88

Анонимен

преди 5 години

Абе като за Вълчо Арпаджиков та се сетих за акциите срещу Г.Ганчев и Миньо Стайков.Та кво стана там, М?!Аааа, нищо.Ами добре.То и аз що ли питам....Та и тук така ще е.То е ЯСНО.

87

Анонимен

преди 5 години

Може би да разчистим мутренските бизнеси, че нищо не вирее покрай тях ?

86

Анонимен

преди 5 години

Имам комшия - За миналата година платени данъци и остатък от 642 000 лева. Купи си къща за 442 000 лева и кола за 200 000 лева. Сега се надява, да влезе в рамките на онези 10к, дето не те глобяват, че иначе лошо ... Защото сметките са по 1000 на месец и ги следят и тея. Обеща ми 1000 лева, ако се разпиша, че съм му дал кредит от 9990 лева... И аз какво да правя, разписах :)

85

seira

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

84

Анонимен

преди 5 години

ПРОФИЛАКТИРАТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА БЕНЧ ВАЛУТА НА БСП- ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ СКОРО БСП ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ СКОРОШНИ ИЗБОРИ- НЯМА БЕНЧ ВАЛУТА- НЯМА БСП В ПАРЛАМЕНТА- ЗАЩО ЛИ, АМИ ДА СИ СПОМНИМ- 1 ДЛ 3000ЛВ, 12 РИТНАТИ БАНКИ С ИЗЧЕЗНАЛИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ, ОЩЕ ЕДНА ПРЕЗ 2014 Г И ВСИЧКИ НИЕ 4/5 МИЛИАРДА, ЗАРОВЕНИ МИЛИАРДИ В БЕЛЕНЕ, СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ ПО ДВЕ ПРОГРАМИ- РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И ОКОЛНА СРЕДА ЗА КРАЖБИ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ- ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ ОГРАБИЛИ СВОЯ НАРОД ГО НАКАЗВАТ ВСЕКИ ПЪТ КАТО СА НА ВЛАСТ.

83

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Аууу,колко много пари в...кутии,българите са в...потрес и веднага забравят...предния потресс.Клин,клин...избива;яка милиционерска...логика на власт имащите.

82

Анонимен

преди 5 години

Потресаващи ?Че хотелчето, в което бачках преди години правеше оборотец по 95000лева, след разходите беха към 80000 лева .... На ден. Имахме пълна къща с туристи от средата на май до края на август, а април и септември, бяхам на половина. Нормално е 10 мил. ... за един хотел. Ама на тая държава, защо да и се плащат данъци, все още не е ясно.

81

Анонимен

преди 5 години

Сега е моментът Валерката да спретне една акцийка за шума в Маринела.

80

Анонимен

преди 5 години

Прокурорите в потрес, имало някой да краде като тях...

79

Край

преди 5 години

Бившият прокурор Роман Василев живее в Комплекса на Никми на Камбаните в къща за около 1млн. лева. И Цацаров няма да остане в панелен в Надежда.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Браво!Малко хора разбират това за което говориш аоще по-малко го прилагат в реалният живот.

77

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм, че ако преровят имотите на десетина прокурори, от тия дето пеят за резултатите от разследването, преди съда да се е произнесъл, ще се намерят доста повече пари.

76

Анонимен

преди 5 години

Когато спрете измамниците от Ало апаши на които съдействате да обират населението,хората може и да ви повярват,че вършите нещо,а не да сготвяте специално нарочени хора или неудобни хора.

75

Анонимен

преди 5 години

Винаги след голяма издънка на ГЕРБ има такава акция. Вие какво искате, хората да продължават да говорят за 18-те жертви в Своге и за пътните ремонти на ГЕРБ. Нали ако това говорене продължава, рано или късно ще стигнат до правилния извод, че ГЕРБ убива хора по пътищата. Вниманието на хората трябва да е насочено някъде другаде. Сега всички придворни медии, а те в голямата си част са такива, ще се погрижат българина да се занимава с хотел Маринела.

74

Анонимен

преди 5 години

Прави ми впечатление. Който е фирма го готат. Но , ако е с големец с дрога. Няма документи, няма фирми. Същото и при митнимарите. Пари без даработи, без документи.

73

ИСТИНАТА

преди 5 години

Всичко се знае предварително - кой колко данъци крие, в какви схеми е забъркан.Просто идва един момент в който хората с власт изиграват някой коз, за да постигнат някаква користна цел. А за народа - каменици в туби бол!

72

Много кока и бело

преди 5 години

БКП (БСП) отвръща на удараXAXAXA!

71

Анонимен

преди 5 години

Като джagали крадете надяждане нямате да е...то бива бива ама

70

Анонимен

преди 5 години

Явно са решили да пожертват Ветко, че да позабрави матриала загиналите край Своге и далаверите със строежа на пътища. Пълна порнография - все едно за пръв път чуват кой е Ветко и че може би нещо е измамник...

69

Анонимен

преди 5 години

До 62. Защо . Тука ако се тръгне в АЕЦ БЕЛЕНЕ, ХОТЕЛИ НА Руски фирми- то няма чет.