14

Анонимен

преди 5 години

Тияв смешници го били(изолирали) Тръмп..Вижте снимката горе ,тя казва всичко.Вижте шефа Тръмп как стои гордо седнал и тези смешниши как му стоят на крака -Диван чапраз.и още малко ще му козируват.

13

Анонимен

преди 5 години

Стига с това Г-7, нещо за кравата Пенка напишете!

12

Анонимен

преди 5 години

Да докажат подкрепата си за руското гражданско общество, като принудят Украйна да залови и накаже виновните за зверството в Одеса! Останалото е ала-бала.

11

Ивчо

преди 5 години

абе тез нормални ли са, бай Дончо луди ги направи, те Русия че Русия и заплахи. Оня с. перчема в гъ....те им бърка но те в хор , санкции....

10

Az

преди 5 години

Голяма ***. Русия им би шута и каза, че не ще и да помисля да се връща в Г8, сега май и сащ ще направят същото. Нещо много си повярваха тия

9

Анонимен

преди 5 години

да извикат разБОЙКО Обединителя на Балканите да им реши проблемите

8

Анонимен

преди 5 години

ТИЯ ДЖЕНДЪРСКИ МИШКИ БИЛИ(ИЗОЛИРАЛИ) ТРЪМП..ХА ХА ХА КОИ СА ПЪК ТЕ МЕРКЕЛ,МАКАРОНЧО,П*8АЛЧЕТО ТРЮДО И ЯПОНЧЕТО ,ЧЕ ДА ЗАВИСИ НЕЩО ОТ ТЯХ ...ТИЯ СА ВСЕ ВАСАЛИ НА САЩ ,А ВАСАЛА НЕ МОЖЕ ДА КАЗВА НА ГОСПОДАРЯ . В СВЕТА ИМА ТРИ СУПЕРСИЛИ САЩ,РУСИЯ И КИТАЙ И ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА,А ТЕЗИ ДО ЩАТИТЕ НА Гей 7 НЕ СА НИЩО ДУУГО ОСВЕН ПРОСТО ПЪЛНЕЖ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА БРОЙКАТА ТЕ И ЗАТОВА ТРОМПЕТА НАБЪРЗО ГИ ЗАРЯЗА И ТРЪГНА ДА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА СРЕЩАТА СИ С СЕВЕРНОКОРЕЕЦА..

7

Митьо

преди 5 години

Тръмп е слабоумен инфантил, но се възползва много добре от позицията на силния. Знае, че останалите ще увъртат, но накрая ще му кацнат. И в някои отношения е прав като например митата за внос на китайски автомобили, които са 2,5%, а китайските мита за американски автомобили са 25%, с европейските автомобили е сходна ситуацията. ZTE вече го отнесоха с 1 млрд, но риска от подобна политика е да се превърне в спирала от рестрикции, а накрая пак потребителите ще го отнесем.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе, нещо "резултатите" от срещата на Г-7 ми приличат на тези от Боковата среща на лидерите на ЕС във Варна ... Едно време казвахме "въздух под налягане".

5

Факт

преди 5 години

Тия джен.дъри въобще не знаят на кой свят се намират и тотално закопават Европа с измислените си ценности.Интересът на Европа трябва да се преследва,а не измишльотини!Впрочем САЩ,Китай и Русия правят точно това и имат успехи,а ЕС се омотава като пате в кълчища в собствените си глупости.Кои успяват в условията на пълна глобализация?Тия,които мислят и действат по следния начин:"Моето си е мое,чуждото е общо!".Най-яркия пример е Израел-тяхното никой не може да го пипне,но искат да нал.а.пат целия

4

Анонимен

преди 5 години

бе тея уж са г7 пък горе са доста повече от 7

3

Анонимен

преди 5 години

Бездетните Меркел,Мей,Малко и Юнкерс не са Европа.Нито целият ЕС.

2

мда....

преди 5 години

Меркел осъди убийството на германско момиче от иракчанин

1

Анонимен

преди 5 години

Срещата на Г-7 - сексуалните отклонения,независимо от това ,че те са една болест.......