84

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите и оставам с впечатление, че в тази територия ВСЕКИ ИСКА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА...Та то оправдания с лоши пътища ли няма, та оправдания за прекалено високо глоби ли няма, та били ги дебнали да ги снимат от засада ли няма.Ако спазвате установените правила, не могат да ви искат рушвет, нали?

83

Анонимен

преди 6 години

Прочетете коментарите и ще разберете защо България НЕ Е нормална държава и в дъното на всякакви позитивни класации.

82

Анонимен

преди 6 години

Някакви хора ми обясняват колко камери имало в Германия и Белгия...Ама дали са карали там? Дали са забелязали, че 99% от безумието в регулацията на движението в Бг там липсва? На колко места има ограничение 30, при положение, че може безопасно да се движиш с 90? Дразнещото тук е именно неадекватната и рекетьорска организация на движението!

81

Анонимен

преди 6 години

До Най-после 77Ти как знаеш какво правят хората по света като не си показал носа си от дивата провинция???

80

Дъртий

преди 6 години

До До 71 МладийМда-а-а от толкова меко прилагане на законите я докарахме до граждаснак война по пътищата, нищо че не се пуца с чифтета. Надявайте се на меките закончета да оправиш добитъка!

79

Анонимен

преди 6 години

Нали искате като Германия ве лицемерии? Ако спазвате закона камерите , не ви пречат. Ако не го спазвате ...виее правите тормоз върху службата и бюджета. Въпрос на гледна точка е.

78

ззз

преди 6 години

Като си оправят пътищата, като махнат ВСИЧКИ пешеходни пътеки, като заменят светофарите с надлези, подлези и кръгови и изведнъж О ЧУДО - войната по пътищата ще спре!Единствено се чудя тези които регулират трафика, дали просто са пълни нeкaдърници и не погледнат ка се прави в норалния свят или просто НИЩО не правят, ако няма ДАЛАВЕРА!

77

Анонимен

преди 6 години

Да купят камери дето снимат когато си без колан, когато си без светлини и когато превишаваш максимално определената скорост.И те така става номера.Даже в европата снимат за необходимите стикети.Нек полся мрънкат селските тарикати.

76

Анонимен

преди 6 години

И в същото време, като се опиташ да провериш дали имаш фиш или нарушение, в сайта на КАТ в който са вкарали МИЛИОНИ ! Информацията е НЕАКТУАЛНА ! Ето така се крадат държавни пари, правят се информационни системи, за да се каже че ги има, а дали са полезни и работят не е тяхна работа... парите взети резултат - 0. Затова като чуя че КАТ ще вкарва милиони в нещо, ми се драйфа! Тук в България всичко се прави проформа за да се вземат едни пари.

75

Анонимен

преди 6 години

Аз проблема с камери-мамери, КАТ и т.н, отдавна съм го решил в моя полза.Не карам извън границите на околовръстното на София освен пътя до Калотина и Западна Европа.Просто е.В Европа за 15 години нямам едно нарушение а в Бг как мина границата и са меспрели за.........едните 5лв.П.П. Това е тарифата ако не знаете а не 20,50, 100.Ако не иска 5 НЕ ПОЛУЧАВА НИЩО!!

74

Анонимен

преди 6 години

Част от записите може би се продават на порно сайтовете.

73

До 71 Младий

преди 6 години

Ти наистина ли не можа да схванеш за какво става дума?! Пиша ти бавно, за да рабереш ...Става дума за прилагането на закона - да се прилага винаги, а не както ти си разбрал - дайте да отменим закона. Ти наблягаш на размера на глобите и другите наказания, но изпускаш най-важното - дали тези глоби и накзания се прилагат. Сега в България КАТ налага наказание при примерно едно на сто хиляди нарушения, а ако се вдигнат наказанията, както искаш, ще стане едно на двеста хиляди нарушения, ясно защо.

72

Дъртий

преди 6 години

До ИстинатаМдааа толкова несъществени, че утрепал 3 души на спирката със скорост 160 км/ч и се разминал с условна присъда и 15000 лв . Гледай да се случиш следващият път на спирката.

71

Анонимен

преди 6 години

Защо КАТ трябва да са в МВР, не трябва ли да са с ДАИ в едно министерство на транспорта.Да се занимават само и единствено с трафика и контрола на превози и хора.Из цяла България над пътищата има преброителни камери, нали могат и те да се включат в следенето на стикерите за застраховки, винетки, скорост и др.Защо трябва да се мотат хиляди гладни катаджии, по храстите и да снимат безсмислено.Някак си се мисли на парче в държавата ни, все да има далаверка, иначе за какво да се прави.

70

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за ограничаване на правото да спират всеки. Караш си нормалон и те спират с цел да се хванат за нещо и да те глобят. Това е все едно да почукат на вратата ти и да искат да обискират къщата без заповед за обиск.

69

Най-после

преди 6 години

Най-после и у нас!Ама не във всяка област по една, а на всеки 20 км.Ще се изплатят за няколко седмици и ще остане.Хората по света са го разбрали отдавна- това е начинът!!!

68

ГАДОВЕ!!!

преди 6 години

Преди известно време, на 50 м. след зверски задръстено кръстовище в София, ме спряха (от храстите) за превишена скорост! Е хубаво,че не дават оръжие, щото можеше и да урепя някой от тези, де'т ни пазят. Ама изчаках да напишат акта, попускайки всички натвърдеци да си платя рекета, след което такъв скандал им спретнах, че вместо да регулират движението дебнат в засада и им заявих с кеф,че ще ги чакам в съда! Да ама Не! Мотаха ме в КАТ 4 месеца и накрая ме глобиха 20лв. т.е. за да не обжалвам!

67

Анонимен

преди 6 години

Като чета тука, май най-добре е да махнат всички камери, пътни знаци (и без това са грешни споерд спецовете тук) и да закрият КАТ. И да разрешат да се кара по пешеходните зони и спира в детските площадки.Ето тогава истинския българин ще е доволен и най-накрая ще заживее в рая. Само да имаше чалъм да спре колата пред апартамента или в хола направо.

66

Истината

преди 6 години

За заблудените със свръхстрогите наказания.Умните хора по света отдавна са го казали - ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен, но в България май умни хора няма, а останаха катаджии и хора с промити от КАТ мозъци, които все увеличават и увеличават размера на наказанията, което води до повече нарушения, както и може да се очаква.

65

Нов

преди 6 години

Да слагат камери навред и да уволняват половината полиция. Машините работят по-добре и при тях няма "Кво прайм сига ?!?".