74

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Мислех, че в политиката няма нищо случайно, но се вижда ясно, че в Европа лидерите са промити от американските ни партньори САЩ и са водили политика на скачен съд.Вече няма Брекзит, връщат казармата, обединяват се отново...Всеки ден нови песни се пеят - сякаш са найлонова торба която я носи вятъра накъдето хване. Абсолютно безотговорна история. Стискаме палци ЕС да се обедини и да стане велик отново.

73

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се лъжим. От 44та България е окопирана страна. Всипко умно и опорстващо е избито. Инженери НЕ е имало тук след това. Имало е само роби да бачкат за СССР. Кога ще го проумеете това пенсионери загубении във времето. Никога не сте били нито умни, нито мъже, нито нищо. Просто роби. Това сега ви е наследството. Не очаквайте подкрепа от младите.

72

Анонимен

преди 5 години

По-добре е да възстановят Трудови войски и да вкарат всички русофили дето нито учат, нито работят, а нон стоп са в нета и възхваляват Путин и руския Гулаг !

71

Сата НАТО

преди 5 години

Мразя *** и руснаците.Преди години посещавах курсове във ВА Раковски. Половината от преподавателите под някаква завоалирана форма ни пробутваха стандартните русофилски тези и агитираха против ЕС и НАТО. Единият, Николай Слатински, директно си беше руски зет и децата му следваха в Москва.От казарма има смисъл ако хората се учат да бъдат българи, а не да им се играе по тънката струна и да стават под логи на Москва.

70

Реалист

преди 5 години

Българите никога никога повече няма да имат нито индустрия, нито инженери. Затова пък са страхотно пушечно месо във войната срещу Русия!

69

Анонимен

преди 5 години

Та нали и сега комунистите ни управляват все още заедно с уж умрелата лисица ДС, те ни докараха умишлено до това дередже

68

Анонимен

преди 5 години

До 62Аз като гледам вие какви женчовции сте били 50 години под робство :)) Сега като гледам на 3ти Март колко млади окопират планината ...Не си спомням 90тее толкова мъжкари да имаше там. Кютахтее си в панелкитее на тихо сега ми се правиш на голям мъж :)))) Какъв мъж си ти ? На война ходил ли си , Защитавал ли си пряко страната и гражданите ? НЕ ! Такива самохвалковции, като тебе първи бягат :))

67

Анонимен

преди 5 години

Казармата-място, където на интелигентния човек му губят най-хубавите години от живота в бездействие и вършене на тъпотии под ръководството на ***, които са на най-ниското ниво в еволюцията.

66

Гoшу

преди 5 години

А защо никъде не са споменати най-големите варвари и агресори - тези диваци дето пият лосион за вана и ги пращат без опознавателни знаци да умират из чуждите държави? При тях как се служи? До живот? Когато джуджето-шут реши, че иска да нахлуе в някоя чужда държава и мобилизира всичко което може да ходи от 15 до 70 годишни

65

адекватен

преди 5 години

Само жени и гл*паци ламтят за казарма.. Какво ще се промени като я върнат? Турция поръчва 200 изтребителя F35, ракети и пр. и си модернизира брутално армията, а ние искаме да вакрваме млади момчета за по няколко месеца да изтрелят по един пълнител с калашника (в най-добрия случай) и после да разчитаме, че ще ни опазят.. Военния ни министър го оставете, той е абсолютно некомпетентен ***...

64

Анонимен

преди 5 години

До 60 По мое време /преди 1989г./ политически неблагонадеждни ги пращаха на " доброволна" служба в тоя район където е чумата по преживните животни сега.Доброволна"" казарма. Тъй като победена страна от СССР се задължавахме на определен брой воиници.Но като съюзник от Варшавски догор друго.???И така всичко "доброволно"

63

Ицо

преди 5 години

С това заглавие сериозно ли? Какви хора ви пишат статиите нямам идея...

62

Анонимен

преди 5 години

До бай х: народ който не храни своя армия, ще храни чужда======================================Ако се въведе задължителна служба и се възроди армията, тя ще бъде ли своя, ще бъде ли българска? Помисли с главата си, преди да цитираш лозунги, нямащи нищо общо с днешния ни живот в тикволандия.

61

Толстолоб

преди 5 години

Дайте на *** калашници и чакайте гражданска

60

Анонимен

преди 5 години

На всеки минал през казармата да раздават медал с надпис аз съм патриот, пия ракия и компот.

59

Анонимен

преди 5 години

Казармата е загуба на време.Човек през това време може да се развива , да учи в Университет , да работи , да изкареа добри пари и да се издига в кариерата , да излезе да учи или да работи в чужбина ...И най-важното - ДА БЪДЕ. СВОБОДЕН.

58

Анонимен

преди 5 години

То сегашната младеж е само за казарма като ги гледам какви женчовци са много ще ми е интересно и без компютри те ще пукат кат бълхи

57

Унуфри

преди 5 години

Юридическия прочит на задължителна военна служба е следния: "Всеки пълнолетен български гражданин от мъжки пол се наказва с лишаване от свобода за срок от ... при строг режим на изтърпяване на наказанието".

56

Анонимен

преди 5 години

То каквато ни е казармата такова ни е и образованието. И двете неща не се признават.

55

маке

преди 5 години

по Хистори върви един сериал "нашата световна война" гледайте какво прави пропагандата и интересно що пушечното месо е от младежи от 18-20 години що не пратят един 40 годишен войник