80

Анонимен

преди 6 години

Де Гол беше велик французин. По негово време Франция стана атомна сила и мачкаше Германия и командваше цяла Европа. Генерал Де Гол даже извади Франция от НАТО за няколко месеца и отиде в СССР да преговаря с руснаците и американците се уплашиха и му дадоха много пари, защото представете си ако руснаците бяха разположили няколко големи военни бази във Франция ?! В момента немците управляват Европа, обаче Тръмп почна нещо да ги мачка и става много интересно! Тромпета ги взе на мушката немците.

79

Поручик Ржевски

преди 6 години

ЕС спря южен поток, а отваря северен.Демек среден пръст за южните държави.Ние както винаги сме германско ремарке без собствена траектория.Последния път свършихме в канавката където Русия прати Германия.Китайския император ще реши съдбата на ЕС. Това ще стане скоро, като изкупат целия високотехнологичн сектор в ЕС за едни много добри пари.

78

Факт!

преди 6 години

До АнонименКъв де Гол че то май той даде зелена светлина на обединена Европа.Проблема на Франция е че тя не е баш европейска държава да намира се в Европа но те се интересуват единствено от *** в Африка и Арабия.Като начин на мислене французите са далеч от Европа и който е бил там го знае даже са научили мароканците че били европейци.Европа е тотален ке.еф!Да си българин във в=френските очи си по-зле от мароканец!

77

Анонимен

преди 6 години

До Факт!Франция е единствената страна в Европа която няма американски бази на своя територия. Докато британците са американски пудели и имат. Франция сега е управлявана от ***, по времето на Де Гол никога нямаше да се допусне Германия да стане толкова силна. Но това е положението. ЕС е немски свиквайте деца

76

Анонимен

преди 6 години

До Факт!Само Путин и Тръмп могат да спасят европейските държавици от Германия, която ги мачка икономически и политически. Китайците мъдро не се месят в този конфликт и изчакват момента в който ще погълнат света. Сега тихомълком го завладяват икономически.

75

BG-Exit

преди 6 години

Отдавна е време да се махаме от ЕС ***. Само финансира мафиотския тоталитаризъм, а обикновеният човек не видя нищо от откраднатите еврофондове, че и го признаха за второ качество, след като се прие Европата да е на много скорости.Само джендърите и крадците на еврофондовете искат да остават в този деградирал съюз.

74

юбералес

преди 6 години

След завземането на Украйна, ЕС се насочва към Беларус, Грузия, Молдова, Армения и западните Балкани. Към 2030г. - Шотландия и Сев. Ирландия, които ще са се отделили от Британия, следва Норвегия и Швейцария. На 22.юни 2041г. може да се приеме Русия.

73

Факт!

преди 6 години

До AndreshkoЗа Англия съм съгласен че няма да позволят немците да ги командват въпроса е френските путенкини защо не се противят на германците.Сега ще ви кажа защото Франция е псевдо "велика" сила изкараха ги измислени победители накрая се оказа че даже са работели за германците Втората световна.Че и атомно оръжие им дадоха на тия нещастници.Затова нито американци нито англичани ги харесват пълни пу.ь.в.и!

72

Факт!

преди 6 години

До не повече от 5 години ЕС няма да го има а Германия ще е само лош спомен разпадната на републики както е било.Няма как застаряващи пенсионери да управляват Европа!

71

Andreshko

преди 6 години

До # 81. Англия излезе от ЕС,защото са стара колониална държава и обича да командва и не позволявч да бъде командвана от една Германия. Те са със самочуствие на господари,а не като нашето самочуствие на роби.

70

Анонимен

преди 6 години

Германия е империя с цели 28 свои колонии. Четвърти Райх. Германците считат себе си за нещо повече от останалите, за предопределени да водят и доминират Европа, а дори и света. И за малко щяха да го постигнат ако не се беше появил Тръмп, който ще им срине автомобилната индустрия. Немския икономически империализъм е толкова успешен, че на Пето Авеню в Ню Йорк има само Мерцедеси и нито една американска кола. Това говори достатъчно за глобалните амбиции на Германия.

69

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на европейското битие е между арабския чук и африканската наковалня.Все икономически бежанци с бъдеще.

68

Факт!

преди 6 години

Последната битка на немците започна!Амин!

67

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Путин ще направят дабъл пенетрейшън на Меркел.

66

Andreshko

преди 6 години

На къде ще тръгне Европа сега? Към дъното. Имах надежда,че от ЕС ще излезе нещо хубаво,но щом се заговори за Европа на две скорости си представих потъващия кораб "ТИТАНИК",когато на гоподата от бизнес класа се накачиха в лодките,а за хората от втора класа нямаше място в лодките и ги заключиха в трюма на кораба. Така,че всички страни от бившия Източен блок,сме заключени в трюма на потъващия кораб Европа...Не се притеснявайте дами и господа вода ще има за всички.

65

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам немците, защото те имат някаква мания да командват и да се разпореждат. Където отиде немец и винаги почва да иска да командва другите и да се мисли за голямата работа. Немците са надменни хора и затова загубиха Втората световна война, защото руснаците се оказаха по-силни от тях и ги смазаха, а немецът като всеки надменен човек не си прецени обективно силите. Затова никой не ги харесва немците. Щото имат някаква грандомания, арогантност и мания за величие и това винаги ги проваля

64

и то едно единство

преди 6 години

ЕС едно цяло? Нещо като Англия и колониите й, а Бг-то ще е като Индия или Сомалия?Как може да се говори за единство, когато немското правителство ни натрапи ГЕРП чрез фондация Ханс Зейдел и продължава да превръща България в бананова република.

63

Дърт комунист

преди 6 години

Съюз в който членуват 28 страни, но само една е добре - няма бъдеще !!! Германия е изолирана и мразена !! И без това не ги харесват заради втората световна !! Ако някои българи харесват Германия заради ВСВ, то една Полша която дава 6 милиона жертви или една Холандия или една Гърция (200 000 жертви), няма как да я харесват !! Старите рани се отварят чрез нови спорове - бежанци, икономика, газови проекти и т.н. Германия строи нов Райх, а съседите й започват да скърцат със зъби !!

62

Анонимен

преди 6 години

Англичаните се махнаха от ЕС, защото разбраха, че това е съюз без бъдеще. И ние трябва да се махнем от ЕС.

61

Анонимен

преди 6 години

ЕС в този формат ще се разпадне. Този икономически модел е пред тотален разпад. Пълен хаос в икономиката, немците искат да лапнат всичко, големите пари да са за тях. Англичаните им показаха среден пръст и се махнаха от ЕС. Французите са недоволни, не искат немци да ги командват. Орбан взе да мрънка, щото Меркел покани арабите и африканците в Европа. Ние с немците не можем в съюз, много сме различни културно с немеца, няма да работи този съюз. Отиваме към съюз с Русия и шут на исляма от БГ