34

до 29 от млад

преди 5 години

И сега не са лошо начало, стига да знаеш какво искаш и да не си губиш времето, аз съм започнал с 300 лв на 17 години сега изкарвам 10ки пъти повече, а съм на 26, не плюя по държавата, винаги може да е по-добре, а родителите ми са щастливи, че съм тук а не на майната си и това не е нито късмет нито шанс, всеки може стига да иска.

33

смях

преди 5 години

Цял ден новини около пудела Сидеров. Докога, мой български народе, ще го вкарваш в парламента. Докато ще си сляп за тоя национален предател !

32

Анонимен

преди 5 години

ПхахахаххахаахаххахахахВолене, с Ярешки ли ще правиш нова коалиция?

31

Гот

преди 5 години

Тоя *** да посети курортите в Испания и Италия и да види вечер какво спокойствие цари в хотелите, по улиците и басейните след 22часа. И тези курорти - Коста Дел сол, Коста брава, Коста азаарт. Римини, Пулиа, Бари печелят милиони от туризма. Проблемът е в обслужването, чистота в хотелите, безплатни чадъри и шезлонги към хотела и т.н Тука идват бедни наркомани и пияници .Как на този шум почиват нормалните туристи?

30

До 23

преди 5 години

Ти като искаш *** и им работи за 600 лв но има много които не биха работили за такива пари да се поробиш за пари които не стигат да си платиш само наема камо ли храната и всичко останало и да можеш да живееш как да стане това

29

Анонимен

преди 5 години

Циркаджии.

28

до до 10 от млад

преди 5 години

600 лв бяха добро начало през 85 , 4 - мата ни синове са в Холандия , единия от тях е по професия готвач и взима 2900 евра .

27

Анонимен

преди 5 години

Лнб сигнала е загубен и вие се загубете

26

ОП

преди 5 години

Обединени простаци !

25

Анонимен

преди 5 години

Щом няма добри пенсии и заплати в следващото нс патриотари няма да има

24

Анонимен

преди 5 години

Да идват нови избори, че да се изривате от Парламента и двамата! За нищо не ставате!

23

Анонимен

преди 5 години

ДА ИМАШ ВЯРА НА ВОЛЕН Е КАТО ДА ИМАШ ВЯРА НА СКОРПИОН!! И ДА ТИ КАЗВА, ЧЕ НЯМА ДА ТЕ УЖИЛИ ЩЕ ТЕ УЖИЛИ!

22

до 10 от млад

преди 5 години

Младите хора стоят без работа защото ги мързи да дишат, 600лв са едно добро начало докато живееш с родителите и не плащаш нищо, въпроса е да изградиш план и идея какво искаш и да я следваш, не да обръщаш 1200 евро в лева на сервитьор в Германия и да мислиш че всичко е розово и да еикаш аз няма да им работя за без пари.. еми недей после обвинявай политиците :D

21

Анонимен

преди 5 години

Но вече знаем кой смени Яне Янев - това е бодрата смяна Сидеров. Ако Боко е гербер, то той е гербер на квадрат.

20

Анонимен

преди 5 години

Двама ямболски шмекера!Единия играе доброто ченге,другия играе лошото ченге,но в крайна сметка целта е обслужване на Тиквата и оттам мафията!

19

Джендъри

преди 5 години

Воленчо, ...чакахме те!

18

NoName

преди 5 години

Джафкат се като кучета за кокал... Срамота!

17

Анонимен

преди 5 години

ко стана вя патреоти , мин.запл.1500 , мин.пенсия 300 ала бала .

16

обидинени идеоти

преди 5 години

що ги наричате тези ......."патриоти" Няма ли да ги хване тази чума дето ходи по овцете..

15

Край

преди 5 години

Че този човек не е напълно нормален е ясно. вида му говори красноречиво. Защо обаче е в парламента и ни прави законите, защо даже вече второ правителство го контролира с гнусното си късо пръстче. - Отговора е един - Пропорционална избирателна система.При Мажоритарна избирателна система в два тура този човек трябва да събере над 50% от гласовете в един район от 25 хил. избиратели. Това ПО НИКАКЪВ НАЧИН Сидеров не го може.До тогава обаче-ще ни доят, стрижат, яздят, впрягат, дерат и пр.