102

Анонимен

преди 5 години

Хора и демокрация - това са несъвместими неща.

101

Анонимен

преди 5 години

През 1987 България е почти 9 милиона, но демократиха направиха преврат през 1989 година и сега в България живеят около 4 милиона, от които само половината са българи и то с превес на най-възрастните. Демократите унщожиха България.

100

Анонимен

преди 5 години

Абе еееееей,върнете ни БСП-то на власт!БСП не бяха толкова зле с управлението,както сегашното правителство,тези направо счупиха всички рекорди по некадърност!

99

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и хора в България - това няма как да стане

98

Анонимен

преди 5 години

До до аман от заманТи пък ако си мислиш,че руснаците управляват самостоятелно страната си,жестоко се лъжеш.И те като нас са разделени на либерали,демократи,масони и разни други групи,не ги знам тези групи много добре,само видеа гледах за тях.Но общо взето във всички държави е така.

97

до аман от заман

преди 5 години

Оправят ни хора от миналото, защото те по заповед от Кремъл направиха т.н. промяна и нали не мислиш , че са имали намерение друг да бере плодовете на капитализма . Ние като най-верния московски сателит бяхме и сме най- оплетени в мрежата на московска клика на КГБ. Сега да не ми се казва ,че руснаците не се месят , защото се доказа , че се месят пряко на Балканите , че дори и в САЩ .

96

sofeto

преди 5 години

До 1989г. със "открит лист" от милицията ходехме до Калотино или Петрич, и това са последиците от комуняшкото управление. Още тогава БГ щеше да се обезлюди, в пъти повече!

95

аман от заман

преди 5 години

До аман от троловеВъпросът не е какво е било,защото е минало и го оставяме на историята.Мина доста време в празни разсъждения.Въпросът е защо продължават да ни оправят хора от миналото.Няма оправия при това положение.

94

ХАХАХА

преди 5 години

В селата на България винаги е имало по 1-2 рода , които са владеели повечето земя и са били инициативни , другите са имали по малко земя , колкото да се изхранват , а една част безимотни са били ратаи и в повечето случаи и пияници . Именно от тия ратаи се пръкнаха шумкарите бъдещи партийци . При соца се пиеше яко и по села и по заводи , даже в заводските лавки се продаваше твърд алкохоли по обед половината бяха вече пияни воглаве с др. Директор .

93

Ха-ха-ха

преди 5 години

Ми нали искахте демокрация,лош бил комунизма , а...

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99По селата е в пъти по-сигурно от градовете.Аз живея на село и си оставям колата пред нас с ключ в стартера и незаключена.Не си заключам вратите на къщата.И в нашата махала от 15-20 години не е имало кражби.

91

Анонимен

преди 5 години

Българинът предпочита да се бута в мизерна панелка,само и само да е в града.А в радиус 10 километра около всеки български град има села като придвижването до града става за 10 минути с автомобил.В САЩ първата работа на семействата като се замогнат е да се махнат от центъра на града и животът в апартаменти и да заживеят в къща.А тук е обратното.

90

Анонимен

преди 5 години

До RemoteНе е така,хората нямат достатъчно средства,понякога дори работа,затова не предприемат нищо на село и се отчайват.Субсидии се дават само на определени "наши" хора,а обикновения човек няма никакви права.Освен това при липса на детски градини,полицай или мед. пункт,липса на сигурност също са фактори за обезлюдяването.не знам защо при нас е такъв завишен бандитизъм и кражби,защото при други бивши соц. държави го няма.

89

соцялно слаб депутат

преди 5 години

Важно е юе бройката на депутатите ви е стабилна няма мърдане-240 ,а те сега са на заслужена платена отпуска 1 месец,няма да се занимават с вас ? Нали минималната заплата е цели 510лв-400лв чисто,какво искате повече?Ай че уискито се стопли!

88

аман от тролове

преди 5 години

Мольо , БОЦА също е от СОЦА , да не си забравил , че е бил член на БКП , както почти цялата управляваща върхушка и всичките до един т.н. олигарси ! Айде стига с разни плитки комунистически прийоми да сеете заблуди , не всички сме на по 20 год. и добре помним отвратителния "развит социализъм " и простите каскети Т.Живков , П.Кубадински ,Пеко Таков и прочее кремълски маши и техните наследници !

87

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите, се чудя как в България не са раздадени поне 3-4 милиона "награди Дарвин".

86

небългарин

преди 5 години

До БългаринМога да посоча поименно българите,коита живеят добре за сметка на останалите.

85

Анонимен

преди 5 години

До ДемократПрез соца здравеопазването беше напълно безплатно и много по-добро от сега,отделно във всеки завод,във всяко училище и др. имаше медицински кабинет с лекар и мед.сестра,на плажа също имаше медицински пуктове с лекари и сестри,на село също,ти явно изобщо не си живял през соца в бг,само тролиш.И хората боледуваха много рядко.Имаше и редовна профилактика на учениците в училищата.

84

Бай Мольо

преди 5 години

Соца бил обезлюдил селото.А боца защо не го възроди?Защото земята се даде под аренда на десетина герберски зърнопроизводители.Много обичам тази аренда-и летище,не то ще го даваме за 35 години..А като чуя обществени поръчки....мед ми капе на онова.

83

Анонимен

преди 5 години

За последните 5 години, съм сменил поне 6 любовници, а жена ми 2. Къщата я продаваме 3 пъти, колата 5... или поне така разправят по цял ден пенсионерите. "Занят" по-добре от мен колко пари изкарвам и къде е всеки от роднините ми. Жена ми на няколко пъти се прибра разплакана понеже чула поредната противна глупост по наш адрес. Е как да седиш на село?