68

да си ходи вече

преди 5 години

От статията стана ясно че на госпожата управлението на на страната не и е ясна материя.Може би правителството ще има повече време да си върши работата ако БСП се разформирова.Разбира се трябва да има и опозиция. Има толкова много други партии. Нека те контролират правителството, без инсинуации, активни мероприятия и т.н.Новото поколение трябва да учи за вредата от социализма и да се възпитава в полезни за обществото дейности.

67

Анонимен

преди 5 години

Тоест БСП ще ни вади от ЕС ! Поредните безумия на Нинова!

66

БГ

преди 5 години

Ядохме попарата на Виденов,Станишев,Орешарски -никога по-вече БСП на власт.

65

Анонимен

преди 5 години

при въртоглавите визията винаги е била една и съща. До изборите да излъжем максимум хора, а след това да откраднем максимум пари - то не бяха сполука, бъдеще, сега визия и все още има хора да им се вързат, но бабите(пот. електрорат на въртоглавите) си дават парите и е им приятно да ги крадат, то и въртоглавите като почнат да ги крадат също им е приятно.

64

Анонимен

преди 5 години

Никога повече не трябва да управлява БСП, след тях са техните производни ГЕРБ, ДПС, и ОБ това са партии които съсипаха България и НДСВ разбира се но те са вече във бунището.Следващите ще бъдат ГЕРБ но за разлика от НДСВ, тези са още по безскруполни и ненаситни за власт и пари.Скоро ще се задавят и ще има осъдени, Бойко и Цецо трябва да са първи.

63

Amagedon

преди 5 години

До Край 55.Нагледахме се на избирателни системи и кръгли маси,а резултата един и същ. Само дето Чл.1, от старата Конституция формално не съществува.

62

Име

преди 5 години

а да. и да не забравя, че алтернатива на системата не може да има от включените в нея системни. рисковете за лежаците са прекалено големи, както казват експертите и журналистите, висящи на бозката на същата тази система

61

Незнам...

преди 5 години

...какво спирате, но аз досега винаги съм гласувал - за всякакви избори и Плебисцити.Отсега нататък никой и нищо не може да ме накара да гласувам, за когото и да било!

60

Анонимен

преди 5 години

Днес са и задали въпроса за Шарково, дали тя има намеса там, тя отговаря, че в момента се решава съдбата на България.Въпроса и е зададен във връзка с изтекъл запис на поставено от нея лице, даващо инструкции на работни нива!

59

Край

преди 5 години

Военно положение върши работа но нямаме военни. В България можем да имаме ловджииска диктатура - ловджиите са повече от армията и полицията взети заедно и умножени по три.

58

Анонимен

преди 5 години

Нинова има по десни виждания от вожда парадокс.

57

Име

преди 5 години

на думи, другарко нинова, го можете много красиво. но това и борисов с членска карта на бкп го може. дори на човек като мен му покрасняват ушите от срам, че не може да реди такива жипописни словосъчетания. тя и другарката меркел за това успява до сега. говори много, нищо не казва и накрая прави точно обратното или по-често нищо. стигнах до извинението ти към другаря сержи и ми стана много интелектуално. дори леко се просълзих на филантропска основа... айде и ако имаш време пиши пак. теб поне не те трият вашите...

56

Анонимен

преди 5 години

Системата се сменя само с военно положение и забрана на всички партии.

55

Правосъдие

преди 5 години

Да си признаят те ли заразиха козичките те ли закараха *** на протеста

54

Анонимен

преди 5 години

Вече няма да плащате никакви данъци и сметки, и всички стоки ще са безплатни - това е новата система.

53

Край

преди 5 години

Система се сменя със смяна на избирателната система. Променяш начина по които се формира властта и 90% от депутати са други. За това Корни па и целия ни "елит" не дават и дума да стане за мажоритарни избори в два тура. Това е люлката на демокрацията. А виж да ни съпонисват с Кирчо Добрев - готиви са по всяко време.

52

БГ

преди 5 години

След всеки скандал ,всеки протест опитват се да хванат вълната на недоволните и веднага се заговаря за избори а дали самите от БСП не са замесени във всички тези скандали и да се опитват да клатят правителството

51

греда в окото

преди 5 години

Дясната ръка на Нинова е контрабандиста по време на югоембаргото-Кирил Добрев.

50

Armagedon

преди 5 години

До Червени БабичкиИ да паднем и да бием,пак ще се напием. философията на запалянкото.

49

Анонимен

преди 5 години

Никога повече няма да управляват!