРОДЕН ИНСТИНКТ ТАКА СА НАУЧЕНИ НА МЛАДИНИ!!

75

Анонимен

преди 5 години

Тоя Каролев искал да стане известен и се разхожда по релсите с телефона дебнейки нарушение-е успял е.Ами шофьорите които заобикалят бариерите що не им снимате номерата и да ги пускат в новините така?

74

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Видяли са влака и са спрели още когато влакът е в далечината.Възпитавала била грешно децата..За тебе може това да е глупост, но може да се случи най - лошото и трябва да се вземе превенция срещу това, спазвайки указание сигнализации. Представи си, че дете се спъне в релсата падне и си счупи кракът...?? Тогава детето ли ще е виновно или учителката, че не е изчакала две минути?За това сме на това дередже - какво толкова!

73

Факт!

преди 5 години

Увеличихте ли и вече заплатката по-висока ли е от на професор в СУ/Бан.Макар че от даскалите не се искат публикации в списания и статии тн.

72

до 74

преди 5 години

Системата ще убие децата, а безмозъчните ще останат.

71

Анонимен

преди 5 години

"Вижте сега деца, пресичайте бързо, бързо! Да надхитрим преминаващият влак! Нищо, че свети червено и бариерите са спуснати! Като станете големи пак така правете!"

70

Чикън

преди 5 години

До Анонимен"Атакувайте българските учители по всякакъв начин.Нагласена работа".Това не са учители. Това са хора, завършили педагогика, защото "вече вдигали много заплатите". Това са мацки от баровете с татуси, които не могат да възпитават, понеже те самите не са възпитани. Не говоря за въпросната учителна, не я познавам.Респект към онези 20-30%, които са истински учители и се отнасят с любов към професията си и към децата. Възпитават ги и дори помагат на родителите при проявени проблеми.

69

Анонимен

преди 5 години

"Системата убива" безмозъчните !

68

Fake news

преди 5 години

Интернет поколението... Всяка глупост новина.И какво е станалo? Видяли са влака и са спрели още когато влакът е в далечината.Възпитавала била грешно децата... Те децата вече от толкова много страни виждат лоши примери, че точно това да е лош пример...Интернет, сурат тефтер, инстаграми, туитъри и т. н. никой не гледа там какъв ужас е, но всеки гледа някакви глупости. Да не мислите, че тоя дето е качил това видео е загрижен за децата? Въпросът е да има повече гледания в интернет.

67

Анонимен

преди 5 години

До до АзМното интересно, защо постоянно пишат и се пише и за подобни неща, и после пак се случват беди, а?

66

Анонимен

преди 5 години

Атакувайте българските учители по всякакъв начин.Нагласена работа.Тя ,че не е права-спор няма.Ама прекалено взе да се усеща някакво негативно отношение на медийте към учителите.Де да беше такова и към пишман политиците.Ама там лакейничат.

65

до Аз

преди 5 години

Ти какво искаш да се случи? Да стане белята и тогава ли да се пише?

64

Анонимен

преди 5 години

Днес пак ли е в училището тази учителка? Тези деца отново ли са при нея? Какво е направил директора на училището?