37

Анонимен

преди 6 години

ХРИСТИЯНСТВОТО Е НАЙ-СТАРАТА РЕЛИГИЯ, юдейството е късно и произлиза от салафитизма

36

Анонимен

преди 6 години

A POPA PLASHTA LI NAEM NA OBSHTINATA?SAMO NEUKITE I NEVAZPITANITE VLIZAT V ZARKVATA.

35

Анонимен

преди 6 години

Обаче ако безработен кипърец иска да вземе част от Пирин и да си прави лифтове, това не е проблем? Или ако някой реши да си плесне хотела върху защитени дюни?

34

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 35 години, и откакто се помня, там идва цир ежегодно. Каква е тая глупава статия, поръчкова. Герберските пари текат ли, текат...засрамете се, Днес.бг.

33

Един човек

преди 6 години

Иванчева е новия Костов.

32

Пич

преди 6 години

Офффффф, глупости. Хайде и вие започнахте да лижете з..ици. Кавато и да е Иванчева, но тази статия е пълна безмислица и е пусната по поръчка. ХАйде да вземем да отцепим периметър от 5 километра около църквата, и да няма нито магазини, нито заведения, нито каквото и да е било друго. Ако искате може да питамсе свещенника дали одобрява всеки обект, който се строи? Оляхте се вече ...

31

123

преди 6 години

Абе, вие как си мислите, че КМЕТЪТ решава абсолютно всеки въпрос ли ??? Да не мислите, че абсолютно всичко минава през него и той - с подпис разрешава всяка съществуването една сергия, будка, преместваем обект и пр.?!? Ако така мислите - те в ГОЛЯААААМААА заблуда! Има си съответен ред за всичко и някой по съответния ред в администрацията е разрешил - това е рутинно. После Иванчева била разрешила...

30

Анонимен

преди 6 години

имам хрема. и съм в дилема - иванчева ли е виновна, или съм съгрешила пред църквата ?

29

Анонимен

преди 6 години

живея в люлин. на поляната пред църквата често има цирк....или концерт по някой повод....никой не се оплака,че му пречи. защото не му пречи! е,вярно,че иванчева не ни е кмет.........

28

Анонимен

преди 6 години

Я някой да направи "експертен анализ" дали Иванчева не е подписала документ за падането на китайската космическа станция и да докладва на прокуратурата. Скъпи писачи на новини пълзешком се стига до 111 място. Факт.

27

Анонимен

преди 6 години

Поръчкова статия.

26

Анонимен

преди 6 години

Осъдителната присъда на Иванчева трябва да бъде подготвена медийно по подходящ начин. Първо я закопчаха с белезници и няколко часа я разкарваха пред камерите като панаирджийска мечка, после от време на време подходящите статии се пускат от различни медии. Когато дойде време за съда, народа вече трябва да е с подходящо промити мозъци и да е убеден, че Иванчева е виновна за всичко беди в Младост и следователно трябва да бъде осъдена.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако Иванчева е виновна, нямам нищо против по законовия ред да бъдат събрани доказателства, да бъде уличена, съдена и наказана. Но кампании, които да правят внушения и да манипулират хората от рода на тази статия са изключително грозно средство. Авторът, ако има малко морал и съвест, трябва да се срамува от това, което прави. Това не е просто някаква статийка, това е каляне.

24

Анонимен

преди 6 години

там в раона на църквата няма много блокове, а и доколкото знам прилежащата територия не е собственост на църквата, така че не виждам кой от каво се въмущава.

23

Анонимен

преди 6 години

В Люлин също беше до черквата, но тогава никой нищо не каза. Затова сме на последните места в класацията за свобода на словото. Платените и комерсиални медии в България с лопата да ги ринем.

22

Анонимен

преди 6 години

преди цирка да разпъне шатрите,какво точно е имало толкова в този двор? и с какво точно цирка осквернява църквата? или просто - така и така в църквите рядко влизат хора, поне да не се пречи на спокойствието и тишината на поповете? а може би не са достатъчно паричките от свещите, та ако може и малко наем от цирка да вземем? а и тези в младост - ако няма цирк- защо няма? ако има цирк - защо има ?

21

ined

преди 6 години

Не може така да се правят два цирка един до друг. Утре както тръгнало и до народното събрание ще опънат цирк. В народното събрание може да няма дресура на животни и акробати, но имат цели 240 клоуна

20

Анонимен

преди 6 години

Църквата с присъствието си осквернява цирка. Разкарайте тая християнска секта по-далече.

19

Анонимен

преди 6 години

То бива лъжи но вече се оляхте .Къде е "двора" на църквата и как циркът е "под прозорците й" .Засрамете се газетари! Кьормусун фотото

18

Astra Zeneca

преди 6 години

Тежката и миризлива селяния, която се опитва да пише тук, свързва цирка със стрелбища, семки и свенливо бъркане в отходните отверстия на още неукрепнали в хигиенно отношение пубертети. Припомням, че по света циркът е приравнен до изкуствата и близостта му до тази изкуствено пльосната църква, може само да допринесе за това някой да я забележи, но в никой случай не може да става дума за конфликт. Около църквата живеят само бивши военни и недоволството у гражданите е плод на нечия фантазия.