117

Анонимен

преди 6 години

до читател...Ако визираш отъмнените индивиди у нас които не правят разлика между секс и заплождане е друг въпрос. Да та у читателя смешен!

116

читател

преди 6 години

Не ме интересува произхода и на тази.Колкото и да плюят по нея, има казани верни неща.Крайно време е в семействата да се различава секса от правенето на деца. Съчувствам на родителите, но има различни тестове по въпроса. Но има и неграмотност.Неотдавна по телевизията приканваха за дарения за операция за 220000 евр. за напълно глухо дете. Детайл - родителите му са също напълно глухи. Трудно ли беше да се сетят че поемат огромен риск?

115

ММ

преди 6 години

До ееехСериозно? Ако знаеше поне малко щеше да си наясно, че процентът деца с предвидими пролеми е незначителен! Част от децата с увреждания са с родови травми, които се проявяват около момента на прохождане. Други са с епилепсия, диабет- също се проявяват късно. Ако твое дете развие епилапсия на 7г какво ще го правиш? Ще го върнеш за по-нов модел ли? Маса деца проявяват аутистични черти след 2г. Отделно увредените от лекарски грешки!Я мислете с тези глави! Те не са само за джуки и ботокс!

114

Анонимен

преди 6 години

до 115 Сашо Диков попита един път Слави" Що изглеждаш надут в очите на хората/"И Слави казва" Това е защитна реакция. Ще ти дам пример. В Плевен навремето минавам покрай едно заведение и един вика от масата...Ей Слави да те черпя едно. Аз му казвам че не искам да ме черпи и той..Ей то човек да не стане известен.Че оттогава съм си казал да нямам такива близки контакти с хора...а тази отчужденост хората я приемат за надутост."

113

Към 111

преди 6 години

Беше насочено, извинете

112

Към 113

преди 6 години

Айде и 113 Анонимния и той писател, *** не читател...кАжи експерте къде ги видя тия 80 процента истина, виж по-долу хората са обяснили кое как е.

111

бивш студент

преди 6 години

а колко родители са имали възможност да направят тест за аномалии по време на бремеността;на колко родители децата впоследствие са развили увреждане;колко родители не са имали късмет при разчитане на резултатите? Аз не съм добре запознат с нуждите на едно дете със специални потребности, но едва ли някаква пикла, родена със златна лъжица в устата има право да коментира подобна тежка тема! Не знам какво е убила системата, но виждам, че детето на едни от най-обичаните ни спортисти е лишено от морал

110

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си Славея,министър-председател?!За всеки различен ще има газова камера(от евтините)а за другите по един порноактьор да ни оправя контра-алта.

109

no name

преди 6 години

Развитието на едно общество се измерва по отношението му към хората в нужда, тези които в Бг са незабелязвани и към които поглеждаме със съжаление и вътрешно успокоение,че не сме от тях(моето отношение беше същото,докато живях там от което се срамувам). Сега живея в нормална страна със силна социална политика на интеграция на хора с увреждания, още от малки децата тук се учат да приемат ,памагат и уважават всеки, независимо дали е в инвалидна количка или е с Даун.Желая успех на родителите.

108

Майка

преди 6 години

ДО ееех:А защо си мислиш, че тези генетични тестове откриват всякакви увреждания? А дали лекарите ни са способни са откриват всички болестти още по време на бременност? А дали всички хора с увреждания са родени така? Повечето увреждания са заради лекарски грешки и немарливост, ваксини...В голяма заблуда си и си личи, че нямаш никакъв контакт с такива хора и техните проблеми... Можеш да си замълчиш поне...

107

Анонимен

преди 6 години

Правяа е.

106

Анонимен

преди 6 години

Коя е тази Славея. Дъщеря на известни спортисти. Глезена лигл*а, която няма и представа за трудния живот на тези хора. Разбира се, че ще се борят за своите права. Смелост и кураж.

105

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че системата ни е неомалтусианска.

104

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитров - демократичния избор на българското еврпопредседателство!!

103

Анонимен

преди 6 години

Слави Трифонов отново доказа че е много земен човек! А комплексарите да го плюят!Толкова по темата!

102

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, поне 80 % от написаните неща са истина. Вярно е, че го казва с арогантност на висок човек, каквато не е /известна е само с фамилията си/, но сравнително точно е налучкала акцентите. Въпреки това - не съди, за да не бъдеш съден.

101

Ужаст

преди 6 години

Ама как така ще пречат на Председателството Му!?

100

ееех

преди 6 години

Всички решихте да я плюете,но като се замислим май е права.При наличие на възможност за генетични тестове по време на бременноста защо се стига до това?

99

Анонимен

преди 6 години

Ломски и е разбъркал чак мозъка на горката

98

Киро кардана

преди 6 години

До аПари даваш ..къде под формата на ДДС,данъци,акцизи ,осигуровки,глоби и т.н ,но парите не стигат по предназначение..Аз не съм съгласен с парите на данъкоплатците да се охраняват гейпарради и да се лупуват БМВ-та за милиони а утре да гледаме как за някое дете няма 10-20к за операция ...