13

Анонимен

преди 5 години

ПП ГРОБ на власт! Къде са гермерастите да коментират?

12

Депозитар

преди 5 години

Еми ако няма доходност, каква е разликата от това аз да си ги вземам парите и да си ги внасям на депозит, който мога да си изтегля по всяко време при екстрена за мен ситуация или внасям в УПФ или ДПФ, и мога да достъпя до тях само при определени условия.

11

Есенцията

преди 5 години

Есенцията е накрая на статията: парите не растат защото не се инвестират! По цял свят пенсионните фондове получават дивиденти понеже са основните инвеститори в големите световни фирми, а частитчно дори и в малки изгряващи. Решенията се взимат от финансисти с опит и знания.Това се нарича ФИНАНСОВА КУЛТУРА. Има я по цял свят. Някои деца на българските номенклатури и ченгетата знаят нещо, тези дето родителите им ги подредиха да работят в западни банки след 10ти, но те работят за себе си.

10

Анонимен

преди 5 години

Абсурдистан е на дъното! Всичко казано от медиите за благоденствие и благополучие е прекарано през призмата на болния мозък на Тиквата и естествено и платено! Ще станем свидетели как Тиквата ще фалира Абсурдистан и ще избяга!

9

Анонимен

преди 5 години

В България уж всичко сме го измислили и сме приели закон за него, а на практика нищо не работи :)) То само пенсиите да бяха. Пенсионните и здтавни вноски трябва да минат на индивидуални сметки. Трябва да има задължителен процент от дохода, който да се внася и оттам нататък всеки сам да си преценява колко да му е таеана. Така, като си знаеш колко пари имаш във всеки момент и колко ще ти е пенсията ако се пенсионираш, ще си заинтересован да си пестелив.

8

Коко

преди 5 години

Бойко , не само майките на деца с увреждания , надзиратели , полицаи, мед, кадри и пр. , но и пенсионерите са в гилдията НЕдоволни от теб.Трябва да си ходиш момче , ако не е доброволно , то доброзорно , но без теб.

7

Гуню

преди 5 години

Каквото и да разправят за 35-45 годишните НЯМА да има пенсии или ако има ще са минималните. Става въпрос за тези които започнаха работа след 1991. До 2007 всичко беше мъгла.Явно някой трябва да го обяви официално, а не всеки чесец да се умува, интервюта, статии ...

6

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има за бронирани автомобили, хеликоптери и имения в чужбина, понеже някои люде смятат, че са си научили урока след т.нар. "Народен съд".

5

OO

преди 5 години

Терминал 2 ! Нои това не оправя нещата , децата на крадците ще са шефове в чужбина ! То *** , кат е *** е за цял живот !

4

Виготура

преди 5 години

Намаляваме с 50 000 на година. Ай сега сметнете след 30 години колко ще сме и ще има ли някой, сойто да внася пари за пенсия

3

Наблюдател

преди 5 години

Поредната кражба ..... и докато някои от управляващите празнуват поредния си милион, хиляди работещи българи са обречени на мизерия от същите тези хора .....

2

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте скоро да има статия и за празните допълнителни пенсионни фондове.

1

Анонимен

преди 5 години

Хахаха! какви пенсии, какви 5 лева бе, брат? Който мисли, че някога ще се пенсионира и ще получава пенсия е откровен иииииидеоот