13

дренчев

преди 6 години

До Анонимен"Силиконови устни тип "бабуински ***"."Ама знаеш ли колко струват?

12

Анонимен

преди 6 години

Силиконови устни тип "бабуински ***".

11

Анонимен

преди 6 години

Много ни е ефективна съдебната система! Ама само за българи.. Колко народ изпогина от ромска ръка, но на тези им дават по 2, 3 години затвор! Кога ще започнем да говорим истината????

10

От сексолог до инсек

преди 6 години

Да ти кажа. Прав си.Само не знам колко може да струва едно седмично участие.Вероятно можеш да напълниш една къща с дашни ромелийски пощеливчета. Па си праиш кот си щеш с тех.

9

Анонимен

преди 6 години

Не е много редно да показвате снимки на половите органи на хората.

8

Феминистка

преди 6 години

Съвсем номрално е днес в 21 век една жена да си доставя радост от секса с повече от един мъж, дори и да е женена. Жената не е собственост на мъжа и сама решава с кой да си доставя удоволствия.

7

Инсектолог

преди 6 години

До СексологИ аз изкарвам добре, и мисля, че мога да се "грижа" за котето (неколкократно седмично).Виж, за свръхлуксозните му капризи - не гарантирам!

6

секс маниака

преди 6 години

Лош късмет са извадили всичките, включително и убиеца. Ако не притежаваше пистолет, нямаше да може да убие никого. Щеше да го е яд една седмица и щеше да му мине. Но когато човек е афектиран, може да направи "чудеса".

5

Сексолог

преди 6 години

Мен няма как да ме застрелят.Изкарвам добре, но не съм сигурен, че мога да се грижа за такова коте. В смисъл без борчове.

4

Потрес!

преди 6 години

Не един - Два гарвана на клона! А той клона като го гледам какъв е прогнил нищо чудно че са се претрепали...

3

дедо Ташунко

преди 6 години

Примитивен човек е този Мишо. Вместо да покани и приятелите си да участват във въртележката, взел да убива хора. А момичето изглежда доста простичко с тези силиконови джуки.

2

Инсектолог

преди 6 години

Любовта пламнала ненадейно, но току виж, внезапно, се появил много по-финансово "красив" с последен луксозен модел ML и...миризмата на парички привлякла хубавата Симона...така, както медецът привлича летящите насекоми.

1

Стийв

преди 6 години

ти да видиш