56

цирк

преди 6 години

Италианците в София имат заведения пицарии , също както и китайците в София имат малък ресторатски семеен бизнес къде си тръгнал да сравняваш ябълки с грозде бре, за китайците и виетнамците другари разбрахме догодина по същото време ..........

55

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)В София наем на двустаен апартамент ти е 800 лева, сметки за телефон, парно и ток още 400 леваи се оказва , че 1200 имаш разходи без яденето.Като добавиш един обяд за 10 лева и се оказа , че ако нямаш собствен дом, 1500 лева за никъде не ти стигат

54

До43

преди 6 години

Имало в София Италианци да заработват за 1000? аве лопатар,тия ги разправяй на някой от ваше "село"

53

Анонимен

преди 6 години

До Баш майстора - давай , аз съм русофил и ще ти държа портрета къде посикаш .*** да не излезнеш поредния форумен герой , каде бега много бързо ?

52

Анонимен

преди 6 години

хахахаимало испанци дето работели за 1000 евро ...тези ги разправяй на баба си ...В Испания социалните са 600 евро без да си мърда пръста, а ще дойде за 400 до София за да работи по 10 часа на ден...Чужденците дето работят в София бачкат основно на средно и високо ниво и заплатите им започват от 3 бона, а има и такива дето вземат над 10 бона ... Средно получават по 5 бона и осигурена квартира и автомобил.

51

Василев

преди 6 години

Работете качествено селяни прости, и ще видите как доходите, ще ви се вдигнат в пъти!!! Качество, качество и пак качество!!!Германия не можа да превземе света с война, но с качество я превзе!!!Това е истината, а качеството ще ви спаси като народ и държава!!!Агент Баладар!ЦРУ!!!

50

(-_-)

преди 6 години

1,5К лева може да е добра заплата само ако нямаш никакви разходи. За София това си е направо скромно..

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен43Бе гледам че се вживяваш и си понеже ни казваш какво да правиме , аз па ще ти кажа къде да идеш - там от където си се пръкнал и не излизай никога от там !И ще свърши и вашето време , за това си пази децата - че там най-боли

48

stomin

преди 6 години

До Анонименя да видим сега не знам езици никога не са ми вървели извън това какъв точно човек с какви умения ти трябва за да получи заплащане примерно 1500 евро то 1000 и сега си ги ЗАРАБОТВАМ никой не ми ги дава а и не искам да ми дават можеш да даваш на жена си бе ц ървул

47

Анонимен

преди 6 години

До 43Ще ви кажа че в София има стршно много италианци, испанци, и др западно европейщи които работят за 1000-1500 евро.Но те МОГАТ да вършат работа за разлика от *** ***.--а ти какво можеш да въшиш? едва ли можеш да вършиш тяхната работа?! или ти си "работовзимател", т.е. не работиш.

46

Анонимен

преди 6 години

Отивайте при комшиите, поживейте сред хора и дано схванете как се прави цивилизована европейска държава.

45

Анонимен

преди 6 години

Баш МайстораТърся русофил да държи портрета на Путин пред паметника на съветската армия !Заплащане: в рубли

44

Анонимен

преди 6 години

До 37Минималната заплата трябва де 1000 лева, а минималната пенсия 500.--от къде? в аванс от арменският поп ли? а мвф и ецб ше участват ли и те в играта, на по късен етап? само не казвай, че назначените "бизнесмени" ше решат да делят справедливо печалбата с този, който им я изработва !

43

Анонимен

преди 6 години

А нашите "червени" лопатари да ловят мухите и да дрънкат че нямали кадри. Гиди б'оклуци Н'йедни ненаситни!

42

Анонимен

преди 6 години

До дам 341000 евро за какво да ти там????Че пърдиш яко ли??Какво можеш??Колко езика говориш???Аааа, нищо не можеш и освен асковски и малко български друго не говориш.Ами добре....Ще ви кажа че в София има стршно много италианци, испанци, и др западно европейщи които работят за 1000-1500 евро.Но те МОГАТ да вършат работа за разлика от *** ***.Така че, заминавайте да бИрИетИ ягоди и портокали пУ ИвропЪтЪ за три и двайсе!!Пaплач миризлива!

41

Анонимен

преди 6 години

О младоженек честит дълъг семеен живот брат ми

40

Анонимен

преди 6 години

До 38"крадът от мат'риала."-ето затова българина не иска да срлугува - ни на назначените бг-бейове, ни на политиците ! те нямат уважение!

39

Анонимен

преди 6 години

Заводите в Румъния покрай Дунава са от соц. времената и си ги запазиха, работят. В Бг унищожиха всичко. Разпродадоха ги за 1 лв.Румънският език не е труден, много думи ги използваме в ежедневието, там има много българи, които си пазят традициите. Много работници ще предпочетат да бъдат там, отколкото в др. страна, заради близостта.

38

Анонимен

преди 6 години

До дам 35 безработицата намаляла и българите не искали да им работят на бейовете в България.--ами има го тоя момент, даже тук не опира толкова до заплащането! идейни са причините! не уважава българският "бей" хората, не ги уважава! затуй и българина не го уважава и даже за много пари - няма да му слугува!

37

Анонимен

преди 6 години

Аха, сега пък румънците ще са му виновни на Тиквата че му крадът от мат'риала.СТАВАТЕ СМЕШНИ!!!!Не само *** е драматичен, всички бългaраци сте тежка драма.