50

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРЮ ГАДЕВ ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ СА ТИ НАПИСАЛИ КАКВО ДА КАЖЕШ,НО ПАК СА ТЕ ХВЪРЛИЛИ В ТЪЧА за да разбереш как пак те подхлъзнаха отиваш в сайта СКАЙСКРАПЕСИТИ България,секция ИКОНОМИЧЕСКИ НОВИНИ И ЧЕТЕШ БРИЛЯНТЕН АНАЛИЗ НА ЧОВЕК С НИК ИВО 5 И ВИЖДАШ КАК МУ РЪКОПЛЯСКАТ ДОРИ АНТИГЕРБАДЖИИ.Точно по повод намалелите инвестиции,защото ПРОПАГАНДАТА НА ЧЕРВЕНОСИНЯТА МЪГЛА НАДМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!Ти си като някакво лапе което го използват за мръсни поръчки,понеже знаят колко си НЕкомпетентен.

49

Анонимен

преди 5 години

Хората, които за абсолютно всичко, което им скимне винят Боко не разбират ли, че му правят реклама със собствената си баналност? Баща му блъснал човек - Боко е виновен, Ниска му е заплаката - Боко Суджука е виновен, кара стара кола - Боко Тиквата е виновен, има кафявно отзад на гащите - Повече от явна вина на Боко.Всякакви такива дето не знаете от къде изгрява слънцето просто се спрете, защото му правите опасна реклама. Правите му услуга без сами да осъзнавате. ***!

48

Анонимен

преди 5 години

До Патриотична групаКой е пък тоя Антон Тодоров????

47

Прикриване

преди 5 години

Е петричкия баш милиционерин да излезе пред всички и да лъже за синчето на колега, а вероятно и контрабандист, оставило човек без крак. Ето това е прикриване.

46

Анонимен

преди 5 години

Не стига,че манипулираха фактите,ами натресоха на инвалида наказание?!Каква наглост!Радев ,с какво лице гледа хората,кото са го изпбали?

45

М, да ...

преди 5 години

Противнищите на Радев има нестандартно чувство за хумор! Не им се връзвайте! Плевнелиев и Цв.Цв са им идолите за политици, а тези дори не са съвсем човеци /полу-, полу-/!

44

ognyanz

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА: Сътворил си още един тролски бисер. "бсп - убийци! Избиха всички инвалиди в България", Но, оказва се, избитите инвалиди са възкръснали и от доста време протестират пред Народното събрание.

43

Какво

преди 5 години

Прикриване бе кау ни, на видеото се вижда полицейска кола, която регистрира инцидента. Като не ти харесва решението на полицаите, наеми Марковски и го оспори в съда, капоти смешни

42

Анонимен

преди 5 години

Всички сме равни пред закона,бащата на президента не трябва да се чувства недосегаем.Полицаите,които са подменили фактите,да бъдат уволнени.Нарушителите трябва да отговарят и да понесат наказанието си.

41

Анонимен

преди 5 години

Радев дойде на власт, защото хората харесваха умереността му и самочувствието му. Сега обаче почва да си проличава, колко невеж е в почти всичко.

40

Камата

преди 5 години

Бащата на Радев е виновен за трагедията край Своге. Той е пилил мерцедеса и е протъркал асфалта. Оставка и затвор за Радев. Двойно увеличение на гражданската за пенсии със задно.

39

Бети

преди 5 години

Някой спомена Плевнелиев.Вярно ,мазен беше,но културен и приятно мазен,а сегашния е грозно,отвратително мазен,като че ли е залят с кофа гранясало олио.

38

Анонимен

преди 5 години

Ти му говориш за опит за прикриване на катастрофа,то рупа ли рупа за некви търговски регистри и инвестиции НА ПРИНЦИПА"И ВИЕ БИЕТЕ ***" в опит за ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО.Цяла седмица ЧЕРВЕНИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ ЗА СЛУЧКАТА С ГАДЕВИЯ ТАТЮ А ИЗСИПАХА ТОНОВЕ ЛЪЖИ И ИСТЕРИЯ СЛЕД ПОРЪЧАНОТО СЪОБЩЕНИЕ ЛИЧНО ОТ ДРУГАРЯ РАДОСВЕТ РАДЕВ ЗА "НАМАЛЕНИТЕ 14 ПЪТИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ"!Сини и червени болшевики възмутиха дори отявлени критици на ГЕРБ и не се намери един журналист да напише ЧЕ ТОВА Е ПРОПАГАНДА!!!

37

Радев губи

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

36

Патриотична група

преди 5 години

Президентската република ще стане отличен вариант,когато Антон Тодоров стане президент- тогава всички ние ще гласуваме за него!

35

ognyanz

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА: Странджа, подскажи ни какъв държавник е бил Плевнелиев, че вече едва ли някой се сеща за него. Сещаш ли се кое министерство оглавяваше в първото правителство на Бойко. Дали и сега не си патим от това, което е свършил и несвършил?

34

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

бсп - убийци! Избиха всички инвалиди в България! Ако имаше повече живи инвалиди, герб вече щяха да са оправили страната. Сега ще ни трябват поне десет години да се възстановим от щетите, нанесени от бащата на Радев. Долу бсп! Долу бсп!

33

Анонимен

преди 5 години

Росен Плевнелиев щеше да обяви война на Русия и да ходи да се бие за да върне Крим на неофашистите от "Десен Сектор" в Киев .Е...............нали бяха първи дружки с оня алкохолик-мафиот-шоколоадов бос Петро Потрошенко.Даже го наградиха в Киев..................режима на Порошенко.Голямо падение................трагедия!!!

32

Жиб.

преди 5 години

Нинова-аа,още ли не си се сетила да искаш оставката на Радев заради катастрофата с баща му? Ако не си се сетила ето,ние те подсещаме!

31

АЗ

преди 5 години

Поредно злобарско изказване на Радев (т.н. Президент). Да разделяш народа си е = на предателство. Това е непростимо!!!