33

Факт

преди 5 години

Внасянето на работници от вън с толкова ниски заплати е заплаха за работещите Българи.

32

Анонимен

преди 5 години

От Украйна на Потрошенко избягаха дори и хле-бар-ките.

31

Анонимен

преди 5 години

Аз си мисля че тези сключват фиктивни трудови договори и това което работят е да задоволяват мъже или нещо подобно и накрая получават кеш и то много повече от 700. Няма логика да ходят в България при условие че навсякъде в Европа дават повече.

30

привет от Германия

преди 5 години

България е член на ЕС и преди да наеме работници от страни извън ЕС трябва да търси работници от ЕС ! Българските работодатели може би са проявили някакво чувство за срам и не са пуснали обяви в ЕС ,че търсят работници сервитьори за 500 лв. заплата ?! Целият ЕС щеше да им се смее !

29

Лошо

преди 5 години

Ния тук няма да видим големи заплати,чужденците подбиват пазара....

28

Анонимен

преди 5 години

пишете глупости , 90 % от молдовците са с румънски паспорти , а укранците от юни 2017 имат безвизов с ЕС ...

27

Анонимен

преди 5 години

Внесете и бели южноафрикански фермери, които са подложени на геноцид от черните.

26

Анонимен

преди 5 години

О, в България сме се върнали към робовладелския строй? Завладяваме чужди племена и правим хората роби - бачкат за голия леб само. Бравос, много сме я напреднали!...Добре, че данните от статията не отговарят на истината.

25

Анонимен

преди 5 години

Миналата година молдовки украйнки и македонки бяха персонала в хотела ми и бях изключително доволен! Аман от мрънкащи дебели и простакеси да ми държат сметка защо съм си позволил да почивам........

24

Българин

преди 5 години

Да свикват с това да са работническа класа на Европа. Като ние им станем скъпи, те са следващата дестинация за кол центрове и производствени поточни линии.

23

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименНали е много хубаво е евроатлантическа Украйна защо работят за по 300 евро?.......................Украйна е нито евроатлантическа ,нито пък е хубаво в Украйна !Имат желание да станат част от ЕС ,но Русия им пречи и неслучайно започна да ги руши под формата на разни Донецки и Лугански републики , под формата на анекиране на украински територии и прочие ! Украинците просто нямат късмет ! Много са близо до Русия !

22

Анонимен

преди 5 години

Търтеите на държавна хранилка, дали провериха в какви условия живеят тези хора, провериха ли колко часа е работното им време? Държавата толерира робството.

21

Анонимен

преди 5 години

Що пишете глупости? Ако това е истина значи тив хора тотално са изперкали. Да дойдат в Бългсрив за 300 евро вместо да идат в. ....... където и да е,в,Европа на полето и да,изкарват х2-3

20

Анонимен

преди 5 години

България е богата държава, внасяме си слуги без пари от бедните държави.

19

П.Петров

преди 5 години

Намериха начин да не вдигат заплатите родните бизнесмени! Вкарват пропадняци за жълти стотинки да им работят! Сещате се какво качество на труд се предлага.

18

Анонимен

преди 5 години

Нелегалните мигранти също работят за 500-600 лв. само на бай *** все са му ниски парите.

17

13,

преди 5 години

"Също така има хиляди кримчани работещи за по-малко пари."Виж, за такива в статията не пише. Но за хората от просперираща Украйна - да. Да видим сега коя лъжа е най-опашата - че Украйна е просперираща; че има бели хора, дето работят за 200 евро на месец; че на работещите по бар.даците им се вика сервитьори... Кое?

16

Боби

преди 5 години

Скоро и те ще се научат, че това не е заплата и тогава ще се наложи да наемат бербери и бушмени :)

15

Анонимен

преди 5 години

Ох, голяма смешка са тези твърдения!И децата не можете излъга!

14

Вал

преди 5 години

Когато видиш български робовладелец по улицата,бързо премини на другия тротуар,с риск да те удари кола!Спаси себе си и децата си от ЧУМАТА.