246

Анонимен

преди 6 години

Това са анархисти и болни хора. Искат нещо, но не знаят какво. Нещо швейцарско им се иска, може би швейцарски часовник или швейцарска банка.

245

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДокато протеста е малоброен да провокатори ще говорят глупости и ще мятат камъни.

244

Анонимен

преди 6 години

До Анонименследващата седмица започваме да инизиицареме референдуми и няма да се спрем-------------------Смешни сте, че чак жалки с тея напъни. Айде спрете да ни занимавате, защото ние работим за разлика от вас - прав ви път - адио - чао - сбогом - бай-бай...... Писнахте ми с простотиите на маркуча славчо от село................ Ай сиктир

243

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОЛошото е че ти не вървиш на добре. Дръж се на ниво, не обиждай, защитавай си натото и гмото но колтурно. Недей да просиш. Държава Просия няма. Пак и ника ти дето сатанизира НАТО е пресилен.

242

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТея където искат да останат тук в тая скапана , *** и потрошена държава не ги разбирам , нито природата вие природа ,нито жените ви са жени . ------------------Ами какво правиш тук бе. Никой не е заревал за теб.

241

Анонимен

преди 6 години

ТОЧНО СЕГА МЯТАТ КАМЪНИ!

240

Анонимен

преди 6 години

ако се изпълнят тези искания, това знаич заеми от над двеста милиарда за 1 една година(в момента има 16 милиарад 4 година) и да се строши държавата като не можем да ги изплатим. само от одържавяването на фирмите ще загубил 40-50 милиардо. поне 10 милиарда от дела и останалото от загуба на инвестиции

239

Анонимен

преди 6 години

244 - одържавяване на ЧЕЗ. След февруарските протести (подобни искания) ЧЕЗ вече осъди държавата за стотици милиони евро. говореше за изтегляне от българския пазар. Ако последав ново дело, ще загубим милиарди в дела, а редица големи фирми ще се изтегляг, предвид несигурностат на пазара и ще загубил още десетки милиарди.Разстрелиет на журналисти и натисак над медии ще накарат ЕС да спре всякакив европари - включителон и по кохезионна политика - и да ни замрази еврогласа.

238

Анонимен

преди 6 години

и двата вида протести бяха платени - зелено - нито единият - червено

237

Анонимен

преди 6 години

не само в Русия. Доколкото знам в САЩ назнават шефа на ЦРУ и всички големи шефове на агенции. те са политически лица. Изключение е галвият порукурор, но и там има съдийски състави, където няма съдебни заседатели.

236

Анонимен

преди 6 години

Анкета - кои протести бяха платени - зелено за протестите срещу Орешарски, червено за протестите срещу Борисов - гласувайте.

235

Сбогом Слави

преди 6 години

предвиждам че от 4,7 процента партията ти ще паднеш под чертата. Вкички видяхме и "идеите" ти и хората ти.

234

СатаНАТО

преди 6 години

Исканията им са да се строши държавата, защото нещата вървят добре, а това е вредно за ***. Ръководителите в администрацията да се избират от персонала... В *** персонала ли си избира началници или Путин ги назначава?

233

Анонимен

преди 6 години

покажи кои са тези лъжи? докажи че лъжат. Покажи конкретан медия с конкретна лъжа. Пак говорене на ангро.

232

Анонимен

преди 6 години

Не таен, а публичен процес за Иванчева да видим """"доказателства"""". За мен тя е невинна и казва истината затова я лишават от конституционното право на публичен процес а повечето дела със СРС се гледат публично.

231

Анонимен

преди 6 години

Всички видяхме кои бяха представителиет на Проститураащ мрежа - АНтон генов и Антоанета Цонева. къде са те сега и какво стана с Проституираащ мрежа? Още ли ще ми давате февруарските протести за пример?

230

Анонимен

преди 6 години

Медиите пазят властта чрез лъжи и фейк нюз!

229

Анонимен

преди 6 години

Впрочем аз мислех че не искате да приличает на февруарските протести, които бяха ПЛАТЕНИ. но явно точно тях взимате за модел!

228

Анонимен

преди 6 години

това не е истина. на Февруарските протести няколко души поисках аопрововержение - поне едно от СЕГА и от по едно Капитал. И те се принудиха да го дадат. Друг е въпросът че капитал пусна опровежение на опровержението .Това че не си го чел, не значи, че не е имало. това са ЛЕГАЛНИТЕ начини. Другото е бандитизъм.

227

Анонимен

преди 6 години

платени протести, купени избори, подкрепа от престъпния свят, в *** е идеално и стабилно. А вече ни се отрича и конституционното право на протести и референдуми.