78

Анонимен

преди 5 години

Когато *** бяха на власт, хората ги замеряха с тоалетна хартия. Никога вече БСП!

77

Анонимен

преди 5 години

Минимална пенсия в Русия - 15 000 рубли = 300 долара = 370 лева.Минимална пенсия в България = 200 лева = 100 евро.

76

До гражданин

преди 5 години

Аз като български селянин съм осквернен от кръчмарското поведение на Премиера. До къде се простира власта и едноличното управление на държавата? Колко хора само искат да го видят свален от власт да търка нара на софииския затвор...А колкото до изкаванията - цитирам по памет:1. Близките да дадат една пържола на кучето дето намери трупа на дъщеря им!2. Трима папи са ме галили по главата3. Не е лошо да си дядо сине, лошо е да спиш с бабии т.н.

75

Анонимен

преди 5 години

И за Техноимпексимпорт ли беше права Нинова?

74

Анонимен

преди 5 години

МАЛИЙЙЙЙЙ И СЕГА С КО ША ПЛАЩАТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ПАРЛАМЕНТА ДРОГАРИТЕ, А.

73

Анонимен

преди 5 години

Много герберастка *** са събрали да плюе. Ама никого не могат да излъжат вече.Кой ми *** у гащите? Това го прави ГЕРБ непрекъснато. Затънали до гуша в кражби и делавери. Те цели избори купуват, та какво остана за троловете.

72

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НОВАТА СТРУКТУРА И ДНЕС СА В АГОНИЯ- ЦИТИРАМ ТЕТКА КУРНЕЛ.

71

да ги е яд

преди 5 години

Нашите доходи са най-ниски в Европейския съюз, но са в пъти по-големи от доходите в Евразия.

70

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми като се почне от тоше, който продъни хазната и се мине през всичките сладури като Жан, Станишко, орехчето.............не ми се изреждат то беше грабене, грабене, до дъно. Задаваш *** въпроси - авансово са ти изяли хляба тези мой човек.

69

Анонимен

преди 5 години

Рашидов е творец на бай тошо, мултигруп и мутрите, най малко той има право да дрънка. Докога Бойко ще го търпи тоя крадлив ***

68

Анонимен

преди 5 години

Изберете ли комунистите, пак ще има пенсии по пет долара. Който не си е научил урока, ще пати.

67

Анонимен

преди 5 години

КОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА НОВОТО ЗВЕНО ЗА БОРБА С ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

66

Анонимен

преди 5 години

Един и същи *** ще си счупи пръстите, познайте на колко хапчета е. Хем знае че му личи но се натиска от 9 кладенеца да се плюнчи. Нинова за съжаление е права, тези с поръчките си на роднински фирми вече доведоха смъртта на хора. В други страни щяха да са вечев затвора, а тук още спорят за оставки и пускат *** че да изглеждат невинни.

65

гражданин

преди 5 години

Аз като български гражданин съм осквернен от кръчмарското поведение на въпросната госпожа Нинова. Въпроса ми е: Докъде се простира имунитета на народния представител.В случая виждаме едно повтарящо се обвинение кой бил мутра, кой бил крадец и то не от някой случаен хулиган, а от народен представител с юридическо образование който би трябвало да знае че такива обвинения се предявяват с документи.Аз како гражданин искам да видя тази жена лишена от имунитет и съдена за обида към избирателите.

64

Анонимен

преди 5 години

ЕДИН ПО ЕДИН СПОНСОРИТЕ СЕ ПРЕСЛУШВАТ И ЧЕРВЕНИТЕ СА БЕСНИ.

63

Think

преди 5 години

До 56 .. какви острови, бе многоъгълник такъв. Ти ли им изготви нотариалните актове..С..М...Е...Ш...НИК. *** изръбена

62

Анонимен

преди 5 години

Така, както днес ГЕРБ краде не се е крало откак съществува БЪЛГАРИЯ.защо НИ СА НАЙ-НИСКИ ДОХОДИТЕ ОТ ЦЯЛ ЕС, защо ни са най-ниски минималните заплати и пенсии от цял ЕС?Единственото, което чуваме е колко е непоклатима крадливата им коалицийка. И колко все още се обичали Борисов и Цветанов. Айде стига внушения. Всички се обичат понеже и ножа и хляба е у тях - да не ги изтърват.

61

ЕЙ

преди 5 години

До BurzumПърво - кой ти каза, че съм гербер, второ - внимавай с епитетите, ясно и трето - какво правя си само и лично моя работа. Аз не плюя един световноизвестен човек. И друго - по изказа ти личи какъв си - идеално пасва на тона на манекенката.

60

Анонимен

преди 5 години

С ПАРИТЕ ОТ 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ ЧЕРВНИТЕ СИ ПОСТРОИХА ЛИЧЕН КОМУНИЗЪМ И ПО ПРАВИЛО КАТО ОТКРАДНАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БГ НАРОД- ТИЯ СА ПОЗОР.

59

Анонимен

преди 5 години

Разсмяха ме от сабален :D