19

zeus

преди 6 години

Нещата може и да се оправят ако такива случки зачестят, индийците и мутрите вкарат в моргата малко магистрати и депутати, па тогава властта може да се усети, че не е недосегаема и държава вече нямаме.

18

Гогата

преди 6 години

Щом някой ти светка с фарове и иска път - си длъжен да му го дадеш ! Не е твоя работа , защо бърза, с колко кара и т. н. Ако кара човек с инфаркт за болница; или родилка - кво, да слезе и се обяснява на некой си ?...

17

бмп

преди 6 години

Лично аз, ако някой нагляр вземе така да ми святка с фаровете, натискам спирачка. Ако иска да се бием, ако иска да стреля, ако иска да звъни в полицията или на баба си! Готов съм на всеки вариант!

16

Анонимен

преди 6 години

Хем не ги чул какво казват, хем разбрал че са ядосани заради мудното му шофиране и стилът му на каране. Така де всеки си има по нещо, единият депутатска карта, другият пистолет

15

Денисс

преди 6 години

В тази държава,в която ти може да си депутат ,а тиквата премиер,какво да се случи?Как все ви бият и все на вас се случва?Като вземете карти и се забравяте.Ако си читав и се държиш като мъж,що си вееш картата,а сега ревеш!*** с карти!*** ти трябват-***!

14

Анонимен

преди 6 години

Защо е толкова учуден? Щото е депутат и на него такива работи не могат да му се случат?

13

123

преди 6 години

До Анонимен 7Абе пише, че нямат криминално досие, и че пистолетът е законен, т.е. едва ли са роми. А тоя *** дето се води депутат кой знае как се е държал и знам какъв е защото му гледах интервю по телевизията.

12

Анонимен

преди 6 години

Нали е имунизиран, що се плаши, ааа, или той имунитета не важи за патроните. Долни сте депутатите, лъжци и крадци

11

анонимен

преди 6 години

"Полицията реагирала бързо" - Според статията случката се разиграла около 15км на автомагистрала Хемус. Момчетата били задържани на 56 км на автомагистралата.Това са 31 км по късно или някъде обърнато като време 30 мин. при условие, че човека е и депутат.Ами ако беше обикновен човек като нас някъде след Варна в акваторията на Черно море можехме да имаме шанс и ние да получим шанс на полицейка намеса.

10

Анонимен

преди 6 години

Какво означава бавно каране? Че не караш с 250 ли? Аз едно време по "Тракия" си карах със 120-130 в лява лента и ме болеше фара за такива, които светкат с фаровете. Като искат да излитат, да минат през полето. Просто дясната лента беше изключително разбита. Качат се у некоя по-скъпа кола и си мислят, че хората навсякъде трябва да ги пускат все едно са линейки и пожарни.

9

Свободен българин

преди 6 години

До Анонимен 5 -"Подобни случки са показателни , защо не трябва да се облекчи режимът за оръжие." - Подобни случаи са ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗЗЕМЕ оръжието. А при неправомерната му употреба да се носи по-строга отговорност. Докато правоохранителните органи не могат (или не искат-няма значение) да защитават гражданите, това право се предоставя на цивилните лица, с всичките последици от това. Много е ясно.

8

младен

преди 6 години

За тия дето питат що е бил в лявата лента, не че съм 100% сигурен че точно такъв е случая но на въпросната магистрала има доста участаци в които за да се движиш в средната лента ти трябва БТР, високопроходим джип или нещо подобно. С други думи ако не си в лявата лента си все едно главният участник в родео.

7

Анонимен

преди 6 години

депутат е синоним на лъжец.., той бил невинен, а някакъв му вади пистолет

6

Анонимен

преди 6 години

Добре че е депутат, че иначе полицията даже нямаше да си мръдне пръста да търси двата рома!Казвам го без ирония - добре че е депутат че тия да си платят, ама проблема е че обикновените хора нямаме никаква защита срещу агресивни ромове и други бабаити по пътищата

5

депутат

преди 6 години

Без да оправдавам поведението на агресорите ама и поведението на депутата е меко казано неадекватно! Защо се движи в лявата лента при свободна дясна? Поне от думите му става ясно, че е била свободна и дясната лента... На всичкото отгоре застигнат в лявата лента да удря спирачки?!? Тълкува се като предизвикателство... Така, че не всеки може да изтърпи такова неадекватно поведение...

4

Анонимен

преди 6 години

Подобни случки са показателни , защо не трябва да се облекчи режимът за оръжие. На всеки който му се е дало оръжие е за нещо конкретно и по закон са единични случайте при които можеш да го разнясяш в задния джоб .

3

Анонимен

преди 6 години

В страна, която е управлявана вече 10 години от м.у.т.р.а, какво искате!?

2

nobi

преди 6 години

Когато са свободни и двете ленти, защо караш в лявата ? После му светкали

1

Възмутен

преди 6 години

А сега да видим , КОЙ даде оръжие на тези олигофрено подобни същества ?????