61

Анонимен

преди 5 години

До ПациСамо за ***, мeк

60

Пацu

преди 5 години

*** за кoмyнягите, дeбeл, с изкочили вeни и напyкана глава!Мухахахахахахаааа

59

До 59

преди 5 години

От теб щеше да стане добър комунист.Силно мрази и обича и е лишен от способност да мисли.

58

Анонимен

преди 5 години

До референдумДа поискаме референдум тогава!

57

Гoшу

преди 5 години

От политика не се интересувам кой знае колко, в умерени граници, обаче нашите депутати, всички до един са с такъв тежък диалект и някакъв странен извънградски акцент, че онези от "София ден и нощ" направо ми се виждат като езикови пуритани, възпитаници на Паисий Хилендарски :)

56

референдум

преди 5 години

Трябваше да има референдум за недоверието! Тогава пожарникарят щеше да бъде изритан от политиката!

55

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 5 години

Нинова и Б Борисов са властолюбци , но стилът им е различен . Б Б е готов да влезе в съюз и с дявола , за да е на власт / Ант Тодоров с "Шайката ", М. Андреев , зелените , И ИВАНОВ /. Нинова си чисти пътя с отстраняване на тези , които не мислят като нея . Б БОРИСОВ НЕ Е ДЪРЖАВНИК , ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ ДАВА ПАРИ НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРОТЕСТИРАТ /НАЛИ ЗАТОВА ИЗТЕГЛИ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМИ /, ПРИ НЕГО НЯМА ПРИНЦИПИ НИНОВА С АГРЕСИЯ И НАЛАГАНЕ НА СВОЕТО МНЕНИЕ ЩЕ РАЗЦЕПИ БСП . ЖАЛКО ЗА ЕНЕРГИЯТА И .

54

Др. Ген.Добри Джуров

преди 5 години

АЗ ДА ПИТАМ ТОВА..ЗАЩО ВЧЕРА ДВА ДЕПУТАТА (ЗАМЕСТНИК ОТ ФРЕНСКИ), БЯХА ПРИ КОРИТАРОВ СУТРИНТА, В РАБОТНО ВРЕМЕ -- МАНУИЛ МАНЕВ И ОЩЕ ЕДИН...А ТЕ РАБОТЯТ САМО 5 ЧАСА : -- ОТ 9 СУТРИНТА ДО 14 ЧАСА ??..И ТО САМО 3 ДЕНА В СЕДМИЦАТА = СРЯДА,ЧЕТВ. И ПЕТЪК ??..А В СРЯДА ЕДИН ОТ БСП - СИМОВ БЕШЕ ПАК ТАМ В РАБОТНО ВРЕМЕ.КАК МОЖЕ ДА ТЪРПИТЕ ТОВА БРЕ ПЛЕМЕ ??НЕЗАБАВНО НАМАЛЯНЕ НА БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И СПИРАНЕ НА СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ .ГЕРБ ЗА ГОДИНА ВЗИМА 60 МИЛИОНА ЛЕВА..А НФСБ И ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА --

53

Анонимен

преди 5 години

В България сме коронясанясали свободията , а истинската свобода е с подрязване криле. Дори диктатурата не убива така свободата както свободията Липса на правила, липса на морал, липса на почтеност. Толкова е просто и.... нелогично.

52

Анонимен

преди 5 години

Отворете Тубата,под видеата ГЕРБ пропагандират убийство на всички,които са против ГЕРБ и то с такава злоба,че човек се шокира!Пропагандират убийство и на уж всички комунисти,а именно в ГЕРБ са партията с най-много комунисти,нооо.... те са свещена крава,защото им помагат да избиват населението.Който не е с ГЕРБ е преследван и тероризиран.

51

extremist

преди 5 години

ДРУГИЯ ПЪТ ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ СА С РЪЧНИ ГРАНТИ ХВЪРЧАЩИ КЪМ ПАРЛАМЕНТА...

50

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Да сменят тогава *** с друг водач.ГЕРБ и БСП не са едно и също,не са.Когато БСП и ДПС управляваха нямаше такъв геноцид над населението.

49

Iceblast88

преди 5 години

Тоя от ДПС същата работа. Каква ксенофобия бе мозъчен доноре. Проблемите са липса на икономика, тотално отсъствие на инфраструктура в цялата страна, затворници излизащо от затвори и централите на МВР като от магазин, тоталната некадърност на цялото МВР, удавените от вода (2см дъжд) градове защото никъде никои не си върши работата и не чисти, ежедневните компромати и скандали и тн. За съжаление няма партия в момента която да е читава - всички са бивши БКП и най близки приятели зад кулисите.

48

Iceblast88

преди 5 години

За съжаление гарван, гарван око не вади. С други думи бивши БКП-ци няма защо да свалят други бивши БКП-ци от власт. Едните се правят на опозиция, другите се правят, че управляват и всички дружно си въртят далаверките. Ако някои си мисли, че Бай Тиква всяка вечер не спи с Курналена Никаква, то жестоко се лъже. Те имат интимна връзка сигурно още от първия събор на партията майка когато и двамата са отишли за червените си книжки! А до шматката от 37 каква ти ксенофобия и хомофобия пък те гони теб

47

Партизан кумунис

преди 5 години

ЯЗ ГРАБВАМ МАНЛИХЕРАТА И ХУКВАМ В БАЛКАНА.НЕМАМ ЯДЕНЕ *** МАНДРИ ИМА МНОГО СИГА.

46

Анонимен

преди 5 години

България е в числото на страните които подкрепиха договора за мигрантите!Сега следва теорията че България е *** и никой не иска да живее тук !

45

Анонимен

преди 5 години

Поне човека се мъчи тия какво правеха нищо

44

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

43

Burzum

преди 5 години

Да живей нашия любим племенен вожд БОКО Слънцеподобний!

42

Анонимен

преди 5 години

Не герб докара емиграцията бсп я докара благодарение на това че разсипаха всичко и искат до докрадат всичко предните кметове изгониха народа сега да си дирят последиците масово бягат дори с пари защоли