27

Анонимен

преди 5 години

До само Пиночет Глупости ! Чили бексува ,като влак на намазани с грес релси .

26

Анонимен

преди 5 години

До ДемократЩо ли ми се по- връща, като прочета,,демокрация ,,

25

само Пиночет

преди 5 години

В Чили Пиночет *** 20,000 крадливи тариката,и днес Чили е най-динамично развиващата се страна в Ю.Америка!

24

Бай Ставри

преди 5 години

Не му плаща, пич! Ще му плати с парите, които ще спечели от бъдещото дело в Страсбург, а те ще са наистина много. Адвокатите са тарикати и без пари не работят...

23

Анонимен

преди 5 години

Човека е адвокат явно има адвокати дето са само за заплата знам няколко такива дето и пръста си не мърдат

22

(-_-)

преди 5 години

Oказва се, че е възможно да броиш пари с длан, като си помагаш с брадичката ;) също стана ясно, че не можеш да определяш кой къде ще строи, а пък да се месиш в делата на Софийски имоти е напълно неприемливо.. В крайна сметка съда роботи срещу гражданите и в полза на частни фирми.. Амин

21

Анонимен

преди 5 години

Марковски е адвокат, и то добър. Някои хора дотолкова не разбират правосъдието, че очакват адвокатите да се присъединят към обвинението. Нещо повече. Очакват единствено те да са прави. А това е ясен признак за еднопосочно мислене, което в крайна сметка води до авторитарни режими.

20

Анонимен

преди 5 години

СИСТЕМАТА НИ УБИВА !

19

Анонимен

преди 5 години

С какви пари му плащат на тоя? Винаги при далавери за милиони се нареждат да защитават праведниците клиенти.

18

проста работа

преди 5 години

До ДемократСъдебната система е основа на ВСЯКО общество!По времето на Рамзес III в Египет на всички подкупни съдии са отрязали носовете и ушите,и Египет остава без съдии!Фараона назначава млади момчета,хванати от улицата,и в Египет 30 години има ред и спокойствие!

17

Анонимен

преди 5 години

Другарю марковски местото ти е на работа в социални грижи ... ти си толкова човечен и неразбираем.

16

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е невинна. Помнете ми думата. Иванчева е жертва, а не престъпник. Когато обаче стане ясно, ще бъде тотално консумирана физически и психически, а и вече никой няма да се интересува. Така вървят нещата в нашата "родина".

15

Гoшу

преди 5 години

Когато това лоено изчадие пукне от инсулт или инфаркт, обещавам да пия 3 дена и 3 нощи без почивка (ще си викна и някоя от моите платени приятелки) . Ще има много бело, вхиски и секс :)))

14

Мирослав

преди 5 години

Тази направо я изкараха престъпник номер 1 на държавата... Така я нагласиха, че ще изгние в затвора сигурно. Така се случва с хората които искат да разбият статуквото в управлението! Защо не задържате измамниците дето взимат последните стотинки на пенсионерите? Държите ги по 24ч и Айде навън щото нямало доказателства. Не че няма доказателства, а просто те работят за вас! Цирк балкански е нашата държава!

13

Анонимен

преди 5 години

ИВАНЧЕВА СТАНА БЕТЕР ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ!!!А ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ ДОРИ НЕ ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА!

12

Анонимен

преди 5 години

ДВАМА ПОЛИЦАИ ВЗЕЛИ ПОДКУП НЕ СА И ВЛИЗАЛИ В АРЕСТА)))))ИВАНЧЕВА Я ТРЕТИРАТ КАТО , ЧЕ Е УБИЛА ПРЕДУМИШЛЕНО ЧОВЕК!ВИНОВНА Е, ДА И ОПРЕДЕЛЯТ 100 ХИЛЯДИ ГАРАНЦИЯ И ДА НЕ НАПУСКА БЪЛГАРИЯ!НО АРЕСТ С ГОДИНИ ЗА ПОДКУП ЗВУЧИ НЕСЕРИОЗНО!

11

Анонимен

преди 5 години

ТОТАЛНО ПРЕКАЛИХА!!!НАЧИ ВЕЧЕ И ПОСЕТИТЕЛИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ИВАНЧЕВА ТЯ Е САМО В ИЗОЛАТОРА КАТО БРЕЙВИК :DНАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЯВНО Е В ПРОКУРАТУРАТА СЛЕДСТВИЕТО И СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД!

10

мак

преди 5 години

Преди години пуснаха така наречения знаков престъпник за да си оправи зъбите, тъй че съдът може да бъде човечен.

9

Анонимен

преди 5 години

Господин Марковски явно не гледате Господари на Ефира. Имаше един лекар от онкоцентъра в Пловдив - делото срещу него не може да започне, защото бил много болен, а всъщност се оказа, че ходи на работа инкогнито и има сили да преглежда пациенти, но да се яви в съда не може. На скритата камера добре се видя, че човека си е здрав, но като се появи репортерът на господарите изведнъж му стана много лошо ! Как да и вярваме на Иванчева, че е болна ? Когато взимаше подкупи не и беше зле !

8

Магнолий

преди 5 години

То господ не е човечен,та некъв съд...Ако беше човечен,отдавна някои другари щяха да си получат заслуженото след толкова поразии,които направиха и толкова животи,които затриха.Око за око-не за очила.Зъб за зъб-не за чене.