38

Анонимен

преди 5 години

Призовавам за национална смс кампания за закупуване еднопосочни билети за Португалия!Нека им дарим поне половин милион мигранти от едно прочуто с трудолюбието си малцинство.Да им крепи трудовата сила..нм

37

Анонимен

преди 5 години

До до 23Баба ти няма как да е била по-богата от сега ти и сега можеш да живееш на село със няколко слънчеви батерии и скромно без топлофиказии и вместо със два вола и една мотика и газов фенер можеш да раполагаш със трактор и модерни технологии. .

36

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевИзбягвай да наричаш хората селяни. Това не говори добре за твоя социален и умствен статус. И се радвай, че все пак не толкова добрия живот в България върши и нещо полезно. България, каквато и да е, няма нужда от мигранти, и то от м.... си. Това нито ще я облагороди нито ще я направи по - богата. Да му мислят държавите с хубав и уреден живот, да видим обаче докога. Въобще нека това си остане техен проблем. Имаме си достатъчно други проблеми.

35

Циник

преди 5 години

Колегата консерва е абсолютно прав!Португалия - страна с огромна безработица на 25 годишни...които като нас - си търсят късмета в Германия ... решила ( според рома от Индия , цитиран в статията ), че ще реши демографския си проблем с внос на африкански павиани, чийто единствена цел е да се впият в социалните цицки на приелите ги държави, да се размножават, и да цицат докато пресъхне. Тези навлеци - се интегрират колкото нашите роми! Сиреч - никога!

34

Василев

преди 5 години

И какво като е с черна кожа, ако не е крадлив,мързелив , злобен и завистлив като повечето българи, защо да не стане гражданин на България!!!С какво сте повече от тези емигранти, те може да са повече хора от вас, в буквалния смисъл на думата!!!И вие не сте много бели, малко *** ми се струвате, като застанете до шведа и англичанина!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 5 години

"Дайте им фертилити (плодовитост)",така казваше някакъв ислямски имам в ЮТюб.Сега разбирам.Те не са тук за да работят, или за да плащат данъци и осигуровки.Те са тук за да ни дадат плодовитост, деца, живот... нещо, което ние, яловите европейци, сме загубили.Бежанците са живот и спасение за Европа. Знам колко скандално ви звучи, но е така.Ще потъмнеем, ще почернеем, но ще се съживим.Повярвайте ми, това е спасението.

32

Роналдо

преди 5 години

Аз май ще поостана в Русия да изгледам световното.

31

ШибиРиби

преди 5 години

А българките по бай тошово време даже си търсеха мъже от Сирия Афганистан Ангола и т.н , по вузовете, лапаха вакли чучури и си мислеха че са фанали дедовия

30

Анонимен

преди 5 години

Португалия е дупка в потъващия кораб хахаха строим ограда откъм Турция те влизат през парадния и отворени врати и вратички и пробойни.

29

Нестор

преди 5 години

Да вкараш ислямци пред опцията да вкараш християни от Бразилия си чисто самоубийство, но халал да са им!

28

до 23

преди 5 години

а на тебе ясно ли ти е, че прабаба ми и прадядо ми, относително са били в пъти по-богати от работещ в момента, защото са имали ресурсите, тези ниви и деца, за които говориш, да консумират само това, което произвеждат. няма ли са топлофикация, да й плащат стотици, даже и като не я ползват, за минаващи тръби през имота ти, за което всъщност те трябва да ти плащат и т.н. та бедност е относително понятие!! ама май нямаш от тиквата да ги вдеваш тези неща!

27

тошо

преди 5 години

Нямам нищо против Португалия да взема колкото си иска имигранти. Само да не почнат след една година да припяват и те че другите страни трябва малко да им поемат от имигрантския товар. Щото тази песен сме я чували вече - и то от много пъти по-силна икономика от тяхната. Само казвам.

26

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам им на тея кукумицини - Португалците, всички тарамбуки да отидатпри тях! Халал да са им!

25

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа.Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ.Градовете са на път.Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове.Тези бежанци, които не са *** и престъпници, са повече от добре дошли,такива ще спасят държавата ни.

24

Анонимен

преди 5 години

"Имаме нужда от по-голяма имиграция и няма да проявяваме търпимост към каквато и да било ксенофобска риторика", заяви категорично португалският премиер Антониу Коща"Накуп ли да ви ги пращаме или на групички?

23

Анонимен

преди 5 години

най-изостанали и с комунистическо правителство

22

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-малко народ ,толкова по-добре.Ще има по-малко трафик и автомобили,заплатите ще растат заради липсата на конкуренция,цените на жилищата ще падат.Децата по-лесно ще влизат в елитни гимназии и университети.По-ниска престъпност.

21

****

преди 5 години

До -12:Не си много прав,навремето прадядо ти и прабаба ти,да не би да са имали повече,или икономиката да е била по развита,имали са по някоя и друга нива,и по 5-8 деца.А сега не искат да имат деца,а пари за да могат да живеят в охолство,там е Целият проблем.

20

Тийн

преди 5 години

Който е играл някога стратегически компютърни игри, знае - най-важният ресурс винаги е населението!Имаш ли голямо население, много бързо ще развиеш и икономика, и наука, и богатство, и военна сила!

19

Анонимен

преди 5 години

Общо взето всички колониални империи или грубо половината от "западната цивилизация" са нагазили дълбоко в гоmната...