19

Анонимен

преди 6 години

Е тоя грузински ром Потрошенко ни оскъпява цялата газ щото постоянно врънка Путин за пари и транзитни тaкси.

18

Име

преди 6 години

борисов, имаш ли нещо да питаш серж, от украина? нещо за парите на сорос и риотшилд, както и за парите на катб и марио драги?

17

Анонимен

преди 6 години

Споко бе руски ***! Бойко е отишъл като всяка уважаваща себе си мутра да гледа финала за КЕШ по футбол БАДЕВА,дреме му за некви си съглашения. Стига извивахте....

16

6

преди 6 години

То само погледнеш не прилича на човек изби старци домове разруши одеса и там ужас фашист

15

Анонимен

преди 6 години

Да отидеш на крака и даже да разговаряш с тоя неофашист, който в този момент убива СВОИ ЖЕНИ, ДЕЦА И СТАРЦИ........................това е СРАМ, СРАМ, СРАМ, СРАМ, СРАМ за български политик!!!! Заслужава сега Путин въобще да не му обърне внимание! ПОЗОР!

14

Н

преди 6 години

Прасенко алкохолик какъв мир изби народа

13

срам и позор

преди 6 години

На Б Б му стана навик да се среща и ръкува с военно престъпници и терористи,преди време с президента на Косово сега и с този кървавия Петро!!!

12

M ?

преди 6 години

Във Русия не се води война, не е ли редно санкциите да бъдат наложени на Украйна за да спре гражданската война там се бият проруски сепарaтисти, умерена украинска опозиция и армията на диктатора Потрошенко, който упорито не подава оставка. Потрошенко иска да повлече Русия и НАТО във хибридните си многопластови игри и да подпaли световна война.

11

Име

преди 6 години

порошенко е баш ционист, значи - кога ще съдим ционистите за неуспешните им опити с нас, онез, които ви плащаме масрафа? окей, ще ги съдq сам!

10

ognyanz

преди 6 години

Бойко, даже в Европейския съюз признават, че точно този, който е до теб не спазва Минските споразумения и продължава да търси военно решение на конфликта в Украйна.

9

гавра

преди 6 години

Как може да играят финала по футбол в страна в която се води гражданска война и умират цивилни хора в Донбас?!избивани от хунтата в Киев.

8

vlady

преди 6 години

Порошенко е достоен президент на Украйна с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни постижения с чашката, ученик и последовател на великия Елцин. За постиженията си е удостоен с високото звание "Горький пропойца" в Русия. България имаше министри с успехи в пианизма в началото на демокрацията - Лучников, Луджев, Сталийски, Луджев гостува в Русия и беше удостоен със същото високо звание.

7

студент

преди 6 години

ТОВА Е ЧОВЕКА ОТ КОГОТО СЕ СРАМУВАМ НА ЗАПАД ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН !

6

ужас

преди 6 години

И докато се играе финала Украинската армия обстрелва с американско оръжие Донецк и Горловка....

5

До патриот

преди 6 години

Слава на баба ти - след три дена Бокича отива при Имлератора - да му се моли нещо!

4

Анонимен

преди 6 години

Чий го дири този там?Няма друга европейска държава, чиито премиер и президент да ходи при тия фашисти. Само Борисов и Плевнелиев си плюха на достойнството и отидоха.Никой в ЕС не иска Украйна. В НАТО също не ги искат. Оправи Западните Балкани, сега отиде да оправя Украйна.

3

факт

преди 6 години

Много му пука за диктатора Порошенко,той е отишъл да гледа финала....

2

Анонимен

преди 6 години

Наш Бокич събра Турция и Европътъ, сега са наред Русия и Покрайна!Външен план: 6-Вътрешен: 2

1

патриот

преди 6 години

Слава на Украйна. Нашия любим на българския народ Премиер на РБ г-н Борисов винаги взема правилните решения и ще подкрепяме Украйна да се отърси и тя от руско иго.