27

Гурбетчия

преди 5 години

Съгласна съм с no name. Никакви полицаи-винкела ще оправи самозабравилите се и нагли туристи.Жалко за българите, че са подложени на такова унижение.Срам за управниците.

26

Анонимен

преди 5 години

Цяла конвенция изработиха за уш насилието в семейството, а за побойте на господарите и колонизаторите се мълчи.

25

кауза пердута

преди 5 години

До АнонименГлобатаКакто всички глоби и тази отива в бюджета. А за обезщетение жената ще трябва да го съди и съдът да й присъди обезщетение.Едва ли ще получи нещо от работодателя си? Може като много други да е на обичайния "изпитателен срок" за месец и без договор. Дано да не е така!

24

Анонимен

преди 5 години

На черноморието идва цялата "европейска" и руска ***.За това се отчита от министерството на туризма високата бройка туристи,а не висококачествената бройка.

23

Анонимен

преди 5 години

Добре

22

no name

преди 5 години

защо изобщо се занимават да викат полиция, разходи по делото и др. за една никаква глоба, която ще отиде в държавната хазна (да не си мислите, че жертвата нещо ще вземе).предлагам спец.отряд от местни батки, които да реагират на сигнали за бити служители, нежно да извеждат чужденчето извън населеното място и да му дарят услугата масаж с винкел докато припадне. После да го оставят там в полето.Така хем те ще си избиват агресията в правилна посока,хем битата камериерка поне морална утеха ще има

21

мальчик

преди 5 години

в братска Россия за насилие срещу супруг или супруга наказанието също е само административно! вървим по утъпканите от братята путеки! как ше съдиме австриици бе, вия дубре ли сте!

20

Анонимен

преди 5 години

Ярък представител на "цивилизования" свят.

19

Циник

преди 5 години

Битте...битте майн Хер...кьонен зи мих шлаген ...одер треттен, их хаб айн ауге ауф дас нойе Айфон геворфен ...унд браухе бисхен гелд!-------Моля..моля...уважаеми господине - бихте ли ме ударили...или поне сритали, че съм хвърлила око на новия Айфон, и ми трябват малко пари...

18

задвратник

преди 5 години

До Бирено мечеА да пробваме, а? За догодина другарЕте хотелиерЕ да развържат кесиите и да наемат ММА-бойци за камериерки! Тогава ще е голям купон и министЕрката на туризЪма ще се хвали с нови атракции и ще отчита нови %.

17

Анонимен

преди 5 години

Австрийските туристи в Турция са по-ниски от тревата. Ама това е Турция все пак, има държава и закони.

16

Анонимен

преди 5 години

В рекламата за туризма в България да се напише че,туристите от западна европа може спокойно да боксират камериерките в българските хотели.

15

Анонимен

преди 5 години

А тази "глоба" отива в държавана хазна или при пострадалия? Защото, ако е първото е доста интересно - държавата получава едни пари, а камериерката физическа и психическа болка.

14

Роб на влаЗта

преди 5 години

Това си е чист опит за убийство .А това ...https://blitz.bg/kriminalni/petima-romi-smlyakha-ot-boy-dani-pred-ochite-na-desetki-stpisani-detsa-i-uchiteli-v-mglizh_news546533.html.....свърши с един протокол за предупреждение...Браво на съдебната система..

13

Анонимен

преди 5 години

Интересно от къде им хрумва такова отношение. Може би австрийските камериерки безропотно на бой.Може би австрийски камериерки няма, а австрийците налагат чужденки.Австрийски нещастници.Днес глоба, утре затвор.

12

Анонимен

преди 5 години

Mи те по-принцип в България идват да почиват някакви бивши затворници,наркомани,пропаднали алкохолици клошари на социални помощи изобщо тинята на човечеството като цяло.Върхът на цивилизацията е общ работник на строеж или ферма от някое диво село в Европа.

11

Анонимен

преди 5 години

Двоен стандарт - удар с крак/ръка от човек от гражданин на ЕС - солена глоба. Бутилка в главата от гражданин на Русия - безплатно. Много си ги обичаме братушките.

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се рекламираме като туристическа дестинация анти-стрес. Елате изкарайте си яда на най-ниската цена в Европа.

9

Анонимен

преди 5 години

Представям си какво ще му се случи на този австриец, ако това се случи в родната му Австрия. Ще го размажат и ще му се наложи да позлати жертвата си. Никакво чисто съдебно минало няма да му помогне. .

8

Анонимен

преди 5 години

Ами на ангелакова туристите са такива. Кои пияни кои заляни кои дрогирани а има и ткива които ска4ат от балконите като островитяните на баба зМеи. Абе ко4инката си е ко4инка. В нея освен пра..сета други не идват. Големи туристи идват. Да си ги ка4ите на х.*** да не одат пеша.