16

Мене

преди 5 години

Нямало обучен персонал.. Страшен цирк! Силно се надявам и тези, които сега идват да бачкат тук, да спрат. Съвестта стана нещо, което човек трябва да търси с лупа напоследък. А ако от алчността можеше да извличаме енергия, щяхме да станем енергиен център на Балканския полуостров. Трагедия!

15

Бай Хой

преди 5 години

Абе, Бай ***, това че персоналът ще е от чужденци е добър знак. Обикновено в богатите и развити страни, персоналът винаги е от чужденци. На запад ние сме персоналът. Щом идват чужденци да работят в България, значи предлагаме по-добри условия и заплащане от техните страни. Причината е същата поради която ние ходим в Германия, Франция и Великобритания.

14

а

преди 5 години

А собствениците на курортите българи ли са? Има ли проучване

13

Анонимен

преди 5 години

Те просто търсят пътя към Европейския съюз и по-точно западните страни на ЕС.

12

Анонимен

преди 5 години

Миналата година чужденците бяха от Украйна и Молдова ,тази и от Киргистан.Напредваме,до година и от Таджикистан и Афганистан.

11

Анонимен

преди 5 години

Колко деца ражда средно една истинска българка? 0,5Значи след 2-3 генерации ще сме 1/3 останали, около 1милион. Евала на хедонизма!

10

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро българите ще са като инките, не толкова велики, а толкова многобройни.

9

Възрастен

преди 5 години

Когато виетнамците дойдоха да работят в България, всички те бяха добри, съвестни работници и без големи претенции. След като научиха значението на българската дума далавера, започнаха да търгуват с валута, дънки и какво ли не /според тогавашните стандарти и зоркия поглед на милицията/. И спряха да работят съвестно. Помислете как ще стане и сега?

8

1234

преди 5 години

Съвсем скоро жителите в страната само чужденци.

7

и те така

преди 5 години

Докато работи тук това лято украйнката Руслана,ще омотае някой льохман,ще го ожени за себе си.Ще всеме българско гражданство,ще му бие шита и ще тръгне на запад.Догодина ще дойде Наташа и пак същото.

6

Бежанец в еуропа

преди 5 години

Съвсем скоро всички в страната ни само чужденци, а нас ни няма.

5

Бай Тошо

преди 5 години

Ще плачете за Народният Съд....... Там им е мястот на всички капиталисти. За тях вие сте бреме ....разход и ще ви заменят със всичко което е по-евтино ....дори роботи....а преди това ще ви накарат да си пъртите за евтиназиятаАма искахте банани нали помните

4

Анонимен

преди 5 години

Добре бе не ми е ясно само. ........ колио им давате на тия украинци че предпочитат България пред. .... Гърция примерно. И ако им давате такива условия какво давате на българите?

3

Кой

преди 5 години

Това е предателство,няма ли кой да защити Българския работник?!

2

Лошо

преди 5 години

Така нашите работници ще страдат и няма да получават по големи заплати,защото чужденците работят за по малко пари и чорбаджиите ще търсят чужденци...

1

наблюдател

преди 5 години

Съвсем скоро: персоналът в страната ни само чужденци.