33

Додо

преди 5 години

Поредния провал и чутовна, безумна олигофрения, дето нЕкои 'Ора Ше урЕдат свои 'Ора с "едни пари"!

32

Анонимен

преди 5 години

В апартамент със самостоятелен хол, стая и отделна кухня, може човек да отгледа две еднополови деца, когато, обаче хола е всекидневна, кухня и трапезария, това няма как да се случи. " Умните стоплят бързо"!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Точно.Аз съм от Пазарджик и градът е намалял наполовина спрямо 1989г.Ама цените на имотите растат и се строят много нови жилища.Които веднага се купуват и никой не живее в тях.И за младите хора е невъзможно да си купят жилища при тези цени.

30

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че българинът много си обича имотчето и не мисли дали му трябва или не. Емигрира, примерно, ама ни го продава, ни го дава под наем - седи си.Или се пенсионира, има три апартамента, от които два седят ей-така.

29

Здравейте

преди 5 години

А празните жилища ГЕРБ ще конфискуват както комунистите на Царя иматите

28

До 24

преди 5 години

По принцип си прав че двустаен е неудобен за семейство с дете(ца). Но и в двата случая с отделна кухня от хола и хол с к. бокс - все тая. Каквото правиш в единия хол, това и в другия. Просто е обединено, уж по - удобно (поне на мен е), и не губиш от квадратурата за по голям коридор за достъп. Сега как се обявява е отделен въпрос. Примерно в Англия и в двата случая ще ти кажат че е едностаен, т.к. броят спалните.

27

Анонимен

преди 5 години

25, точно за такива неща говоря.Както казваше един колега: "Абе аз хубаво взимам едни пари и жилището ми е рай, ама нали трябва и на улицата да изляза?"Ей това БокУ не може да го проумее и смята, че всичко опира до пълния корем и греяната на печката, като по Тошово време - аз ти казвам какво да правиш, ти само яж, мълчи, бачкай и не разсъждавай.

26

Анонимен

преди 5 години

Който е млад и остане в тази пародия на общество е *** и ще бъде виновен сам за нещастията си.А те ще бъдат неизброими, повярвайте ми!

25

Анонимен

преди 5 години

То, ако е колата добре. Въпросът е, че всяка минута можеш да бъдеш смазан от наркоманизиран наследник на полицай, който наследник никога не е имал книжка, но си кара, щото тате ще го оправи...

24

Анонимен

преди 5 години

Голяма гавра са "двустайните" с голяма всекидневна с кухненски бокс и стая! Господа, кухнята, както и банята са обслужващи помещения. Не ги броете за жилищни, щото трябва такова жилище да го пишете тристайно!

23

Динко

преди 5 години

Значи няма как да сменят ел инсталациите и водните тръби,поради това,че панелките са частна собственост!В чужбина са общински!То остава и да влязат в апартамента и да го оправят!За вътрешността на сградата се грижи собственика!

22

Анонимен

преди 5 години

По-вероятнпне за млади семейства 20 процента налог, такава е тенденцията тази година - всичко поскъпва!!

21

Анонимен

преди 5 години

18, ако си в същия сектор като моя, много добре те разбирам.Във въпросната Виена с тези пари, дори и в евро да са (3-4000), ще можеш да си позволиш доста по-малко, но пък всичко друго ти е толкова добре уредено, че си струва.И аз се замислям вече дали да търся проект тук, или направо да се изнасям.Вярно, взимам голяма заплата, ама какво от това, като може да ми разбият колата и полицията само да вдигне рамене, примерно.

20

При...

преди 5 години

...60к лева за скапана панелка в София и едно "младо" семейство с доход 2к чисти за разходи на месец + едно ***, не виждам как и кога това ще се купи и изплати! На тези са им нужни поне 1000к на месец за храна и около 500 лева комунално разходи. Та ако не се обличат, никъде не почиват и живеят като скотове, ще им трябват около 20 години да го изплатят на месец!!!!!!? Така че е твърде доста хипер нормално човек да забегнала в чужбина и да не създаде семейство...

19

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем какво се случи след предходният бум... явно ще си купим след 2020

18

До 14

преди 5 години

Прав си, не е само до пари вече. Работя в един от добре платените сектори, заплата от 3-4000лв. и повече е нещо нормално. И все пак много от нас се замислят за емиграция заради по-добрата околна среда, уреденост, паркове и места за отдих. Вижте Виена например - страхотен град!

17

Хмм

преди 5 години

Да бе, в София е пълно с необитаеми жилища. Колко познати имам с повече от 1 жилище, като само 1 от тях е обитаемо. А по новите блокове има не малко апартаменти, които така си стоят на мазилка. Собствениците ги държат за инвестиция уж...

16

Гашо

преди 5 години

Да се въведе задължително само покупка с брокер. Да има работа за всички преписвачи на обяви, а те в София са поне 2000

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Прав си. Така ще се стимулира разпродаването на жилища, към които има слаб интерес, защото са със спалня колкото килер и кухните са им в хола, или са построени на майнаРайна и не са комуникативни, или са нагъчкани така, че не виждаш слънце, но докато си стоиш на балкона, без да ползваш бинокъл можеш да прочетеш вестника на съседа, докато той си стои на неговия балкон.

14

Анонимен

преди 5 години

Това със заплатите вече не е фактор, колега. Вече бягат и хора с много големи заплати. Въпросът вече не опира и до пари, ами до разни дреболии като съдебна система, образование, здравеопазване, работеща администрация. Ето това БокУ не проумяв аи продължава да дуе мускули и да лее асфалт. Работа има колкото щеш, няма как да го отрека, но другото е много зле, ама много.