110

10

преди 6 години

Стига сте ни настройвале,платени драскачи,срещу Славянския ни брат Русия!Стамболов не успя и вие ще се провалите!"Кровь человеческая не водица!"Англи я и САЩ непрекъснато демонстрират родствеността си,въпреки голямата си етническа мешаница ,та ние ли да се отказваме!

109

haha

преди 6 години

До такава ни е съдбатаНямахме шанс американците и германците да ни построят заводи ,конкурентнострособни и рентабилни***************************************************************************Над 25 години минаха от идването на демокрацията. Защо нямате американски и германски заводи сега??? Нямате дори един нов завод, всичко е от лошата Русия и тато.

108

тарикат от западна Е

преди 6 години

До ЙовоИ кой е виновен , че обедняхте в ЕС бе ?! ЕС дава ли ви десетки дори стотици милиони евро фондове и помощи за да си оправите заводите ,селското стопанство и прочие ? Дава ви ! Е кой е виновен ,че рубладжиите в парламента крадат и прахосват парите , не ги използват по предназначение само и само за да не ядосат другаря Путин ! ЕС дава ,но в кошара не вкарва ! Още преди да станете членове на ЕС започнахте да взимате помощи от ЕС ! Вече над 20 г. скубите ЕС , а резултати никакви !

107

реалист

преди 6 години

Е ха дано България най после да завие на изток към Русия. Отдавна трябваше да се случи, а не да стоим в този измислен ЕС под чието давление си унищожихме икономиката и с това държавата. От както сме в ЕС и НАТО унищожихме икономиката, армията, здравеопазването, образованието, туризмът, селското стопанство (земеделието) и каквото се сетите друго, а и това, за което все още не сте се сетили. Задайте си въпроса,какво спечелихме? Ми нищо освен,че можем да пътуваме в ЕС като туристи.Е струваше ли си

106

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До ВасилевБългария се развива по европйски образец спазвайки директивите на Брюксел. Тогава нищо чудно да има няколко супер богаташа и мизерстващо население хранещо друга част от населението живеещо в гета и няколко хиляди мигранти. Агент В. Бранд ЩАЗИ

105

Йово

преди 6 години

За 10 години в ЕС България загуби около 1 000 000 човека. Голяма част от работната класа обедня. Пенсионерите ни са най зле в целия ЕС. Но за това пък има едни 10% от българите забогатяха неимоверно много за сметка на останалите. Всеки здравомислещ човек в България знае за кои става дума.

104

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До СатаНАТОСмятаме да ги пратим там където е нужно !

103

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев:Никой български политик не трябва да пада на колене пред Русия !....това го правят блюдолизците - русофили достатъчно !

102

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 116Извинявай - Вашата ПАРОДИЯ на армия е минала на НАТОвски стандарт ! Доволен ли си !

101

такава ни е съдбата

преди 6 години

След втората св. война СССР ни окупира и останахме в зоната на руското влияние ! Руснаците ни построиха едни заводи ,чиято технология беше толкова калпава ,че продукцията се изнасяше на безценица предимно в СССР и някои други комунистически страни ! Нямахме шанс американците и германците да ни построят заводи ,конкурентнострособни и рентабилни !

100

Anatoliy Molchanow

преди 6 години

Раньше в Болгарии говорили, что у Болгарии самая большая колония - СССР. За помидоры Болгария получала дешевую нефть, атомную энергетику, и много разных других плюшек. За освобождение Болгарии от турок Болгария отблагодарила русских участием в двух мировых войнах на стороне Германии. Первым кто отвернулся от России в 90-х была Болгария.С такими друзьями и врагов не нужно.

99

Така е

преди 6 години

До Hafen die WahrheitМъчат се нашите мафиоти да изтикат Кауфланд и Лидл от българския пазар, както направиха с ЧЕЗ , както събориха и КТБ. Доволно български стоки виждам и в двата супермаркети, но какво е качеството им? Например сирената и маслата- пълни с палмови масла, киселото мляко, колбасите, ами бисквитите бг произв. - и те пълни с палмови масла. И на тези стоки нашите мафиоти ще сложат 2-3-ни цени. Само присъствието на големия търговец ги спира да дигнат цените

98

СатаНАТО

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТоест, смятате да пратите кадировци във Варна или Бургас, така ли?

97

завижтам на всички

преди 6 години

които успяха да отидат да живеят в западна Европа , САЩ и в други нормални места !Дори българските рубладжии не пращат децата си да живеят в Русия ! Най-много да си пратят чедото да завърши висше образование в Русия ,но след това се връща обратно или заминава в САЩ , зяпядня Европа , Канада и други нормални места където се живее добре !

96

Василев

преди 6 години

Русия вече нямя дя храни България!!!Това , което построихте по време на комунизма с помоща на руските суровини,технологии и пазари, вече е в историята!!!Да видим какво ще ви даде и построи запада???Само с евроатлантически ценности и идеологии , не се живее!!!Иска се евтини суровини,индустрия и пазари, а хората воюват за тях!!!Агент Аарън Роузес!ЦРУ!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че България в момента си произвежда всички видове хранителни продукти, и магазините са пълни с всичко на съвсем нормални цени. Тези, които ядат скъпи ***, са избирателите на Путин.

94

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Преди няколко години двама братя от Плевенско разкатаха трима френски спецназовци. Като си представя, че нашата пародия на армия е минала на НАТОвски стандарт ...........Та няма значение къде - Варна, Бургас, Долно *** и пр.

93

ицо

преди 6 години

По тъпо заглавие в живота си не съм виждал .Уникална тъпотия- да завиваш към държавата-*** ...... И какво ще правим , ще търгуваме водка и друго какво ?? Стегнете се ДНЕС не се излагайте ....

92

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

пълни глyпоcтиАз НИКОГО не задължавам, да ми вярва! Отиди в един Lidl и ако не намериш биволско мляко "Родна стряха", значи че аз лъжа. Което се е случвало 2-3 пъти в живота ми!

91

Анонимен

преди 6 години

Далече от Русия за да ни е мирна главата !