199

Овчегледач

преди 5 години

за нашите 300 уфсе тражиме ку4ка пастирка с поносим английски акцент на френския си език когато лае на немски докато вие на испански и гръцки!

198

Чехльо

преди 5 години

най-големия *** в историята на България.....СРАМ!!

197

Анонимен

преди 5 години

Ликвидаторът в ръжта без да се броят тиквите и кучето в лодката

196

каза

преди 5 години

"ФакторЪТ и обединиителЯТ"!

195

от-врат

преди 5 години

Роската Банова е най-жалкото комсомолско н е д о н о с ч е !Нека да си гледа синоптичните прогнози и да не се меси там където са мъжете ;)Радев е недостижима величина за пълзящите...

194

Питащ

преди 5 години

Тоя май не е разбрал, че някои го използваха, само за да си забършат мястото, гдето слънце не огрява!

193

Joko

преди 5 години

пРезидентот Радев не може да раздели никои, защото самият той е г-н Никой !Колкото до сллавният Сллави, едно е да си телевизионен шут, съвесем друго политик. Като него , в нар. събр. с лопата да ги ринеш.

192

Го4о

преди 5 години

РадеФ сам се превърна в АПЕНДИКС на БСП!

191

Анонимен

преди 5 години

До GogoНе, практика е.

190

cazzo duro

преди 5 години

Както винаги перфектен и точен.. Единствения истински мъж в българската политика.

189

пайсе РП иде

преди 5 години

Едуро е мотор дето вози на всякакв път, ливада, пясък и бустан.Дурак е предпрезидентен, президентен и следпрезидентен компир.

188

Gogo

преди 5 години

Интересно е как тук се трият коментари в защита на Плевналиев и против Радев и Слави. Случаенос?

187

Анонимен

преди 5 години

До Ресен е татков бащапо-ефтинко3Я пак - може и да го напишеш вярно без да искаш

186

Анонимен

преди 5 години

До ейййАло, малкия откъде знаеш аз какъв съм бе. Я не слагай под общ знаменател всички а ????????????????????

185

Ресен е татков баща

преди 5 години

Бужо Димитров- най светлия специялист у нас, западните и околосветските Балкани по въпросите на костите, кокалите и хрущялите, та Бужо приживе така и несмогна да изземе за Националния Исторически Музей-отдел "Костите на видни заТници" ругатъ които Росен е получил като Президент и Главнокомандващ. Единственното обяснение на росеновата съпротива е че на те руги за да е по-ефтинко ще суши памперсите на изработеното от незнаен био-татко бебенце на синята оптичка, което скоро ще ни бъде показано в ТВ

184

22222

преди 5 години

До АнонименМоля ви ДНЕС БГ,спрете да ни го навирате този човек в очите!Искам да забравя,че някога ни е бил президент.Той се оказа пълен провал за България,и за това искам да го забравя-------------АМИ ЗАЩО ГО ГЛЕДАШ И ЧЕТЕШ БЕ ХАШЛАК ТАКЪВ.

183

Иво

преди 5 години

За Славун България е едно шоу - ще ни оправи като набира хора чрез кастинги - пълен цирк! Радев пък гледа да се заяжда със всеки, който не е със БКП и Нинова!

182

22222

преди 5 години

До NobodyМъжа на синоптичката до кога ще го държите на първите страници? 999999999999Ей, никой, кой те кара да го четеш бе ?

181

Анонимен

преди 5 години

До Ние, Вие Те Преди 89-та година имаше работа за всички, ай някой е бил на улицата, заведение или др място. Веднага го прибират на работа... Изнася ли сме почти всичко за Русия,, Бяхме по добре.... А сега какво, баби и дядовци където са се трудили цял живот, имат пенсии 150 лв,, а едни бежанци вземат 1000 на месец. Без да работят, без да са направили нищо за България,,, ай скрии се веее брат... Явно си някое мамино синче,

180

Реалист

преди 5 години

Кой беше тоя?, че седнал да се произнася по въпроси, които и сега и преди са далече от неговия измислен свят и компетенция.