28

аз

преди 5 години

Всички знаят, че продава наркотици, но е на свобода! Сигурно Станишев е виновен пак?))

27

Анонимен

преди 5 години

Връзката е, че сте мегадосадни с този спам за Бай Тошо, банани и тям подобни глупости. При Бай ти Тошо и да станеше нещо, нямаше да го научиш, щото ни нет имаше, нито нищо, само Работническо дело. И не ми разправяй какво е щяло да стане, щото ти за самия инцидент нямаше и да си разбрал. Само ще ти напомня, че най-голямото масово убийство в България и до ден днешен се случва в 1974 г., така че не ми разтягай локуми.

26

Анонимен

преди 5 години

как да не му пратиш един чеченец да му резне зелката на такъв изверг...ще седиш и ще чакаш съд...така ще го изкарат че все едно тя е дошла при него и не искала да си ходи....и то точно Добричкия съд, пародия....

25

чийз

преди 5 години

У Амстердам всички са дрогирани и проституирът, у Брюксел - Юнкер води хорото, какво остава за най-нещастното място на Планетата, според всички световни класации - България...

24

Анонимен

преди 5 години

Че дилърът се е престарал у видно, но тук някъде със много ситен шрифт се прокрадва въпросът- дали ги е познавала, дали е отишла против волята си, с кой е отишла да пие кафе и т.н.

23

Анонимен

преди 5 години

А милицията защо не е вкарала навреме наркодилъра в затвора а го е оставила да си продава наркотиците?Сега и МВР и наркодилъра са еднакво виновни за станалото с малката наркоманка!

22

Анонимен

преди 5 години

Безкрайни драми

21

Бай Иван

преди 5 години

С такива се схващат ,това си заслужават ,да се беше хванала с висшист ,работещ ,а не с *** ;) !!!!

20

123

преди 5 години

Това не са хора, това са ***!!! Дано си получат заслуженото в най-тежка форма .

19

Анонимен

преди 5 години

До 16 не е виновна еврозоната , а семейната зона. Щото от държавно контролирано, централизирано, регулирано, масовизирано възпитание.Се премина на домашно. То липсва някъде или е непознато за ред и закон.

18

hmn

преди 5 години

сега ще се зарадва допълнително, като разбере, че я разнасят с имената й по медиите. Както винаги, престъпниците са с повече права от жертвите и моралът на журналистическите п-о-д-л-о-г-и е под нулата.

17

Анонимен

преди 5 години

Ми, пряка е връзката, но не искате да признаете, или сте продукт на новата система и не го схващате. Преди бананите и тоалетна хартия, тази твар щеше отдавна да е в трапа след несполучлив опит за бягство!

16

ЕС-осовец

преди 5 години

*** в ЕС колкото искаш, Юнкер пиян и дрогиран ходи на срещата на НАТО, това е най-малкото.

15

GRAZDANIN

преди 5 години

Този бацил Мирослав ; отдавна е за доживотна присъсда и за да се стигне до това развитие на нещата е виновна Темида.Всяко общество си има черни овце и всички ги занаят,но нашето общество си развъжда черни овце и нехае .

14

Анонимен

преди 5 години

Момичето е било изнасилвано многократно, съдейки по реакцията й спрямо лекарите.

13

bbbbb

преди 5 години

аа не , тоя народ не е за демократични ценности. Какви са тези изверги без страх от полиция съд и присъда? Дай те му снимката на тоя ***.

12

Анонимен

преди 5 години

Всеки без професия и дейност е готов престъпник. Институциите във всеки квартал село град има данни за такива престъпници.Има престъпници с дейност в сивия сектор, има и в институцията МВР. Използват някои за помагане на службите, но е само на теория те си остават за цял живот. Взимат нещо от МВР и после продължават да мамат.

11

евро-зона

преди 5 години

нормална история за ЕС и по-лошо ще става, западно-европейските ценности тепърва навлизат в нашата държава...

10

Анонимен

преди 5 години

Смъртна присъда! Иначе няма да се оправим! Стига вече с тази толерантност, докато унищожават децата ни!

9

Gest

преди 5 години

в Добрич трябва един Дутерте.