12

Анонимен

преди 5 години

Това със скачането е редовна практика, останала от времето на бабите ни! А със счупени ребра не е трудно да направиш белодробна недостатъчност. Горките бъдещи родилки в Сливен! Представям си предродилния стрес, който преживяват!

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото има камери в детските, толкова ще има в операционните. Всеки греши дори да е лелар, но в чужбина имат безумно скъпи застаховки и бертвите са компенсирани. Как миже шофьорите да имат застраховка за по милион лева за ПТП, а лекарите да нямат никакви? Тук компенсацията е студена вода.

10

Анонимен

преди 5 години

И един специализант увивал шоколада в станиол стана работата. Във всички болници дават скапаните дежурства на младите лекарчета но ги мързи дори и да ги надзирават в това време. Сигурно старшата ср е наливала с подарен джин в сестринската стая в това време.

9

Чудя се

преди 5 години

"Приета с тежка дихателна недостатъчност и високо кръвно. Заради това е била настанена в реанимация. Раждането й започнало нормално при специализант."Щом жената е в приета в тежко състояние, защо при специализант - къде са специалистите? Как така е била с тежка дихателна недостатъчност и в реанимация, а раждането започнало нормално?

8

гатанка

преди 5 години

ТОВА ,КОЕТО УСЕЩАМ Е ,ЧЕ ВИ МЪРЗИ

7

Ганчо

преди 5 години

Преди малко прочетох по Bulgaria On Air че при тази д-р Пашева...починали годишно по около 20 деца ?!? Чудовищно!!И тази същата била ръководител на отделението??!! И била по-опитна от младия стажант доктор??!! ХОРА НАКЪДЕ ОТИВА ТАЗИ ДЪРЖАВА???? Българки, бягайте в чужбина да раждате...тука виждате какво ви чака..

6

Любка Минкова

преди 5 години

Е как ще са те виновни винаги починалият е Имах една колежка архитектка винаги казваше ,че техните грешки са над земята ,а на лекарите под земята и са недоказуеми.

5

Ася

преди 5 години

Няма да се докаже лекарска грешка. Случаят ще се потули със заучени оправдания - наследствени болести, скрити инфекции. Дано поне бебето да се възстанови и да не остане увредено за цял живот.

4

Анонимен

преди 5 години

Как не си наведе главата да каже съжелявам. Низки същества.

3

Анонимен

преди 5 години

Приета е в реанимация да ражда и там бил един специализант, защото знаем, че специализанти правят дежурства в реанимацията специално за бременни и после дошла старшата да покрещи по родилката. Вие сте срам не замл за гилдията ами и за родителите си! Нищо човешко няма във вас!

2

Анонимен

преди 5 години

Приета е в реанимация да ражда, така ли? Имахте малко време да си оправите документацията докато се чака аутопсия. Колко удобно. Само като му гледам мазната физиономия и ми е ясно какъв морал има и как ще работи за разкриване на истината.

1

Запознат

преди 5 години

Ликвидират ни бавно , но сигурно!