40

Анонимен

преди 5 години

Първо беше, че ако учителят пише двойка, то той е лош учител. Това е още от края на тошовото време. След това дойдоха делегираните бюджети. Ако дори един ученик отпадне поради слаб успех, броят на учениците в класа намалява и не може да се сформира паралелка, което води до съкращаване на поне двама учители. Учителите, бедни, презрени, не могат да си позволят да останат без работа. И между тях има солидарност. Затова се пишат тройки на килограм.

39

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е, защо само с този етнос има проблем?!

38

сф

преди 5 години

В квартала има ромско семейство. Съжалих ги и им подарих здрава детска количка, понеже се сещате, че им е перманентно нужна. След два дни беше на парчета. Такова е отношението им към образованието - безплатно и задължително.

37

Стеф

преди 5 години

А не бе аз съм им виновна...Защо ПОСТОЯННО навирате в носовете на хората това племе,което не се интересува от друго освен да се множи и да лежи.

36

Пипето

преди 5 години

Това е расистка статия, започваща са абсолютно расистки въпрос. Толкова съм възмУтен и огОрчен, че поемем цялата вина!

35

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали управляващите се усещат, че вече сме в Четвъртата /и последна/ национална катастрофа - демографската, от която няма измъкване? От всякакви икономически, политически, финансови, дори и военни катастрофи може някак да се оцелее, но демографската слага край на всичко!!!

34

чичо Гошо

преди 5 години

Като не могат да четат,как вземат шофьорска книжка?Предлагам КАТ като спира за проверка колите,да проверява и за грамотност.Достатъчно е да накара да прочете нещо от правилника за движение по пътищата.Ако не може-взимане на книжката и завеждане под съдебна отговорност на тези които са му я издали.Най--вече изпитващите!

33

Веско

преди 5 години

Държавната администрация не си върши работата, а няма и връзка между институциите. при всеки случай като Ботевград, вместо да се показват по телевизии, трябва да се праща една бригада от полицаи, НАП, МОН, социални, закрила на детето, НОИ и т.н. и да се разчепква цялата фамилия на всеки участник. Много бързо ще се кротнат.

32

Верно

преди 5 години

До АнонименТочно за това става дума-получаването на помощи,здравно обслужване и ГЛАСУВАНЕТО да се обвържат с грамотността.И не е нужно да има директни забрани и ограничения,а косвени.Примерно въвеждане на машинно гласуване,а партиите/кандидатите да са без номера,като се разбъркват при всяко гласуване,задължително подаване на СОБСТВЕНОРЪЧНО попълнени заявления и др.такива неща.Видяхме че това работи-недействителните бюлетини рязко се увеличиха,когато бе въведено нещо в тая посока.

31

Анонимен

преди 5 години

До NoNameКато ти чета "умните" идеи, явно и ти си от жертвите на образователната система.

30

Предложение

преди 5 години

Предлагам да ни дойдат едни нови политици които да ни решат проблемите с ромите!

29

Анонимен

преди 5 години

Но пък знаят да гласуват

28

аз

преди 5 години

А не ве! Аз съм виновен! Да ви.....

27

Анонимен

преди 5 години

Виновни са ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 5 години

Задължителното образование е грешка. Агрофитнеса не изисква грамотност.

25

От щаба на ГРОБ

преди 5 години

Нема значение че са неграмотни,по избори има кой да им покаже коя бюлетинка трябва да пуснат.

24

Предложение

преди 5 години

Предлагам да се състави един списък от мерки за решаване не проблемите с ромите!

23

Един от Северозапада

преди 5 години

До Българин Колега по форум, в кръга на майтапа, само като чета поста ти, мога да позная, че си гласувал за Герб! Едно към едно с тяхната философия! Разбирам иронията ти, обаче.

22

Предложение

преди 5 години

Предлагам да караме тротинетки!

21

ДО КОГА

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА ИНДИЯ Е ПРИЗНАЛРА ТОВА НАСЕЛЕНИЕ ЗА НЕЙНО--ДО КОГА ЩЕ СЕ ЧАКА И НЕ СЕ ПОДПИСВА СПОГОДБА ЗА ИЗСЕЛВАНЕ НА ТЕЗИ В РОДИНАТА ИМ-ИНДИЯ..ВРЕМЕ Е...ТУК СА ПРИСТИГНАЛИ МАСОВО ПО ВРЕМЕТО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ,КАТО СЪПЪТСТВАЩИ МАРОДЕРИ НА ОСМАНЦИТЕ--ДА СИ ХОДЯТ В РОДИНАТА-МАЙКА ИНДИЯ...