96

до белене не

преди 6 години

стига с това копи пействане беедно и също нещо копираш тоест пействаш по вдички форуми с тематика Белене. А доклада оригиналния първия безористрастния точно обратното изложи. Белене е необходим. Факт. Както казва любимеца ви Антон Тодоров.

95

Andreshko

преди 6 години

Този ЗЕЛЕНОгорски и е зелен и разсъждава като горски. Заради екологията България има две възможности: Да построи АЕЦ Белене и да затвори ТЕЦ-те или да продължава да ги експлоатира като замърсява околната среда и плаща солени глоби на ЕС. Навярно ако решим да плащаме глобите на ЕС с тези пари ще можем да построим две атомни централи,а ако откраднатите пари от санирането бяха вложени в Белене сигурно щяхме да построим половината централа. След няколко години некачественото саниране ще подбухне и щ

94

далаверата Белене

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските под.логи отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

93

А де..

преди 6 години

Риториката на тези, които са "ЗА" Белене продължава да е в стил: "Искаме Бългрският народ да НИ направи централа" вместо "Ние ще направим нещо...."

92

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВДИГАТ ЦЕНАТА НА ТОКА , ХОРАТА МАСОВО ЩЕ ПРЕМИНАТ , КЪМ СОБСТВЕНИ ВЕИ!ИМА ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО ТЕХНОЛОГИИ И ПРИСПОСОБЛЕНИЯ ЗА ТАКИВА ИНСТАЛАЦИИ!ИМА И СПЕЦИАЛИСТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ !ТАКА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЕДИН НОВ БИЗНЕС , КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН ИЛИ ОГРАНИЧЕН, ЗАЩОТО СЛЪНЦЕТО И ВЯТЪРА СА ЗА ВСИЧКИ!ТАКА ЩЕ ОТПАДНЕ БОЛШЕВИШКИЯ ПРИЗИВ НА ЛЕНИН --"КОМУНИЗМЪТ Е ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ НА ЦЯЛАТА СТРАНА"--ЗАЩОТО, ТАКА СЕ ИЗТОЧВАТ ПАРИТЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД И ВКАРВАТ В БЮДЖЕТА.

91

Анонимен

преди 6 години

Коунистите крадеха от оня гьол сега се чудят как да провалят гьола и да почнат кражбите от самoто им начало. Един ден народа ще благодари на Бойко Борсов за АЕЦ-а изчезвайте *** като ви е скъпо отивайте в Куба, тока не е скъп, а заплатите са ниски благодарение на светлото комунистическо минало.

90

П.Петров

преди 6 години

Хем е ненужен, хем е опасен, хем генерира радиоактивни отпадъци със съхранение над 100 години и хем е с по-висока цена от енергията на ВЕИ-тата(стига да не се оскъпява изкуствено). Смятайте сами, една платформа на Vestas 3MW(вече с ъпгрейд към 4MW) струва 3 милиона евро и има гаранция 10 години, работи без сериозни проблеми 20-25 години.

89

Трябва ли ?

преди 6 години

И да продължа Колегата беше канадец който работеше по строежа на Негру Вода.И ми каза ,ч е яко ни работят отвътре.И тогава каза ,че няма къде да мърдате,И това беше 96-97 година някъде.Защото 98 си бих камшика и аз за навън.Ама носталгията взе да *** напъва и май ША ГОНИМ НЕПОТРЕБНОТОНЕПОТРЕБНОТО ТРЯБВА ДА СЕ ГОНИ ДО ДУПКА _ ТАКА ДА ЗНАЕТЕ

88

Ивчо

преди 6 години

абе и мойта лада 2105 ако я модернизирам реновирам още 30 гидини ще изкара, някой няма ли мерак да му я продам. Че и с Тец овете дето да сме ги модернизирали е същата история. А може и за БДЖ парни локомотиви да модернизираме с електринно впрускване на кюмура Лед прожектори и ароматизатори на излишната пара....

87

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 6 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

86

Анонимен

преди 6 години

Русофилите си искат парната машина от 19 век в който се намира тяхната Русия !

85

хаха

преди 6 години

До АнонименПлужек си ти и цялата ти руска рода.

84

Анонимен

преди 6 години

в момента консумацията е малко под 4 хиляди мегават при 12 хиляди мегавата инсталирани мощности, айде приемете за момент че Белене в била готова през 2014 година, кажете сега какво щяхме да ги правим тия 2000 допълнителни мегавата, за които по меморандума на Гоце, държавата трябваше да гарантира изкупна цена от 72 евро на мегават:))) на енергийната борса в момента цената е 43 евро на мегават

83

до80

преди 6 години

аде бегай с фобията си от тук бе. Кви Су та и ефове бълнуваш, реактори ли ще им монтираш.

82

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

СТИГА С ТИЯ ИЗТЪРКАНИ РУСКО-БОЛШЕВИШКИ МАНТРИ ЗА "ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА " ,БЕ...!В ЯПОНИЯ И ГЕРМАНИЯ ,ВЕЧЕ ВЪРВЯТ ВОДОРОДНИ АВТОМОБИЛИ И НАВОДНЯВАТ ПАЗАРИТЕ. В ГЕРМАНИЯ , ВЕЧЕ ВЪРВИ ВЛАК С ВОДОРОДНИ КЛЕТКИ !~ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!!!!!РУСИЯ И НАШИТЕ ПУТКИНОПОКЛОННИЦИ , ПРОСТО ВИ БАЛАМОСВАТ , ЗА ДА НИ ЗАКРЕПОСТЯТ ПАК ИКОНОМИЧЕСКИ ,КЪМ РУСИЯ СЪС СТАРИТЕ ИМ ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ , КОИТО ВЕЧЕ СА ОСТАРЕЛИ , НЕНУЖНИ , ЧЕ И ОПАСНИ ПОРАДИ МЯСТОТО ДО ВРАНЧА!ХОРАТА МИНАВАТ ВЕЧЕ НА СОБСТВЕНИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ!

81

Анонимен

преди 6 години

Путин е натиснал хибридите за да загубим Белене и после да почнем всичко отначало и тогава вече тока наистина ще е златен. Дреме му на Путин, той си прибира парсата и тъй или иначе ако Китайците построят АЕЦ-а само ще спечелим и Путин за туй го е яд Колхозниците не искат тука китайци и се подмокрят пред Путин. Браво На Бойко БоРИсов че намери китайски инвеститори и тия искат да провалят сега сделката. АЕЦ ще има напук на червените терористи.

80

Анонимен

преди 6 години

ВЕИ е бъдещето, а ядрената енергия е вече в пенсия

79

Анонимен

преди 6 години

Су-57 са произведени 10 броя включително и прототипите, смешно е да се говори за серийно производство и износ при такива количества.F-35 е вече в серийно произвоство и са произведени над 260 броя

78

Анонимен

преди 6 години

До джоако се модернизират ТЕЦ-овете могат да работят и още 50 години, но никой не говори за модернизация на ТЕЦ-овете, всички за Белене говорят, защо ли, зашото там ще се краде много и то с десетилетя напред

77

джо

преди 6 години

До Анонименна коя голяма площадка ще построим ВЕИ и как, като щракнем с пръсти щото те са без пари и нямат нужда от обслужване.Като всичко е ОК защо тока от тях е по-скъп?