9

Ванката

преди 5 години

До Анонимен 1"...Готвач обаче трябва да си се родил. С учене не става, ако си го нямаш отвътре."---Е, не е баш така. За всяка професия трябва да си имаш заложени интелект и способности. Отделно, че инженерът, лекарят, учителят и др. могат да работят и като готвачи, но готвач като инженер, лекар или учител - никога.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази анкета може да я попълни всеки.Освен това откъде накъде собственик на фирма със средно образование, който не разбира от нищо ще търси инженер, на който ще плаща една мижава заплата. Има да си търси, но няма да намери.

7

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

Какво значи още ли се търсят инженери,това да не са бройлери ,днес трябват утре -не.Обучението за инженерни специалност е 5 години,а след това поне още пет години работа в тясно специализирана област и чак тогава може да се смята ,че е нещо като инженер.Няма как някой да бъде инженер ,когато след завършване години работи нещо различно,след това в инженеринга ,след това се пробва в производството ,/а то няма такова/,след това се пробва в развоя,/то и такъв няма/

6

???

преди 5 години

Тези кадри ще са необходими в средносрочен план - 6м. и дългосрочен план - 3-5г.Баси, въпросните кадри са учили повече години само за да придобият специалността си!

5

До 2

преди 5 години

Аре бе! Инженерите не искат тук да работят за 1000 лв, а в Германия бачкат за 1500 евро в строителството.

4

Анонимен

преди 5 години

Още търси журналисти, редактори, коректори.

3

Готвач

преди 5 години

Извинете, на кое в България му казвате "бизнес"? На Мафиотите ли?

2

Жо

преди 5 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, в последните години израстна поколение, в което над 20 % са полуграмотни, не притежават никаква квалификация и не могат нищо да работят.Нискоквалифицирана работа има в строителството и в селското стопанство, но и там тези младежи за нищо не стават, а искат 1000 лв заплата.Проблемът е, че тези хора не желаят да работят. Те търсят лесни пари чрез незаконни способи и престъпления.Когато държавата се управлява от едри мошенници, то дребните риби си плуват необезпокоявани.

1

Анонимен

преди 5 години

Докато станете икономисти и инженери, ще ви трябват 5 г в университет, а дотогава може на не се търсят спецове във вашта област. Готвач обаче трябва да си се родил. С учене не става, ако си го нямаш отвътре.